Witam nie wiem co myslec.
Poznalem ja 4 miesiace temu i tyle jestesmy razem, ja pracuje w niemczech, ona sie jeszcze uczy.
Mowi mi ze nigdy nic do nikogo nie czula co do mnie. Jest idealnie i pojawia sie problem. Klotnia jakakolwiek konczy sie niemilymi slowami, itp. Gdy sie napije z nerwow pisze mi ze na prawde mnie kocha, ze taki ma charakter, ze zawsze musiala sie starac by kogos po kochac a mnie po prostu kocha. Jak cos idzie nie po jej mysli to klotnie i obrazy. Najpierw Powiedziala mi ze nie zmieni sie, a jak sie uspokoiła powiedziała ze spróbuje. Raz mowi ze jestem tymjedynym a raz ze nie chce byc.
Ja ja na prawde kocham. Ona jeszcze sie uczy a ja jestem w niemczech co jest kolejnym problemem. Nie wiem co myslec, co robic. Co zrobic by mnie docenila? Jest uparta i Zawzieta.
Jestem o nia zazdrosny i ona to wie, lubi wysylas selfie kolega na snapchatach i tych innych dziadach.
Dzieli nas odleglosc lecz jestesmy razem. Czy taki zwiazek ma szanse?
Trolu, dwa wątki w ciągu godziny to już lekka przesada..
3 2015-09-27 20:47:07 Ostatnio edytowany przez zawee13 (2015-09-27 22:17:31)
Yy o co chodzi? Pisze pierwszy watek na tym forum, sprawdzcie sobie po ip.... Chyba mnie kolezanko z kims pomylilas i prosze mnie nie obrazac...
Opisalem swoja sytuacje i chcialem prosic o rade a strolowali mnie co nie bylo mile. Napisalem ten watek bo kazdy przypadek jest inny, indywidualny i nie troluje nic. Jedyne co chce to waszych wypowiedzi, moze ktos mial podobnie.
Widze ze duzo tu "pomocnych" ludzi, dziekuje za wszystkie wypowiedzi i pomoc...:/
Ile Twoja Ukochana ma lat?
Ja 23 ona 19. I to nie prowokacja...
Zastanawia mnie tez ciagle przesiadywanie na fb. Nie wiem.. Moze sobie wkrecam?
7 2015-09-28 12:03:37 Ostatnio edytowany przez smallangel (2015-09-28 12:04:47)
Podejrzewałam, że to nastolatka.
Chce sobie Ciebie podporządkować - stąd kłótnie, fochy, obrażanie jeżeli nie jest po jej myśli.
Nie zmieni się - bo nie jest na tyle dojrzała by wiedzieć, że w związku nie chodzi tylko o kłótnie, obrażanie, fochy - a o partnerstwo.
A fb - dla większości to życie ![]()
Tam spędzają dużo czasu.
Nie wkręcaj sobie - teraz życie towarzyskie rozgrywa się właśnie na facebooku ![]()
8 2015-09-28 12:31:59 Ostatnio edytowany przez zawee13 (2015-09-28 14:49:01)
Mowi ze jest pewna uczucia, ale tez nie zamierzam caly czas ustepowac, mowilem jej ze musza byc kompromisy ale nie wiem. To nie ma sposobu by mnie uszanowala? No to pewnie zostaje tylko czas.
I jeszcze ten fb, ma status w zwiazku a caly czas ma jakies zaczepki, pisala z przedostatnim bylym, znaczy on pisal podobno.
Ładna jest? Seks udany?
No moim zdaniem ideal ![]()
Pewnie nie dasz rady poznać spokojnej dziewczyny i musisz z nią być. Będziesz się z nią awanturował tak długo aż będziesz miał tego dość.
Sęk w tym, że ona ogolnie jest spokojna, ale jak cos jej odwali to wariatka...
Czy to normalne ze lubi byc w centrum uwagi? Chce by ja widzieli i czasem pisze z "kolegami". Moze jestem przewrazliwony ale co o tym sadzicie? Czy taka osoba jest w stanie zdradzic?
No moim zdaniem ideal
No to jak ładna i seks udany, to baw się dobrze i nie rozkminiaj. Zresztą nie ma co rozkminiać bo każda 19-latka ma kiełbie we łbie i nie zrozumiesz o co jej chodzi skoro ona sama tego nie wie. Baw się dobrze i ciesz się chwilą. No i nie przywiązuj się oczywiście, bo to długo oczywiście nie potrwa ![]()
A co sądzić o tym ze wysyla innym kolezanka i "kolega" swoje zdjecia na snapchat itp? Bo ja nie rozumiem tego. Jestes z kims to nie wysylasz zdjec innym typa, to tak jak ja bym do innych kolezanek zarywal.