Witam,
mam pytanie czy takie szpilki jak sandałki na obcasie zakłada się na imprezy zimą? Np do sukienki cekinowej lub do sukienki do ziemi?
Pozdrawiam
W zimie raczej pelne szpilki. Dziwnie bys wyglądala w odkrytych butach...
Ja zakładałam na imprezę sylwestrową, bo do mojej cekinowej sukienki inne buty wydawały się pomyłką. Tylko problem jest taki, że sandałków nie zakłada się na rajstopy czy pończochy. Ja użyłam "rajstop" w sprayu i przebrałam buty dopiero na imprezie, a przyszłam w kozakach.
trzebaby wybrać idealny odcień rajstop, żeby się nie odznaczały, ale są takie, które mają po prostu wyciętą dziurę na palce. Sprawiają wrażenie gołej stopy, a zawsze to trochę cieplej
Zdecydowanie czółenka! Nie wyobrażam sobie zimą nikogo w sandałach
Jak byłam na styczniowym weselu 2 lata temu to kilka pań miało sandały, w końcu przecież z jakiegoś powodu robią takowe w odcieniach "sylwestrowych" z cekinami i rozmaitymi świecidełkami. Poza tym od niedawna pracuję w sklepie obuwniczym i obserwując co nam się najlepiej sprzedaje mogę Ci powiedzieć, że mamy tego typu szpilki w asortymencie i dosyć dobrze schodzą. Rajstopy bym Ci poleciła takie co mają zakładkę pod piętę a palce i stopa jest odkryta praktycznie w całości a jak dobierzesz odpowiedni odcień to będą prawie niewidoczne.
Raczej pełne buty, choć parę razy widziałam na zimowych imprezach panie w sandałach. Ale ja bym ich raczej nie założyła
Co niektórzy się naoglądają zdjęć z Hollywoodu a potem chcą to na siłę przenieść do naszego klimatu...
Sandały w zimie, rajstopy z dziurą na stopę? Serio?...
Dwa klipsy/broszki pasujące do sukienki i pozostałej biżuterii zamienią "zwykłe", odpowiednie czółenka w wieczorowe