Witajcie, facet lat 27 z tej strony
Jestem 2 miesiace po rozstaniu z kobieta ktora bylem 4 lata. Nie czuje sie taka osoba jak wczesniej dlatego mysle ze moze czas na zmiany w swoim wygladzie jak i sposobie ubierania sie. Mam duza motywacje zeby cos zmienic!!. Na co dzien, chodze w bluzie, t-shirt, jeans (niestety nie znam sie ubraniach to dla mnie odlegly temat). Zawsze mialem problem z wlosami i zarostem, nie mam pojecia co by z tym zrobic. W sygnaturce jest link do mojego profilu.
Mozecie smialo pisac nie wstydzie sie taki jaki jestem
:) Ale czuje ze moja atrakcyjnoc jest na slabym poziomie. Pisac co wam przyjdzie do glowy ![]()
Pewnie, czas na zmiany! Nie mogę otworzyć sygnaturki, ale jeśli chodzi o fryzurę to możesz zainwestować i przejść się do jakiegoś profesjonalnego salonu i poprosić o radę. Stamtąd fryzjerzy często startują w różnego rodzaju konkursach, więc umiejętności mają, a nawet jeśli wyjdziesz niezadowolony, to przecież tylko włosy- odrosną!
Dokladnie, moze warto zwrocic sie o porade do specjalisty. Czyli stylisty ktory pomoze dobrac ubrania, albo do profesjonalego fryzjera. Zacznij sie interesowac moda, znajdz swoj wlasny styl ![]()
Jasne! to dobry pomysł. Zrób cos dla siebie ![]()