Poznam kogoś z Opolskiego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam kogoś z Opolskiego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez lotap (2015-08-17 20:02:53)

Temat: Poznam kogoś z Opolskiego

Witam

Jest tutaj na forum mnóstwo tematów o poszukiwaniu znajomości, ale jeśli chodzi o Opole czy okolice to znalazłem tylko jeden i to dość wiekowy. Zakładam więc nowy.

W szkole zawsze byłem lubiany i miałem mnóstwo kolegów, jednak kontakty się pourywały, sporo ludzi powyjeżdżało pracować za granicę. Nie mam w ogóle bliskich znajomych. Chętnie poznam więc kogoś do pogadania, wyjścia na miasto, na spacer, na wycieczkę czy do kina. Mieszkam na wschód od Opola, blisko województwa śląskiego. Często bywam w Opolu. To, że piszę na kobiecym forum to może trochę przypadek, ale może to i dobrze. W życiu nie miałem przyjaciółki i chętnie poznam jakąś dziewczynę. Twój wygląd, waga, wzrost, stan cywilny, życie zawodowe, zasobność portfela, nieśmiałość czy śmiałość itp nie mają żadnego znaczenia. Jeśli tak jak mi brakuje Ci kogoś kto czasem napisze co słychać to wal jak w dym.

Trochę o mnie. Mam 23 lata, jestem raczej spokojnym typem, może trochę introwertycznym. Dobry słuchacz, trochę gorszy mówca, dobra przytulanka aczkolwiek trochę koścista big_smile. Empatyczny i tolerancyjny.

GG: 7299407 zawsze niewidoczny
możliwe inne formy kontaktu np mail albo inne komunikatory

Zapraszam, śmiało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam kogoś z Opolskiego

O! Akurat jestem z Opola więc czemu nie big_smile
Nie mam gadu-gadu yikes

3 Ostatnio edytowany przez lotap (2015-08-27 19:34:08)

roksolana_94
Już nie spodziewałem się jakiejkolwiek reakcji a tu jednak. Potrafisz zaskoczyć smile W sumie nie dziwie się, że nie masz GG. Już nikt chyba tego nie używa, ja sam też nie, ale na potrzeby tego postu przypomniałem sobie numer. Napisałem Ci maila.

Zachęcam mieszkańców Opola i okolic do pisania, to do niczego nie zobowiązuje.  To, że tu napiszesz nie musi nic znaczyć, od Ciebie zależy czy chcesz tę znajomość kontynuować, ja jestem elastyczny jak silnik 1.9 tdi i nie gryzę smile

4

Hej, ja również z Opolskiego ;-) gg tez niestety nie mam,ale zawsze moge założyć:-)

5

Cześć mała, wysłałem Ci maila smile

Witajcie ! w okolicach wakacji planuje przeprowadzke wraz z moimi dziecmi do Opola. Chetnie poznam tam nowe osoby :-) Bylabym również wdzieczna za kilka porad dotyczących szkoły, przychodni lekarza itp. Pozdrawiam i zapraszam chętne osoby smile

7

Hej!
Moje kontakty po zakończeniu studiów mega się rozmyły - każdy poszedł deptać swoje ścieżki i to poza Opolem.
Jestem otwarta na nowe znajomości. Opole jest super miastem tylko fajnie jest z kimś je odkrywać na nowo wink
Zaznaczę, że nie szukam miłości ani pochodnych. Interesuje mnie normalna relacja koleżeńska.
Pozdrawiam!

8 Ostatnio edytowany przez Teo Mat (2015-11-16 01:39:31)

jawaisen napisał/a:

Hej!
Moje kontakty po zakończeniu studiów mega się rozmyły - każdy poszedł deptać swoje ścieżki i to poza Opolem.
Jestem otwarta na nowe znajomości. Opole jest super miastem tylko fajnie jest z kimś je odkrywać na nowo wink
Zaznaczę, że nie szukam miłości ani pochodnych. Interesuje mnie normalna relacja koleżeńska.
Pozdrawiam!

Hej.
Jak chcesz to napisz na priv wink Bywam czesto w Opolu...

9

Witam wszystkich!
Podaję mejla: znajomiopole@gmail.com jeśli chcecie nawiązać kontakt czekam na mejle od Was.
Kończę w tym roku 26 lat. Jestem w trakcie studiów w Opolu i tam też mieszkam.Stare znajomości się pourywały więc czas na nowe!
Pozdrawiam!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam kogoś z Opolskiego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024