Prawo przyciągania a odzyskanie eks - działa czy nie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prawo przyciągania a odzyskanie eks - działa czy nie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez w.poszukiwaniu.prawdy (2015-11-20 23:01:25)

Temat: Prawo przyciągania a odzyskanie eks - działa czy nie ?

Jak w temacie. Przeczytałem na tym forum stary wpis na temat prawa przyciągania i odzyskania eks. Jest to sposób na odzyskanie byłego chłopaka/byłej dziewczyny. Polega to na tym, że wysyłamy do eksa wiadomość, w której przepraszamy za wszystko, co złe zrobiliśmy, i że życzymy mu jak najlepiej. Potem cisza, parę miesięcy zajmujemy się sobą, nie odzywamy się, a potem odnawiamy kontakt, i zaczynamy jakby "od nowa"

Czy to działa ? Macie doświadczenia z tym zwiazane ?

Facet który to opisuje powiedział, że z ust swojej byłej usyłyszał najgorsze słowa, a jednak wróciła.

Ja też parę tygodni temu rostałem się z byłą i starałem się odzyskać ją. Usłyszałem od niej, że mnie nie kocha, że nie chce już ze mną być. Ja się starałem, prosiłem o szansę, próbowałem ją przekonywać logicznie, szukałem kontaktu jednak bezskutecznie. A ona sama do mnie się sama z siebie nie odzywa, bo nie chce.

Czy jakbym teraz ją olał na jakiś czas a potem wrócił, przypomniał się, to mam szansę ?

Co myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prawo przyciągania a odzyskanie eks - działa czy nie ?

Wiesz sądzę iż duże znaczenia ma dlaczego się rozstaliście i jaki dla Niej byłeś. Czy oszukiwałeś, zdradzałeś itd. Ważny jest powód rozstania i to jak było Wam w związku.

3 Ostatnio edytowany przez w.poszukiwaniu.prawdy (2015-11-20 23:17:02)

Nie zdradziłem jej, nie skrzywdziłem. Było nam dobrze, nie kłociliśmy się, ale w ostatnich dniach była taka obojętna jakaś. Po prostu powiedziała, że mnie już nie kocha, że jej miłość minęła i nie chce ze mną być.

4

A nie wiesz czy kogoś poznała ?

5 Ostatnio edytowany przez w.poszukiwaniu.prawdy (2015-11-20 23:25:15)

Powiedziała, że nie ma nikogo, w sensie nie jest w związku ale z spotyka się z jakimś chłopakiem. Tak powiedziała ale nie wiem czy to jest prawda czy nie, czy mówi tak po prostu żebym dał jej spokój

6 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2015-11-20 23:29:17)

Czyli masz już odpowiedź. W tym przypadku Twoje "prawo przyciągania" nic nie pomoże. Ona ma inny obiekt westchnień, pewnie chce z nim spróbować. Jak jej nie wyjdzie wtedy ewentualnie może będzie chciała wrócić, ale radzę Ją olać. Skoro znudziła się raz, bardzo prawdopodobne iż zrobi to znów. Niestety.

7 Ostatnio edytowany przez w.poszukiwaniu.prawdy (2015-11-20 23:33:53)

ale ona się nie rozstała ze mną przez niego, nie wiem jak długo się spotykaja, o ile się spotykają, ale jesli juz od niedawna, bo jeszcze pare tyg temu pisala ze czuje sie samotna wiec raczej wtedy sie z nim jeszcze nie spotykala

8

Widzisz, raczej (ale pewności nie masz). Moim zdaniem On jest powodem, zauroczyła się Nim i tyle. Jeśli faktycznie tak jest to znaczy że i tak Cię nie kochała. Gdy się naprawdę kocha nie w głowie Ci romanse, czy inne tego typu sprawy.

Przeciez powiedziala, ze mnie juz nie kocha, juz tego do mnie nie czuje.

10

No to po co ten wątek ? Przecież wiesz że Cię nie kocha.
Liczysz na cud, że po rozstaniu jej się odmieni i pokocha ? Przecież teraz tym bardziej się oddali, będzie pewnie próbowała z Tamtym. Dlaczego sam siebie oszukujesz ? Powinieneś się z tym pogodzić, już nie będziecie razem.

Napisałem wyżej - autor tekstu napisał, że jego dziewczyna też mówiła, że go nie kocha, że nie ma szans, że nie chce. I ją odzyskał

12

Eh uczepiłeś się tego "autora". Zrobisz jak będziesz chciał. Powiedziałam tylko jakie jest moje zdanie, ot co.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prawo przyciągania a odzyskanie eks - działa czy nie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024