Chlopak czy kolega - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Chlopak czy kolega

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem. Od paru lat mam pewnego kolegę z którym nigdy nic mnie nie łączyło. Raz na jakiś czas spotkaliśmy się na piwo żeby pogadać. Od pewnego czasu się coś zmieniło. Zaczął mnie traktować juz nie jako kolezanke. I tu zaczyna na problem bo on ma spore problemy finansowe ponadto cały czas pije. Chodzi tu głównie o piwa (1-3 piwa dziennie ). Tak raczej nie powinno być. To jest taki chlopak ktory lubi sobie wypoc w barze z kolegami. Tym ze zaczął się tak mną interesować zawrócił mi trochę w głowie. Ciągnie mnie na spotkania do niego ale wiem ze to nie jest dobry kandydat na chłopaka. Na kolegę owszem ale nie na chlopaka. Rozum mi podpowiada żebym zerwała kontakt ale nie potrafię sobie poradzić z chęcią spotkania z nim. Wiem ze z nim sobie zmarnuje życie.  Co zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chlopak czy kolega

Moim zdaniem powinnaś spróbowac. Ja związałam się z facetem który był z ubogiej rodziny i wiedzialam ze nie będzie w stanie zapewnić mi takich 'luksusów' jakie mam w domu. Miał szemrane towarzystwo , palil 'trawke' i tak samo pił codziennie. Jednak ciągnęło mnie do niego jak magnes. Spróbowałam, nie żałuję. Przestał pić, palić. Jak w każdym związku są wzloty i upadki ale warto spóbować. Może będziesz miała na niego dobry wpływ i zrezygnuje z dotychczasowych pokus i zajmie się Tobą:) Życzę powodzenia ! smile

3

Ten facet  nadaje się do odstawki a nie na kogoś więcej niż kolegę. Ale Zawsze można dać komuś szanse pod pewnym warunkiem że weźmie się za Siebie. I po pierwsze koniec z piciem, w weekend ok, ale nie codziennie. Ponadto nie wyobrażam sobie być z facetem który dzień w dzień umawia się na wyjścia z koleżkami ( i + picie to już przegięcie). Z problemów finansowych można wyjść wystarczy dobra motywacja i zmiana pracy. W takiej wersji ten gość jest do przyjęcia , w innym razie nie rzucaj się na niego . smile

4

Ehehehe.
-Kochanie czy będę mógł sobie dzisiaj do meczyku reprezentacji z chłopakami wypić dwa piwka?
-Robaczku, po co ci pić te dwa piwka? Masz przecież wodę w kranie a za piłką to tylko półgłówki latają a inne półgłówki tym się emocjonują!
wink big_smile

5 Ostatnio edytowany przez Mishia (2015-11-18 00:41:56)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ehehehe.
-Kochanie czy będę mógł sobie dzisiaj do meczyku reprezentacji z chłopakami wypić dwa piwka?
-Robaczku, po co ci pić te dwa piwka? Masz przecież wodę w kranie a za piłką to tylko półgłówki latają a inne półgłówki tym się emocjonują!
wink big_smile

Przerysowany ten przykład smile tylko ciapy pytają o zgodę smile

6

Kolega może być wkońcu to jego sprawa. A czy coś więcej? Może daj mu szansę i spróbuj Go zmienić. Może jak się zakocha to zmieni swój styl życia.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024