Dziewczyny, jak myślicie czy sklep ze zdrową żywnością to jest jakiś pomysł sensowny? Czy kupujecie w ogóle żywność w sklepie internetowym? Proszę o wasze zdanie.
A to ma być sklep internetowy? Jeśli tak, to chętnie służę radą i pomocą, jak to ogarnąć, również od strony technicznej.
Ja kupuję głównie zioła, miody, ewentualnie żywność niepsującą się, czasem jakieś ekokosmetyki.
Takich sklepów jest obecnie bardzo dużo. Trzeba rozpoznać konkurencję i wymyślić, czym twój sklep będzie się wyróżniał na jej tle. Może być to cena, może być oferta, a może jeszcze coś innego, z tym, że w naszym pięknym kraju klienci zwracają uwagę głównie na to, żeby było tanio. Chyba że są z Warszawki - wtedy ma być drogo i lansersko.
teraz ekożywność jest coraz modniejsza i więcej ludzi, szczególnie tych młodych zwraca uwagę na to co je. W moim mieście co tydzień odbywa się targ z ekologiczną żywnością i chociaż ceny artykułów są dość wysokie to zawsze jest mnóstwo ludzi.
4 2015-10-27 21:16:49 Ostatnio edytowany przez vinnga (2015-10-27 23:23:24)
Moim zdaniem warto założyć taki sklep. Sama po sobie wiem, że szukam takich produktów i kupuję na allegro lub w sklepach internetowych. Najwięcej kupuję mleka kokosowe oraz wody kokosowe. Mam swój ulubiony sklep niedozwolony link i mają bardzo duży wybór.
Generalnie to raczej staram się kupować w realu - zwłaszcza ciuchy ale mam daleko do sklepu stacjonarnego, więc nie chce mi się jechać ![]()