Witam... Proszę doracie mi co mam robić... Wyjechaliśmy razem z chłopakiem za granicę wszytko było dobrze ale on nie dawno zwolnił się z pracy I wrócił z powrotem do polski. Związałam się z chłopakiem który miał żonę i ale od dawna z nią nie jest zdradziła go cały czas Piła alkohol
alkohol.mają wspólne dziecko. On jest bardzo za swoją córkę. Chciał jej odebrać nawet prawa. Żebym się nią zaopiekować. I że względu na córkę wrócił do Polski. Bardzo go kocham. I od kod wyjechał dowiedziałam się że jestem w nim w ciąży. Powiedziałam mu o tym i mówił ze będziemy będzie dobrze. Mówi ze bardzo mnie kocha chce ze mną stworzyć rodzinę. Jest jeden problem gdy wyjechał zostawił włączonego fcb i wiem ze pisze z dziewczyną z którą kiedyś był. Chciał się z nią spotykać. Pisała do niego ze nie może o nim zapomnieć... Nie mam pojęcia co mam robić... Nic chce żebym mnie zdradził pytałam go czy z kimś pisze on się wypiera... Boje się ze go stracę... Bardzo Go kocham nie chce zostać sama z dzieckiem... I ciągle pisze czy z kimś pisze a on mnie kłamie bo wiem ze to robi... I chce z tobą dziewczyna się spotkać.... Proszę pomóżcie jestem załamana.i do tego pisał z nią ze jest z córką sam w domu żeby przyjechała na piwo...
.
1 2015-08-18 23:10:28 Ostatnio edytowany przez doris16 (2015-08-18 23:14:41)
Ciezka sytuacja.. Nie możesz mu zrobić niespodzianki i pojechać do niego na kilka dni i porozmawiać w cztery oczy i nie przez tel. ?
moze mu powiedz ze dobrze wiesz ze robi cie w bambuko i niech sie zdecyduje czego i z kim chce byc. Nie bądz skruszoną dziewczynka bo na litosc nie chcesz go chyba brac. postaw sprawe jasno bo inaczej dlugo jeszcze bedziesz czekac na jego decyzje..a z chlopami wiadomo jak jest...
no faktycznie znalazłam się w sytuacji nie do po zazdroszczenia. Tak zastanawiam sie co ja bym w takiej sytuacji zrobiła.? hmm myślę, że pogadałabym w cztery oczy ( jeśli to możliwe ) mówiąc o wszystkim co się dzieje, o tym co wiem, i o oczekiwaniach
Po pierwsze pakuj się i przylec do Polski.
Na odległość nic nie zrobisz. Po drugie przestań robić jakieś dziwne podchody tylko powiedz wprost, że wiesz o tamtej.
Niech się określi czego chcę a nie gra na dwa fronty.
Lepiej być samotną matką niż wiecznie robioną w ch... kreatyną.
O to chodzi ze ja mu powiedziałam o tym żeby mam jej fcb i nawet z nerwów pisałam w niego imieniu jak ta dziewczyna zaczęła do niego pisać że jak go teraz zobaczyła to wszytko jej wrócilo o by chciała bym z nim i cofnąć czas. Ja jej napisałam ze ty masz chłopaka. Ja dziewczynę i żeby więcej nie pisała. A on się na mnie wkurzył jak mu to powiedziałam i piszą na nk teraz napisał jej ze to nie on pisał tylko ja.
Kocham go tak bardzo teraz go potrzebuje
.wracam do polski tez za kilka dni.. Boje się ze zostanę samą z dzieckiem...a najgorsze jest to ze mówi ze strasznie się zmieniłam ze tak moją zazdrość go denerwuje. Ale jak ją nam się czuć? Codziennie płacze.. A on mnie zapewnia ze nic nie robi i bardzo mnie kocha... I się nie może doczekać jak przyjadę a tu piszę z ta dziewczyna...
Rozumiem, że skoro jesteś w ciąży to dodatkowo hormony szaleją ale spróbuj się uspokoić.
Stres nie jest dobry dla malucha. Poza tym nerwami nic nie zdzialasz. Po powrocie powiedz mu spokojnie ale zdecydowanie, że skoro twierdzi ,że Cie kocha to powinien zrozumieć, że Tobie ta sytuacja nie odpowiada. I wymagasz od niego zakonczenia tej znajomości.
Jeśli mu naprawdę zależy na Tobie nie będzie to dla niego problemem.
Spotkanie u rozmowa najlepszw rozwiązanie.. Jeśli będzie się dalej wypieral to przedstaw mu swoje dowody i postaw sprawę jasno niech się zdecyduje co chce.. Bo nie ma co żyć w fałszywym związku.. Ja żyję w małżeństwie gdzie jestem o wszystko obwiniana.. I porównywana do innych przez męża..
I jeszcze jedna ważna rzecz. Skoro masz fb tej laski to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś do niej napisała. Nie jako on tylko w swoim własnym imieniu.
Nakresl jej sytuację, powiedz , że jestes z nim w ciąży i żeby nie pakowala sie z buciorami do Waszego życia.Miała swoje pięć minut i go nie wykorzystała więc niech teraz się nie miesza.
Tylko bez ublizania i nerwów.
Na spokojnie i z klasą
Napisałam tej dziewczynę w jego imieniu żeby dala sobie spokój bo nam dziewczynę i dziecko w drodze.. I kazałam mu to przeczytać żeby wiedział. A on zaczął z nią na nk pisać że to ja pisaac... Nie mogę się uspokoić ostatnio. Jestem strasznie wrażliwa osobę.
Napisałam tej dziewczynę w jego imieniu żeby dala sobie spokój bo nam dziewczynę i dziecko w drodze.. I kazałam mu to przeczytać żeby wiedział. A on zaczął z nią na nk pisać że to ja pisaac... Nie mogę się uspokoić ostatnio. Jestem strasznie wrażliwa osobę.
A ona co na to?
Weź Ty go zostaw w cholerę, inaczej nigdy nie będzie Cię szanował, tego chcesz?
Zniszczysz sobie życie, straconego czasu już nigdy nie odzyskasz.
Musicie poważnie porozmawiać. Jakie jest jego stanowisko? Chce z tobą wychowywać dzieci?
Właśnie o to mi chodziło. Nie pisz podszywając sie pod niego tylko we własnym imieniu.
Poza tym szczerze mówiąc lepiej będzie jak kopniesz do w d...
Na siłe go nie utrzymasz przy sobie. Dziecko to żaden argument. Poza tym chyba nie chcesz zeby byl z Tobą tylko ze wzgledu na ciaze. Jesli tak bedzie nawet jesli ta panna sobie odpuścił to on znajdzie inny obiekt westchnień.
Pojadę teraz i porozmawiam z nim jak wyobraża sobie nasze Zycie. Jeżeli wspólnie zamieszkany i ogarnie się to. Z nim zostanę. Jeżeli zobaczę ze mnie zdradził to odeje bo nie wybacze mu tego..
15 2015-08-19 17:05:32 Ostatnio edytowany przez sanmat (2015-08-19 17:08:41)
Musisz byc silna. Dla siebie i dziecka. Staraj się nie denerwować choc wiem że to nie będzie łatwe.
Niech sie określi konkretnie co dalej.
A nawet jesli nic z tego nie bedzie to pamiętaj że bycie samotną matką to żadna tragedia. Może jest ciężej niż we dwójkę ale lepsze to niż trwanie w zawieszeniu albo bycie zdradzaną.
Powodzenia i zdrowia dla maluszka
Co wymyślie o tym?ja mu powiedziałam przez telefon ze jeżeli ma wątpliwości i niestety chce ze mną być to to zrozumie i odejdę bo nie chce tak żyć prosiłam żeby nigdy mnie oklama i jak będzie chciał z kim być innyn albo ma zamiar się z kim spotkać to mi to powie i nigdy nie będzie mnie oklamywal . A on napisał ze nie chce nikogo innego bo chce być ze mną i ze jestem nienormalna ze wymyślam takiego rzeczy. ![]()