Szczesliwy swiezy zwiazek z serbem... Zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szczesliwy swiezy zwiazek z serbem... Zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Szczesliwy swiezy zwiazek z serbem... Zdrada?

Witajcie... Zaznaczam ze pierwszy raz jestem na takowym forum ale potrzebowam pomocy i wkoncu postanowilam sie kogos poradzic. No to od poczatku... Mieszkam ponad rok zagranica.  Przyjechalam sama bez rodziny swiezo po zakonczonym przeze mnie trzyletnim zwiazku. Od poczatku skupialam sie tylko na pracy nie chcialam zadnego faceta az w koncu na poczatku nowego roku poznalam jego...przychodzil codziennie do mojej pracy zapraszal na kawe, spacer itd. Odrzucalam go minal miesiac i kolejny... Dalam mu szanse spotkalam sie z nim pare razy zobaczylam ze to chlopak o dobrym sercu duzo przeszedl tak jak ja stracil bliska osobe z rodziny, zawsze jak potrzebowalam pomocy on byl dla mnie. W jednej chwili powiedzialam mu ze nie czuje do niego pociagu,ze traktuje go jak kolege. Nie byl w moim typie... Tak minely dwa miesiace... Pojawil sie znowu w mojej pracy i ogarnela mnie fala Uczuc ...on nie zapomnial o mnie i poprosil o szanse dla nas mowi ze mnie nigdy nie skrzywdzi ze zaopiekuje sie moim sercem. Dalam nam szanse. Zakochalam sie w tym nieidealnym grubasie!  i pokochalam w nim doslownie wszystko co mi przeszkadzalo.Bylismy szczesliwy. Dogadywalismy sie znakomicie,nigdy zadnych sprzeczek. W lozku tez bylo nam znakomicie. On chcial zebym z nim zamieszkala ale po paru miesiacach bylo dla mnie stanowczo za szybko. Zblizyl sie czas jego urlopu ja niestety nie moglam z nim jechac na urlop bo nie dostalam wolnego. Przed wyjazdem dal mi misia zebym nie czula sie sama i bransoletke z matka boska zeby nade mna czuwala. Wyjechal... Pierwszy tydzien dzwonil pisal ze teskni ze ciagle mamie i braciom mowi ze brakuje mu mnie tam.na urlopie... W sobote w serbii wyszedl na zakrapiana impreze z kolegami i od tamtego dnia trzy dni sie nie odzywal... Potem napisal ze mysli duzo o nas i ze nie wie jak duzo uczuc do mnie ma i boi sie ze nie zakocha sie we mnie tak jak ja na to zasluguje. Odrazu cos dla mnie nie gralo... W swiezym zwiazku z dnia na dzien dziecinne gadanie? Dodam ze na tym urlopie byla tez dziewczyna jego kolegi z ktorym on wyszedl na impreze i po tej dyskotece dziewczyna jego kolegi z nim zerwala  .Zostawilam mu czas wrocil z urlopu i niepewnie zerwal przez SMS jak tchorz! Minely dwa tygodnie odezwal sie pijany ze nienawidzi siebie i ze chce umrzec bo jestem wspaniala kobieta a on nie wie co sie z nim dzieje. Pozwolilam mu glupia przyjsc do mnie zostal cala noc az do poludnia u mnie. Widzialam ze zle z nim... Ze cos go wykancza. Prawie sie nie odzywal nie patrzyl mi sie w oczy. Tak jakby obcy facet do mnie przyszedl. Cala noc mnie mocno przytulal i kochalam sie z nim co uwazam za ogromny blad bo nie powinnam. Wyszedl ode mnie i tak od dwoch tygodni brak kontaktu. Zmienilam numer odcielam sie... Ale nie moge przestac o tym myslec co tak naprawde tam zaistnialo zeby zakonczyc dobrze presperujacy z planami swiezy zwiazek? Czy ktos ma jakies rozsadne rozwiazanie ? Jest mi bardzo ciezko... Nie cierpialam tak po trzyletnim zwiazku tak jak po tym. Zarazem martwie sie o niego ze pije w samotnosci i pisze ze nienawidzi siebie. Przepraszam ze tak sie rozpisalam ale potrzebowalam kogos sie poradzic... Pozdrowienia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szczesliwy swiezy zwiazek z serbem... Zdrada?

Dziwne.. tam na tym wyjedzie coś zaszło. Obawiam się, że on przed samym tym wydarzeniem "nosił coś w sobie, jakąś tajemnicę" i ci o niej nie mówił (sprawy z przeszłości, np. była, rodzina, problemy psychiczne - wiesz, gdybam tylko). Wyjazd był tylko katalizatorem. Podsumowując, przykro mi że w takiej niewiedzy cię pozostawił, ale nie dowiesz się być może już nigdy. Nie warto też moim zdaniem zastanawiać się nad tym, skoro on sam nie chce być przed tobą prawdziwy.

3 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2015-09-11 17:02:04)

Wydaje mi sie ze nic z nim nie zrobisz zanim on nie dojdzie do ładu ze soba.
To taki aktor dramatyczny . Po prostu tak funkcjonuje.

4

Facet ma chyba bardzo duże problemy ze sobą. Wydaje mi się, że może być tak jak pisze lifrinat, to może być związane z grubszą sprawą z przeszłości. Zrywa przez smsa, wydzwania pijany, niby mu zależy i żałuje, ale nie podejmuje żadnych prób żeby Ci cokolwiek wyjaśnić. Ja bym proponowała skontaktować się z nim i spokojnie pogadać, nie po to żeby wrócić do siebie, ale żeby dowiedzieć się o co chodzi i nie topić się w domysłach.

5

Najgorsze ze on nie chce rozmawiac... Wrocil z urlopu jak wrak czlowieka tlumaczac ze cos z nim sie stalo i ze sam siebie nienawidzi. Nie nagabuje go ani nic poprostu zostawilam wszystko czasowi ale ciezko mi jest zrozumiec jak facet ktory walczy tyle czasu o kobiete po czym ja zdobywa jest szczesliwy z dnia na dzien boi sie ze mnie nie pokocha tak jak.na to zasluguje i niby przez to zrywa. Mija troche czasu i teskni. Nie moge tego ogarnac... Kiedys kobieta go zdradzila i jak zobaczyl ze ja mam dobre serce wiedzial ze przy mnie bedzie szczesliwy i dziekowal mi za ta szanse a tu taka niespodzianka. Myslalam ze moze chodzic o byla z ktora byl trzy lata temu przez rok czasu ale jak z nim kiedys rozmawialam mowil ze nic juz do niej nie czuje ze totalnie do siebie nie pasowali klocili sie ale ostatnio zauwazylam ze ona komentuje jego zdjecia gdzie nigdy tego nie robila. Przypadek?  Czuje sie jakas nizsza,pusta... Dodam,ze wiele mu dalam od siebie pomoglam gdy jego mama byla chora ciagle go wspieralam rozmawialam. Trzy lata zmarla mu babcia ktora bardzo kochal... Na reku ma tatuaz z data smierci i jej imieniem. Babcia nazywala sie tak samo jak ja... Zawsze mowil ze wie ze ja mu jestem pisana. Nie wiem moze boi sie ze straci kolejna osobe mu bliska? Wymiekam z tymi myslami dziewczyny.......

6

Hanna1991 napisał/a:

Kiedys kobieta go zdradzila i jak zobaczyl ze ja mam dobre serce wiedzial ze przy mnie bedzie szczesliwy i dziekowal mi za ta szanse a tu taka niespodzianka.

Dodam,ze wiele mu dalam od siebie pomoglam gdy jego mama byla chora ciagle go wspieralam rozmawialam. Trzy lata zmarla mu babcia ktora bardzo kochal... Na reku ma tatuaz z data smierci i jej imieniem. Babcia nazywala sie tak samo jak ja... Zawsze mowil ze wie ze ja mu jestem pisana.

Hanna,
wyglada to na typowego "biednego misiaczka" (psychopate?), ktory podrywa na litosc. Taki wspanialy, skrzywdzony przez zla kobiete, przeciez trzeba go pocieszyc, przytulic, udowodnic, ze sa na swiecie inne - dobre kobiety..
Staral sie, jak bylas nieosiagalna. Teraz chyba goni inne uciekajace kroliczki..
Poczytaj sobie na temat "kobiet kochajacych za bardzo".

Pozdrawiam

7

Dałaś się wrobić w jakieś mętne wyjaśnienia, bo po tym co piszesz od razu można wyczuć, że facet nie jest tobą zainteresowany na poważnie. Żyjesz w jakiś domysłach, zastanawiasz się, dorabiasz historie do jego wypowiedzi. On nie jest tobą zainteresowany na poważnie - bawi się tobą. Podaj ile masz lat, bo wyczuwam, że nie masz zbyt dużego doświadczenia z tego typu mężczyznami (wcisną ci wszystko, co chcesz usłyszeć, byleby tylko na chwilę zdobyć, a potem porzucić).

8

Ja mam 23 i on ma 23... Mam za soba dwa zwiazki jeden 2,5 roku i jeden prawie 4 lata pomiedzy tymi dwoma zwiazkami byl jeden krotki dwa miesiace czego nawet nie licze. Zauwazylam ze tu zagranica faceci maja inna mentalnosc ,  nie chcialam nikogo tutaj poznawac tak naprawde bo trafienie na jakiegos normalnego faceta jest jak wygrac szostke w toto lotka. Nie jestem naiwna ale nie potrafie zrozumiec dlaczego po tak pieknych miesiacach i tylu pieknych chwilach on nagle sie zmienil. I do tego pije w samotnosci... Wiem ze nie powinnam sie nim przejmowac bo om tego nie robi i baluje w najlepsze ale chcialabym zeby byl szczesliwy nawet i beze mnie. Nie potrafie go znienawidzic a tak bym chciala go olac totalnie...

Tak na marginesie. Dochodzenie takiego faceta do równowagi trwać może wiele lat. A problem może leżeć w przeszłym związku, dzieciństwie czy w jego charakterze.

10 Ostatnio edytowany przez verdad (2015-09-14 09:10:35)

Niezaleznie od tego jaki jest powod rozstania - zdrada, czy cos innego, powinnas sobie dac spokoj.Chce pic , niech pije.
Ma problemy i jesli nie chce nic Tobie powiedziec, niech je rozwiazuje sam.
A ta Matka Boska na medaliku to prawoslawna ? Moze tez chodzic o religie.

11

Ja jestem katoliczka ale od czasu gdy zmarl moj tata opuscilam wiare probuje spowrotem uwierzyc ale jest ciezko...on prawoslawny. Jego mama rodzina zaakceptowala mnie w pelni. Jego brat jest zonaty z katoliczka wiec mysle ze o wiare tu raczej nie chodzi... On chyba chce zyc sam z tym problemem bo jak narazie nie zapowiada sie zeby chcial o tym porozmawiac. Probuje rozgryzc co moglo sie stac na tym chrzanionym urlopie ze on zaczal siebie nagle nienawidzic. Na tym urlopie rozpadl sie zwiazek jego kolegi z kobieta. Przypadek?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szczesliwy swiezy zwiazek z serbem... Zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024