Ginekolog ,czy tylko studentkom przysługują zniżki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ginekolog ,czy tylko studentkom przysługują zniżki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ginekolog ,czy tylko studentkom przysługują zniżki?

Witam. Chciałam się dopytać,czy tylko studentkom przysługują zniżki u ginekologa? Uczennicom z ważna legitymacją już nie? Muszę się pilnie zapisać do ginekologa,a ceny sa po prostu kosmiczne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ginekolog ,czy tylko studentkom przysługują zniżki?

A to studentki mają jakieś znizki?

3

No właśnie..są lekarze na NFZ..fakt czeka się dlugo a jak szybko chcesz to trzeba płacić

4

Pierwsze słyszę o zniżkach do lekarza. Może ten do którego chcesz iść coś takiego praktykuje. W takim wypadku musisz zapytać u źródła.  Żadnych odgórnych przepisów i zniżek nie ma

5 Ostatnio edytowany przez BabaGula1313 (2015-09-11 20:46:37)

Są zniżki dla studentek. Wiele przychodni oferuję takie coś. Trzeba tylko pokazać ważną legitymachę studencką. Jest przychodnia ,normalne pacjentki płacą 120 zł ,studenki za ukazaniem legitymacji już 80. Tak samo jest z badaniami ginekologicznymi. Studentki mają zniżki. Przeszukałam teraz pół internetu w poszukiwaniu dobrego ginekologa w Warszawie ,w przystępnej cenie ,który przyjmie mnie jak najszybciej ,to niestety nie znalazłam. Ale niekktóre prychodnie oferują dla studentek zniżki ,nie wszystkie!                 

Stąd moje pytanie: do dotyczy tylko studentek? Uczennic ,oczywiście pełnoletnich już nie?

6

BabaGula, a nie myślisz że szybciej i prościej jest zadzwonić do takiej przychodni i się zapytać?

7

Babagula no dlatego napisałam,  że trzeba zapytać u źródła, bo takie zniżki to promocje konkretnej przychodni a nie jakaś odgórna norma i mogą mieć dowolny regulamin. Do tego jedna może takie zniżki mieć również dla uczennic,  a druga tylko dla studentek. Mówisz dzwonić i pytać.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ginekolog ,czy tylko studentkom przysługują zniżki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024