Odezwie się czy nie odezwie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Odezwie się czy nie odezwie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Odezwie się czy nie odezwie?

Jakiś czas temu spodobał mi się na portalu randkowym taki chłopak,napisałam do niego wprost czy gdzieś wyjdziemy,wtedy nie miał czasu i powiedział,że za kilka dni,a za te kilka dni sam się odezwał i zaproponował spotkanie.Spotkaliśmy się wczoraj wieczorem.Pochodziliśmy po dworze godzinę.Rozmawialiśmy.W kilku kwestiach mieliśmy odmienne zdanie i nie chciałam,żeby wywiązała się z tego jakaś ostrzejsza dyskusja,dlatego zaczęłam opowiadać o swoim hobby i jak się okazało on ma podobne zainteresowania.Na początku spotkania zaimponowałam mu chyba tym,że wiedziałam co to za zwierzę,które on chciałby sobie kupić,powiedział,że jestem jedyną dziewczyną,którą zna,która wie co to za zwierzę.Ogólnie czasem gadało się ciężko,czasem fajnie.Jak już spotkanie się kończyło to powiedział,że nie wiedział,że znam już to miejsce,w którym byliśmy,bo tak to poszlibyśmy gdzieś indziej.Ja na to,że następnym razem pójdziemy,on na to,że ok,bo jest nawet kilka tras,które chciałby mi pokazać (bo ja dopiero wprowadziłam się do tego miasta).Ogólnie przez całe spotkanie często się uśmiechał,śmiał,patrzyliśmy sobie w oczy jak rozmawialiśmy,pod koniec spotkania on nawet czasem zachowywał się jakby miał jakąś głupawkę big_smile No ja też ciągle się do niego uśmiechałam,bo nie mogłam się powstrzymać smile On zostawił w jednym miejscu jedną rzecz i nie chciał się już wracać i zapytał czy może wejść do mnie to bym mu dała nr do tego lokalu z neta.Wszedł,dałam mu ten nr to sobie tam zadzwonił,mówił,że ładnie mieszkam,posiedział z 5 minut,coś tam chwilę poopowiadał,pośmialiśmy się,po czym powiedział,że pójdzie już (była godzina 20.30),bo pewnie mam coś do roboty,ja na to,że nie mam,ale że pewnie on coś ma,on na to,że nie,ale że nie będzie mi na 1 spotkaniu tak w domu przesiadywał.To ja już nic na to nie mówiłam,bo nie chciałam go na siłę zatrzymywać.Pośmialiśmy się jeszcze chwilę jak on zakładał buty i poszedł,na pożegnanie podanie ręki,"pa" i tyle.Już tego dnia nic więcej nie pisał,dziś jak na razie też się jeszcze nie odezwał.A ja myślę.. odezwie się czy nie odezwie?A jak tak to kiedy?Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odezwie się czy nie odezwie?

He he....tego nie wie nikt smile albo tak albo nie :DD
Mozesz sama zaczepic jesli czekanie Ci sie przykrzy smile

3

Odp: Odezwie się czy nie odezwie?

Wiem,że miał cały dzień pracować i nawet nie było go na tym portalu,na którym się poznaliśmy,dlatego myślałam,że odezwie się wieczorem.Weszłam teraz na neta i widziałam,że był na tym portalu pół godziny temu.Jeśli dziś się nie odezwał to już się raczej nie odezwie..?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Odezwie się czy nie odezwie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024