Sandałki na obcasie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sandałki na obcasie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Sandałki na obcasie.

Witam,
mam pytanie czy takie szpilki jak sandałki na obcasie zakłada się na imprezy zimą? Np do sukienki cekinowej lub do sukienki do ziemi?
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sandałki na obcasie.

W zimie raczej pelne szpilki. Dziwnie bys wyglądala w odkrytych butach...

3

Ja zakładałam na imprezę sylwestrową, bo do mojej cekinowej sukienki inne buty wydawały się pomyłką. Tylko problem jest taki, że sandałków nie zakłada się na rajstopy czy pończochy. Ja użyłam "rajstop" w sprayu i przebrałam buty dopiero na imprezie, a przyszłam w kozakach.

trzebaby wybrać idealny odcień rajstop, żeby się nie odznaczały, ale są takie, które mają po prostu wyciętą dziurę na palce. Sprawiają wrażenie gołej stopy, a zawsze to trochę cieplej

5

Zdecydowanie czółenka! Nie wyobrażam sobie zimą nikogo w sandałach wink

6

Jak byłam na styczniowym weselu 2 lata temu to kilka pań miało sandały, w końcu przecież z jakiegoś powodu robią takowe w odcieniach "sylwestrowych" z cekinami i rozmaitymi świecidełkami. Poza tym od niedawna pracuję w sklepie obuwniczym i obserwując co nam się najlepiej sprzedaje mogę Ci powiedzieć, że mamy tego typu szpilki w asortymencie i dosyć dobrze schodzą. Rajstopy bym Ci poleciła takie co mają zakładkę pod piętę a palce i stopa jest odkryta praktycznie w całości a jak dobierzesz odpowiedni odcień to będą prawie niewidoczne.

7

Raczej pełne buty, choć parę razy widziałam na zimowych imprezach panie w sandałach. Ale ja bym ich raczej nie założyła

8

big_smile
Co niektórzy się naoglądają zdjęć z Hollywoodu a potem chcą to na siłę przenieść do naszego klimatu...

Sandały w zimie, rajstopy z dziurą na stopę?  Serio?...

Dwa klipsy/broszki pasujące do sukienki i pozostałej biżuterii zamienią "zwykłe", odpowiednie czółenka w wieczorowe smile

https://images2.dawandastatic.com/c7/24/1e/bc/cc/aa/42/3d/aa/6f/32/42/84/b8/e2/2a/product_l.JPEG

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sandałki na obcasie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024