Były partner przewraca mi świat do góry nogami! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były partner przewraca mi świat do góry nogami!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Były partner przewraca mi świat do góry nogami!

Witajcie!
Dziewczyny jesteście niezastapione, dlatego w chwilach kiedy juz na prawde "swiruje" piszę tu....ale do rzeczy...
Od początku; jestem w związku a właściwie to jestem narzeczona, mam synka 3 letniego nie ze swoim partnerem, z jego ojcem rozstałam sie beda jeszcze w ciazy.
Nie widzial synka gdyz zaraz po porodzie , trafił do zakladu karnego, zreszta nasze relacje po rozstaniu nie były za ciekawe. Kochałam go bardzo, tak wynioslego, szaleńczego uczucia nie da sie powtorzyc...z terazniejszym partnerem wszystko bylo tak "na spokojnie" , ulozylam sobie spokojne zycie, wspolne plany itp. az do czasu...kiedy to byly sie odezwal, ze wyszedl i chce zobaczyc syna. Zwlekalam miesiac , aż w koncu po konsultacji z prawnikiem zgodzilam się. Doszlo do spotkania iiii tu sie swiat wywraca. Emocje - nie do opisania. Synek jakby czuł, lgnal do niego bardzo, gdzie zazwyczaj jak widzi obcą osobe to bardzo sie wstydzi. Terazniejszy partner nerwowo nie wytrzymywal...spotkanie dobieglo konca. Klotnia z terazniejszym, wyszedl z domu i akurat byly zadzwonil. Rozmawialismy jak za dawnych lat...serce pod gardlo, motylki w brzuchu i czarna dziura w głowie. Pozniej za dwa dni telefon...gadka jak para dobrych przyjaciol...na nastepny dzien znow....teraz dwa dni milczy. A ja? Kociol w glowie. Pragne go za wszelka cene zobaczyc, dotknac, w kazdej mysli pragne się z nim kochać. Nie chce niszczyc tego swiata ktory mam, ale to uczucie, tesknota nie daje mi normalnie funkcjonowac! Co radzicie? Odciac sie nie da rady gdyz teraz bedziemy widywac sie regularnie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były partner przewraca mi świat do góry nogami!

moja rada, przestać zachowywać się jak podlotek i pomyśleć o tym, że Twoje dziecko potrzebuje stabilizacji, a nie Twoich motylków, nie jesteś sama i przestań myśleć tylko i wyłącznie o sobie. już o obecnym partnerze nie wspominam.

3

Współczuję dla obecnego partnera, który nie dość że musi znosić obce dziecko, to jeszcze kobita jest z nim z braku laku a do tego znowu ugania się za tamtym.... z którym te dziecko ma.

Jeżeli masz honor oraz szacunek do samej siebie a zwłaszcza do obecnego partnera, to pozwól mu znaleźć kobietę która też go prawdziwie i szaleńczo pokocha jak ty tego drania. W sumie wygląda na to że oboje(ty i tamten) jesteście siebie warci.

Swoją drogą, ciekawe czy jesteś na tyle uczciwa i odważna by opowiedzieć obecnemu wszystko, co napisałaś w tym wątku.

4

To nie Twój były partner przewraca Ci świat do góry nogami, tylko to Ty sama to robisz.

5

Zamiast komentarza:

Irvin Yalom w książce "Kat miłości" napisał/a:

(...) Pierwszym krokiem w każdej zmianie jest przyjęcie odpowiedzialności za swoje życie. Jak bowiem możemy je zmieniać, jeśli w ogóle nie czujemy się za nie odpowiedzialni? (...)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były partner przewraca mi świat do góry nogami!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024