to juz koniec ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: to juz koniec ...

Nie jestem pewna czy to odpowiednie miejsce by chociazby zapytac Zapytac choc w glebi duszy znam przeciez odpowiedz
Piec lat temu powaznie uszkodzono mnie podczas porodu Dodam ze z powodu bledu I zaniedbania zycie moje I dziecka bylo zagrozone

Dwie operacje ponad dwa lata zycia w potwornym bolu uszkodzony pecherz I miednica Do tego wszystkiego doszla rowniez potworna presja bylego partnera presja graniczaca z znecaniem sie na demna

Po porodzie nie bylam w stanie wspolzyc W pierwszych miesiacach kilka nieudanych prob zakonczonych potwornym bolem

W  tej chwil  mijaja  prawie trzy lata  od  ostatniej operacji Nie cierpie juz bolu fizycznego moge Chodzic siedziec nawet ubieranie spodni nie rani

Zostalam sama
Zyje jak ofiara "female genital mutilation "
ktora zrobiono mi podczas porodu bez ZNIECZULENIA na kilku tabletkach paracetamolu
Po kilku miesiacach po drugiej operacji moje libido ZUPELNIE ZANIKLO
ZUPELNIE
Ppsychoterapeuta zbyl mnie stwierdzeniem ze potrzebuje poprostu spokojnego zycia

Ale  tak sie nie stalo
Mijaja juz prawie trzy lata a ja czuje sie coraz gorzej jako kobieta moje libido nigdy nie wrocilo
Poddalam sie

Bol uszkodzenia pochwy znecanie seksualne zabily we mnie kobiete
Mialam nadzieje ze moze z czasem cos sie zmieni ale jest coraz gorzej zwlaszcza jesli chodzi o moja psychike

Bardzo prosze o porade nie jest mi latwo opisac to co mi zrobiono czy ktora kolwiek z kobiet bedacych tu na forum spotkala sie z taka sytuacja
moze jakis lekarz lub psychterapeuta
Jest mi naprawde ciezko zyc ze swiadomoscia ze JUZ NIGDY NIE MOGLA wspolzyc  z kimkolwiek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: to juz koniec ...

sad przykro mi, ze takie rzeczy Cie spotkaly i ciagle spotykaja ludzi, ale powiem tak, co Nas nie zabije to Nas wzmocni i nie wolno sie poddawac!!!!!!!   Po 1 znajdz dobrego psychologa bo bedzie Ci bardzo ciezko zyc z takim brzemieniem, po 2 powinnas powiedziec braciom, kuzynom, kolegom co Cie spotkalo ze strony Twojego bylego, oni beda wiedziec co dalej z tym robic a po 3, patrz punkt 1 i 2. Nie poddawaj sie, wszystko z czasem sie ulozy i tego Ci zycze.

3

Koniecznie znajdź dobrego terapeutę, moze zgłoś się do jakiejś organizacji działającej dla kobiet?  Ostatnio powstała inicjatywa mamyglos, może one Ci coś doradzą?
To straszne, że w dzisiejszych czasach tak traktuje się ludzi...

4

Widywalam  kilku  psychologow  prywatnie  I  na  sluzbe  zdrowia  ten  ostatni  byl  naprawde  potworny 
Obiecano  mi  terapie  co  bylo  niestety  tylko  pusta  obietnica po  kilku  latach  w prawie  takie  sprawy  sie  przedawniaja

puste  obietnice  emdr  terapi  ktora  mogla  mi  pomoc ....
Moze  poprostu  grano  na  czas

Moze  poprostu  jest  juz  za  pozno   nie  moze 
JEST  JUZ  POPROSTU  ZA POZNO

5

...co  nas  nie  zabije. ..

Mnie  personalnie to "zabilo "
Bol  I uszkodzenia  zabily  we  mnie kobiete 
Do  tego  doszlo  jeszcze  zachowanie  bylego  partnera  presja dokonczyla  reszte 
Swiadomosc  ze  nie  jestem  w stanie  wspolzyc     jest  jak  kopanie  lezacego

Stracilam  juz  nadzieje  byc  moze  ta  ostatnia  terapeutka  wiedziala  ze  nic  sie  juz  nie  da  zmienic  w mej sytuacji  I stad  jej  zachowanie

Prywatnie  niestety  nie  stac  mnie  na  dluga  terapie  a osoby  winne  mojej  tragedi  nigdy  nie  poczuly  sie  do  obowiazku  do  chociazby  zaplacenia  za  dalsze  leczenie 
Zreszta  gdzies  po  drodze zdiagnozowano  mnie  ze stalym  uszkodzniem (po pierwszej nie udanej operacji )okoloporodowym  wiec  tylko  cudem  I wlasnemu  glupiemu  uporowi  zawdzieczam  to  ze  przynajmniej  nie  Zyje  w potwornym bolu 

A rany  na  psychice  sa  nie  do opisania
Bylam  normalna  przecietna  ZDROWA  KOBIETA  idac  do  szpitala  by  urodzic  dziecko

6

masakra to co piszesz..musisz bardzo cierpieć. ja wybieram się (chyba) do seksuologa. urodziłam córeczkę cc 9 miesięcy temu i moje libido umarło. kiedyś kochaliśmy się z mężem pare razy dziennie,a teraz nie mam w ogóle ochoty. najgorsze jest to, że przestało mi na tym zależeć, dlatego napisałam chyba wybieram się do seksuologa. Tobie przynajmniej zależy żeby kiedyś cieszyć się seksem, mi to zupełnie odpowiada taki stan rzeczy co nie jest normalne. mogła bym tylko skupiać się na dziecku. Ty pragniesz wrócić do normalności. może seksuolog na którego trafię okaże się w porządku, podobno często pomagają. czytałam na jakimś forum o jakiś specyfikach na libido,ale jak się zapytałam o to gin. to powiedział,że tylko seksuolog. lipa. mąż mnie naciska na seks,a mnie to wnerwia. chyba się niedługo rozstaniemy..nie ma bliskości między nami. ale to odrębny temat choć zbliżony. i moim zdaniem nie powinnaś mówić o tym kolegom,kuzynom,to jakaś głupota. ludzie są wredni i w takiej sytuacji czują często satysfakcje. zwierzaj się tylko zaufanym osobom. mamie,przyjaciółce. nie wyobrażam sobie żebym opowiadała wszystkim,że nie czuje się kobietą bo nie mam ochoty na seks. gdyby się wszyscy dowiedzieli, zapadła bym się pod ziemie.. moja rada: poszukaj lepszego psychologa. jak nie tu to tam. i nie zadręczaj się seksem. kij z tym. jak spotkaszkogoś komu zaufasz i kogo pokochasz,może wszystko wróci do normy.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024