Niska samoocena, czas na jakies zmiany? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niska samoocena, czas na jakies zmiany?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Niska samoocena, czas na jakies zmiany?

Witajcie, facet lat 27 z tej strony smile Jestem 2 miesiace po rozstaniu z kobieta ktora bylem 4 lata.  Nie czuje sie taka osoba jak wczesniej dlatego mysle ze moze czas na zmiany w swoim wygladzie jak i sposobie ubierania sie. Mam duza motywacje zeby cos zmienic!!. Na co dzien, chodze w bluzie, t-shirt, jeans (niestety nie znam sie ubraniach to dla mnie odlegly temat). Zawsze mialem problem z wlosami i zarostem, nie mam pojecia co by z tym zrobic. W sygnaturce jest link do mojego profilu.
Mozecie smialo pisac nie wstydzie sie taki jaki jestem smile:) Ale czuje ze moja atrakcyjnoc jest na slabym poziomie. Pisac co wam przyjdzie do glowy smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niska samoocena, czas na jakies zmiany?

Pewnie, czas na zmiany! Nie mogę otworzyć sygnaturki, ale jeśli chodzi o fryzurę to możesz zainwestować i przejść się do jakiegoś profesjonalnego salonu i poprosić o radę. Stamtąd fryzjerzy często startują w różnego rodzaju konkursach, więc umiejętności mają, a nawet jeśli wyjdziesz niezadowolony, to przecież tylko włosy- odrosną!

3

Dokladnie, moze warto zwrocic sie o porade do specjalisty. Czyli stylisty ktory pomoze dobrac ubrania, albo do profesjonalego fryzjera. Zacznij sie interesowac moda, znajdz swoj wlasny styl smile

4

Jasne! to dobry pomysł. Zrób cos dla siebie smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niska samoocena, czas na jakies zmiany?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024