glister amway opinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » glister amway opinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: glister amway opinie

Hej dziewczyny smile

Mam spory problem z uzyskaniem białych zębów, a nie chce na razie wybierać się na ich wybielanie. Stosowałam wiele past np. colgate optic white, ale średnio na mnie działały, albo w ogóle hmm
Znajoma sprzedaje w amway (tak tak, wiem jakie są opinie na temat tej działalności) ale bardzo chwaliła sobie glister, poszukałam na kilku forach, np. wizaz i rzeczywiście ma on tam wysokie opinie.
Może któraś z was go używała? Co o nim sądzicie ?

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: glister amway opinie

Chciałam edytować poprzedni post ale nie mogę tego zrobić, nie wiem czemu smile

Kilka dni temu zakupiłam tę pastę do zębów, cena była trochę droga pomimo upustu koleżanki, ale jakoś to przełknęłam. Pierwsze wrażenia?
Pasta ma bardzo przyjemny zapach, nie jest to typ colgate, blend-a-med czy innych past które wykręcają usta po 20sekundach, jej smak jest bardziej hmm "perłowy".
Pomimo tego że pasta nie wyciska łez z oczu swoją świeżością, jest ona wyczuwalna i to przez długi czas. Ładnie usunęła przebarwienia z porannej kawy i kilku herbat wypitych w pracy, dzięki czemu zęby są świeższe i wyglądają na bielsze. Nie wiem jak z efektem wybielania bo jeszcze na to za wcześnie, ale na pewno wrócę by napisać i o tym opinie smile Na razie jestem bardzo zadowolona, jedyny minus to cena ale pasta wydaje się bardzo wydajna przy myciu zębów 2x dziennie.

Pozdrawiam smile

3

Hej. wink Używałam tej pasty dość długo (jedno opakowanie). Jestem z niej bardzo zadowolona. Wybieliła moje zęby i sprawiła, że mój uśmiech jest teraz o wiele ładniejszy smile Moi znajomi też to zauważyli i ciągle wypytują jak to zrobiłam. Z  chęcią polecam im ten produkt i też widzą efekty. Mimo ceny warto się skusić big_smile Jestem teraz dumną posiadaczką bialuśkich ząbków smile

4

To bardzo dobra, chociaż droga pasta do zębów firmy Amway. Z jednej strony ma wiele plusów- wystarczy niewiele pasty do umycia zębów, więc jest bardzo wydajna, ma przyjemny smak i doskonale czyści zęby, tubka bez problemów zmieści się w kosmetyczce no i świeżość po myciu zębów utrzymuje się naprawdę długo. Minusem jest cena, która co by nie powiedzieć jest spora. Mimo wszystko polecam bo to naprawdę dobry produkt !

5

Ja używałam tej pasty jakiś czas temu, ale musiałam przerwać ze względu na moje problemy z dziąsłami na które muszę stosować inną pastę. W każdym razie ta od Amway'a napewno podziałała jeżeli chodzi o wybielanie zębów. Przez około 5 miesięcy używałam jej 3 razy dziennie i efekty rzeczywiście były widoczne i napewno były lepsze od stosowanych przeze mnie wcześniej past Colgate.

6

Też od kilku tygodni używam pasty glister. To co jest w niej fajne, to że szybko wybiela zęby. Właściwie po tygodniu stosowania widziałam znaczącą różnice. Cena nie jest taka zła, jak na to że ta pasta faktycznie działa, a nie tak jak wiele innych, tylko obiecuje bialutkie zęby. Kolejna zaleta to przyjemny smak w ustach po umyciu zębów. smile

7

Widziałam wiele pozytywnych opinii na temat tej pasty i uznałam, że sama się muszę przekonać co do jej skuteczności. Niedawno zdjęłam aparat ortodontyczny, więc biel dla moich ząbków, była czymś o czym marzyłam najbardziej. Zupełnie nie zważając na cenę - pewnie skoro drogie, to dobre - zakupiłam pastę. No i jak dotąd, ku mojemu zdziwieniu - widać poprawę, ząbki przybrały jaśniejszy kolor i nie czuję podrażnienia, pasta nie jest tak ostra jak niektóre. Na ten moment jestem bardzo zadowolona. wink

8

To jedyna pasta do której nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest wydajna, wielkość groszka naprawdę wystarcza na porządne umycie zębów. Łatwo się spłukuje i nie ma się wrażenia ze "została" gdzieś na zębach. Używając tej pasty nie mam wrażenia "niesmaku" w ustach. Zęby stały się bielsze.

9

Bardzo lubię produkty firmy Amway. Jako,że wyczytałam trochę pozytywnych opinii to zaryzykowałam i kupiłam. Śnieżnobiałego uzębienia nigdy nie miałam,ale od kiedy używam pasty rzeczywiście widać różnicę. Naturalnie wymaga to czasu i cierpliwości ale postęp jest big_smile Jedyny minus to cena ale myślę,że warto! W końcu piękny uśmiech jest bezcenny big_smile

10

Przy wyborze tej pasty kierowałam się opiniami innych użytkowniczek, choć nieco z przymrużeniem oka. Po zdjęciu stałego aparatu szukałam preparatu, który nieco rozjaśni moje ząbki. Glisterka spełnia swoje zadanie i jakby nie patrzeć, obyło się bez wizyty u kosmetyczki, która za samo wybielenie wzięłaby kilka setek smile Pasta jest warta swojej ceny.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » glister amway opinie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024