Witam
Jest tutaj na forum mnóstwo tematów o poszukiwaniu znajomości, ale jeśli chodzi o Opole czy okolice to znalazłem tylko jeden i to dość wiekowy. Zakładam więc nowy.
W szkole zawsze byłem lubiany i miałem mnóstwo kolegów, jednak kontakty się pourywały, sporo ludzi powyjeżdżało pracować za granicę. Nie mam w ogóle bliskich znajomych. Chętnie poznam więc kogoś do pogadania, wyjścia na miasto, na spacer, na wycieczkę czy do kina. Mieszkam na wschód od Opola, blisko województwa śląskiego. Często bywam w Opolu. To, że piszę na kobiecym forum to może trochę przypadek, ale może to i dobrze. W życiu nie miałem przyjaciółki i chętnie poznam jakąś dziewczynę. Twój wygląd, waga, wzrost, stan cywilny, życie zawodowe, zasobność portfela, nieśmiałość czy śmiałość itp nie mają żadnego znaczenia. Jeśli tak jak mi brakuje Ci kogoś kto czasem napisze co słychać to wal jak w dym.
Trochę o mnie. Mam 23 lata, jestem raczej spokojnym typem, może trochę introwertycznym. Dobry słuchacz, trochę gorszy mówca, dobra przytulanka aczkolwiek trochę koścista
. Empatyczny i tolerancyjny.
GG: 7299407 zawsze niewidoczny
możliwe inne formy kontaktu np mail albo inne komunikatory
Zapraszam, śmiało.