Nie jestem pewna czy to odpowiednie miejsce by chociazby zapytac Zapytac choc w glebi duszy znam przeciez odpowiedz
Piec lat temu powaznie uszkodzono mnie podczas porodu Dodam ze z powodu bledu I zaniedbania zycie moje I dziecka bylo zagrozone
Dwie operacje ponad dwa lata zycia w potwornym bolu uszkodzony pecherz I miednica Do tego wszystkiego doszla rowniez potworna presja bylego partnera presja graniczaca z znecaniem sie na demna
Po porodzie nie bylam w stanie wspolzyc W pierwszych miesiacach kilka nieudanych prob zakonczonych potwornym bolem
W tej chwil mijaja prawie trzy lata od ostatniej operacji Nie cierpie juz bolu fizycznego moge Chodzic siedziec nawet ubieranie spodni nie rani
Zostalam sama
Zyje jak ofiara "female genital mutilation "
ktora zrobiono mi podczas porodu bez ZNIECZULENIA na kilku tabletkach paracetamolu
Po kilku miesiacach po drugiej operacji moje libido ZUPELNIE ZANIKLO
ZUPELNIE
Ppsychoterapeuta zbyl mnie stwierdzeniem ze potrzebuje poprostu spokojnego zycia
Ale tak sie nie stalo
Mijaja juz prawie trzy lata a ja czuje sie coraz gorzej jako kobieta moje libido nigdy nie wrocilo
Poddalam sie
Bol uszkodzenia pochwy znecanie seksualne zabily we mnie kobiete
Mialam nadzieje ze moze z czasem cos sie zmieni ale jest coraz gorzej zwlaszcza jesli chodzi o moja psychike
Bardzo prosze o porade nie jest mi latwo opisac to co mi zrobiono czy ktora kolwiek z kobiet bedacych tu na forum spotkala sie z taka sytuacja
moze jakis lekarz lub psychterapeuta
Jest mi naprawde ciezko zyc ze swiadomoscia ze JUZ NIGDY NIE MOGLA wspolzyc z kimkolwiek