Pierscionek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Pierscionek

Witam Czytelnikow.

Rozstaliśmy se z dziewczyna jakieś 2 miesiące temu powoli zaczynamy sie na nowo spotykać rozmawiać wspólne obiady itp ...
juz przed rozstaniem kupiłem jej pierścionek nie na zaręczyny ale od tak bo zawsze wspominała ze czegoś jej brakuje na rece smile

I mam dylemat bo chciał bym jej go dać możne przy okazji spytać czy nie wrócimy do siebie ...Ale nic na sile nie cisne ja z tym wszystkim ...

Moge zabrac ja na kolacje i wręczyć jej go bylo by trosze tradycyjnie i książkowo ale wpadłem na pomysł zeby jej go nałożyć ja będzie spala i położyć rożne kolo poduszki tongue

Moi drodzy jak to widzicie z innej perspektywy ?
Moze macie leszy pomysł

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ZwykłyFacet (2015-10-15 16:32:45)

Odp: Pierscionek

Kto kogo rzucił? Ona Ciebie czy Ty ją?

3

Ona od razu musi wiedzieć, że to nie zaręczyny inaczej może wyniknąć koszmarne nieporozumienie i znowu napytasz sobie biedy. Nie kombinuj za dużo. Niech wie, że to tylko prezent.

4

Podstawowe pytanie brzmi - czy to ma być "na przeprosiny" czy "żeby wróciła" bo jak to drugie to....

5

Ja bym się wstrzymała z dawaniem tego pierścionka.

6

Daj jej tak po prostu.
Ani na zareczyny, ani na przeprosiny.
Powiedz, ze kupiles go juz dawno, jeszcze przed rozstaniem, przeznaczony byl dla niej i gdyby zechciala go nosic, byloby ci milo.
Bo jak pomysli, ze kupiles go teraz, a nie jest jeszcze gotowa na powrot, to moze sie wystraszyc i uciec.
Tak sadze, bo dama bym tak postapila.

7

pokłóciliśmy sie na imprezie i spakowałem sie i poszedłem bywam nerwowy hmm

To ma byc prezet i troszke ma nadzieje ze mi wybaczy i w ogole...  cieszko pisze sie o uczuciach smile pewnie ze chcial bym zeby wróciła.

Dlaczego wstrzymac mam sie ?? spotykamy sie obiady,sex, razem siedzimy wieczorami rozmawiamy częściej niz byliśmy razem ...

8

z tego co wiem lubi czasem jak ja zaskoczę sadziłem jak założę jej pierscionek jak spi to ja lekko zaskoczę tongue

9

Też tak na początku pomyślałam jak Verdad , ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że Dziewczyna może sobie pomyśleć, że jednak zakupił ten pierścionek teraz, ponieważ co nie mógł Jej dać go wcześniej?

Wiesz mówić to my sobie możemy dużo, ale istotne jest czy da druga osoba nam uwierzy.

Ja szczerze nie wiem czy bym uwierzyła, że to był wcześniejszy zakup.

10

A ona na pewno zaskoczy, że to tylko prezent?

11 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-10-15 16:48:13)

visionns napisał/a:

z tego co wiem lubi czasem jak ja zaskoczę sadziłem jak założę jej pierscionek jak spi to ja lekko zaskoczę tongue

Wtedy "na bank" pomyśli, że Jej się oświadczasz.

12

Ale teraz jestem skolowany... smile
moze jej go dam poprostu bez mówienia ze byl kupiony wczesniej i tyle chodziło mi o fakt jak go wręczyć

13

gdzieś bym wspomniał moze zeby wrócić do siebie ale nie chce jej przekupić tym prezentem oby tak nie pomyślała

14

visionns napisał/a:

gdzieś bym wspomniał moze zeby wrócić do siebie ale nie chce jej przekupić tym prezentem oby tak nie pomyślała

Ale to tak może wyglądać.
Po prostu wstrzymaj się z dawaniem tego pierścionka.

15

niby krejzolka a twardo stapa po ziemi smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024