Na wstępie powiem, że nie oczekuje bóg wie czego od tego spreju, nie mam też kręconych włosów. Raczej to są lekkie fale.
Coś co można dostać np. w Rossmannie i żeby było sprawdzone. Chodzi mi o to aby to było coś co nakłada się przed suszeniem własnie taki sprej po myciu.
Hej, a nie myślałaś nad keratynowym prostowaniu włosów? Z tego co wiem robi się raz na pół roku.
Hej, a nie myślałaś nad keratynowym prostowaniu włosów? Z tego co wiem robi się raz na pół roku.
Tak, ale nie jest to tani zabieg - kilkaset zł, w zależności od fryzjera. Do tego dochodzi polecany do pielęgnacji włosów po takim zabiegu zestaw kosmetyków.
Ja próbowałam różnych rzeczy i najlepiej sprawdzają się maski gotowe do kupienia, albo zrobione domowym sposobem, zawierające olejki czy oliwę z oliwek (wystarczy nałożyć je na włosy, owinąć folią i ręcznikiem by było im ciepło i zostawić na 20-30 min. Ostatnio stosuję tylko te drugie i widzę dużą różnicę - włosy są gładkie, lśniące i się nie rozdwajają.
4 2015-08-31 13:46:53 Ostatnio edytowany przez Werapoznan (2015-08-31 13:48:07)
U fryzjera może nie jest, ale czytałam ze można zrobić samemu w domu i wtedy koszt jest ok 70 zł. www.basiasmoter.pl/2014/10/12.html?m=1# tutaj dziewczyna opisuje jak to zrobić. ![]()
hm a takie prostowanie u fryzjera keratynowe ile się "trzyma" ?