dziwne zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: dziwne zachowanie

Hej mam pewien problem ,którego nie rozumiem. Pracuję w pewnej firmie i od jakiegoś  czasu codziennie przychodzi do nas pewien mężczyzna, często kiedy przychodził strasznie mi się przyglądał , dziwiłam się bo jest żonaty, przez ostatnie dni kiedy go widywałam strasznie patrzył mi w oczy i mi się przyglądał , jednak od jakichś kilku tygodni robi wszystko ,żeby na mnie nie natrafić , przestał przychodzić na moje zmiany, zawsze przychodził wieczorami ,ale kiedy ja mam zmianę popołudniową , nie pokazuje się przez cały tydzień , kiedy mam na rano w następnym tygodniu jest codziennie tylko popołudni, o co jemu chodzi , jak mam zrozumieć takie zachowanie? Jest przystojny , można powiedzieć ,że się w nim zauroczyłam ,ale nie pokazuje tego po sobie, olewam go, ponieważ nie będę niszczyła komuś małżeństwa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne zachowanie

Może i Ty jemu się spodobałaś i z tego samego powodu (nie chce ryzykować rozbicia swojej rodziny) unika spotkań z Tobą aby nie kusiło go aby poznać Cię bliżej. Jeśli i Ty nie jesteś zainteresowana żonatym facetem, to nie dociekaj zbytnio powodów, dla których go nie widujesz zbyt często i sama też nie szukaj z nim kontaktu.

3

Patrzenie w oczy obcej w sumie kobiecie ma więc sens, taki morał z tego tematu.

4

Patrzył w oczy , wiadomo chciał sie rozwiaść i planował wspolna przyszłośc jak tylko sie odwrócił ...:)
Przestał patrzec to juz mu ta wielka miłośc przeszła,odkochał sie.
No coz mezczyżni sa bardzo zmienni w uczuciach.

5

Moze cos zaiskrzylo, a woli sie nie nakrecac. moze kogos mu przypominasz i patrzenie na Ciebie sprawia mu bol...

Lepiej tego nie roztrzasac i nie analizowac, bo po co ?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024