Temat do luźnych rozmów z naszą cudowną forumowiczką Luną. ;-)
Nie podoba Ci się? Nie pisz! Nie masz nic sensownego do napisania? Nie pisz!
![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kolejka do LunaPARKu - Dla wszystkich ubóstwiających Lunę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat do luźnych rozmów z naszą cudowną forumowiczką Luną. ;-)
Nie podoba Ci się? Nie pisz! Nie masz nic sensownego do napisania? Nie pisz!
![]()
Dziękuję! ![]()
Nie dziękuj
Mam w tym swój interes.
;-)
Nie dziękuj
Mam w tym swój interes.
;-)
Zaraz wpadnie Metyl i ci da te twoje interesy ![]()
Trutru napisał/a:Nie dziękuj
Mam w tym swój interes.
;-)Zaraz wpadnie Metyl i ci da te twoje interesy
Egoista dba tylko o swoje własne interesy. Cudze mnie nie obchodzą.
Żenada... Smutne, że to forum zaczyna szorować brzuchem po dnie...
moni no już nie przesadzaj, przecież widzisz, że Trutru wykorzystuje dostępne sposoby na podrywanie c:
Autorowi proponuję pokuszenie się o bilboard, ogłoszenie na facebooku, postaranie się o udział w programie telewizyjnym, zrzucenie z samolotu ulotek, ewentualnie napis na murze.
Kiedyś było prosto, bo kto ośmielił się powiedzieć rycerzowi, że jego dama nie jest najpiękniejsza, został wyzwany na pojedynek i po konkurencji.;D
Autorowi proponuję pokuszenie się o bilboard, ogłoszenie na facebooku, postaranie się o udział w programie telewizyjnym, zrzucenie z samolotu ulotek, ewentualnie napis na murze.
Kiedyś było prosto, bo kto ośmielił się powiedzieć rycerzowi, że jego dama nie jest najpiękniejsza, został wyzwany na pojedynek i po konkurencji.;D
![]()
Jak tylko wyeliminuję głód na świecie, to /\ będzie następna rzecz, którą zrobię.
moni no już nie przesadzaj, przecież widzisz, że Trutru wykorzystuje dostępne sposoby na podrywanie c:
To są jakieś niedostępne sposoby na podrywanie? ;>
Trutru, skradłeś mi tym serduszko <3. Myślałam, że dziś już nic nie poprawi mi humoru, a tu proszę... Jesteś moim osobistym superhero (przynajmniej dziś
).
Tak czy siak i tak przerzucam się na flircenie w realu, ale naprawdę zrobiło mi się strasznie miło :*.
Dziękuję :*
Trutru, skradłeś mi tym serduszko <3. Myślałam, że dziś już nic nie poprawi mi humoru, a tu proszę... Jesteś moim osobistym superhero (przynajmniej dziś
).
Tak czy siak i tak przerzucam się na flircenie w realu, ale naprawdę zrobiło mi się strasznie miło :*.
Dziękuję :*
Czyli mówisz :
"Trutru, zaproś mnie w końcu na randkę, bo już nie mogę wytrzymać!"
;-)
Najmniej smakuje to, co przychodzi od tak.
Nie. I nie żartuję, nie gram ani nic.
W sb miałam czas i ochotę, dziś mam na głowie inne rzeczy. Serio, z ręką na sercu ![]()
Wysyłam do Ciebie wiadomość. Podobno czasami nie dochodzą. Daj mi znać czy doszła.
Czemu bana dostał?
Pewnie za rozpowszechnianie radykalnych, skrajnie negatywnych treści na temat kobiet.
Zaraz wpadnie Metyl i ci da te twoje interesy
No raczej nie.
Martainn ale że kogo zbanowali?
Teo Mat napisał/a:Zaraz wpadnie Metyl i ci da te twoje interesy
No raczej nie.
Ech, to smuteczek Metyl ![]()
No cóż, życie.
No co zrobić? Mówi się "trudno" :*
Oj Luna Luna. ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kolejka do LunaPARKu - Dla wszystkich ubóstwiających Lunę.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024