Ubiór dla młodego mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Ubiór dla młodego mężczyzny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Ubiór dla młodego mężczyzny

witam, chciałbym się was poradzić odnośnie ubioru, a więc nigdy jakoś nie zwracałem na to uwagi lecz ostatnie rozstanie dało mi impuls aby to zmienić, przechodząc do rzeczy zbliża się zima więc mam zamiar kupić odpowiednie buty, jako że ostatnio bardzo podobają mi się buty typowo wojskowe właśnie takie chciałem kupić, dokładnie są to buty Lowa Uplander Gtx w wersji czarnej i tu rodzi się pytanie co do nich dobrać aby wszystko ze sobą grało, dodam że jestem niski (160cm) więc takie buty troszkę by mnie podniosły, z drugiej strony lubię też bardziej elegancki ubiór mianowicie płaszcze itp z płaszczy spodobał mi się ten :  Schott NYC Płaszcz wełniany /Płaszcz klasyczny - anthracite, bardziej skłaniałbym się do płaszczy krótszych więc jeśli znacie jakieś dobre marki co owe produkują z chęcią się im przyjrzę, co do butów w oko wpadły mi Buty Zimowe New Balance HL754BN, lecz problem jest taki że nie wiem w jakim iść kierunku co się bardziej podoba kobietą bo zależy mi na tym aby wyglądać atrakcyjnie i poważnie, czy styl taki para-militarny tzn buty taktycznie do tego bojówki lub pasujące jeansy bluza troszkę jaśniejsza a co do kurtki to nie mam pojęcia big_smile, czy może lepiej wygląda płaszcz, eleganckie buty i ewentualnie koszula bądź w razie mroźnych dni sweter czy coś w tym stylu, dodam że mam 19 lat, czekam na wasze sugestie i opinie smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Ubiór dla młodego mężczyzny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024