Witam. Chciałam się dopytać,czy tylko studentkom przysługują zniżki u ginekologa? Uczennicom z ważna legitymacją już nie? Muszę się pilnie zapisać do ginekologa,a ceny sa po prostu kosmiczne.
A to studentki mają jakieś znizki?
No właśnie..są lekarze na NFZ..fakt czeka się dlugo a jak szybko chcesz to trzeba płacić
Pierwsze słyszę o zniżkach do lekarza. Może ten do którego chcesz iść coś takiego praktykuje. W takim wypadku musisz zapytać u źródła. Żadnych odgórnych przepisów i zniżek nie ma
5 2015-09-11 20:44:41 Ostatnio edytowany przez BabaGula1313 (2015-09-11 20:46:37)
Są zniżki dla studentek. Wiele przychodni oferuję takie coś. Trzeba tylko pokazać ważną legitymachę studencką. Jest przychodnia ,normalne pacjentki płacą 120 zł ,studenki za ukazaniem legitymacji już 80. Tak samo jest z badaniami ginekologicznymi. Studentki mają zniżki. Przeszukałam teraz pół internetu w poszukiwaniu dobrego ginekologa w Warszawie ,w przystępnej cenie ,który przyjmie mnie jak najszybciej ,to niestety nie znalazłam. Ale niekktóre prychodnie oferują dla studentek zniżki ,nie wszystkie!
Stąd moje pytanie: do dotyczy tylko studentek? Uczennic ,oczywiście pełnoletnich już nie?
BabaGula, a nie myślisz że szybciej i prościej jest zadzwonić do takiej przychodni i się zapytać?
Babagula no dlatego napisałam, że trzeba zapytać u źródła, bo takie zniżki to promocje konkretnej przychodni a nie jakaś odgórna norma i mogą mieć dowolny regulamin. Do tego jedna może takie zniżki mieć również dla uczennic, a druga tylko dla studentek. Mówisz dzwonić i pytać.