Znacie jakieś kosmetyki prostujące włosy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Znacie jakieś kosmetyki prostujące włosy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Znacie jakieś kosmetyki prostujące włosy?

Na wstępie powiem, że nie oczekuje bóg wie czego od tego spreju, nie mam też kręconych włosów. Raczej to są lekkie fale.
Coś co można dostać np. w Rossmannie i żeby było sprawdzone. Chodzi mi o to aby to było coś co nakłada się przed suszeniem własnie taki sprej po myciu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie jakieś kosmetyki prostujące włosy?

Hej,  a nie myślałaś nad keratynowym prostowaniu włosów?  Z tego co wiem robi się raz na pół roku.

3

Werapoznan napisał/a:

Hej,  a nie myślałaś nad keratynowym prostowaniu włosów?  Z tego co wiem robi się raz na pół roku.

Tak, ale nie jest to tani zabieg - kilkaset zł, w zależności od fryzjera. Do tego dochodzi polecany do pielęgnacji włosów po takim zabiegu zestaw kosmetyków.
Ja próbowałam różnych rzeczy i najlepiej sprawdzają się maski gotowe do kupienia, albo zrobione domowym sposobem, zawierające olejki czy oliwę z oliwek (wystarczy nałożyć je na włosy, owinąć folią i ręcznikiem by było im ciepło i zostawić na 20-30 min. Ostatnio stosuję tylko te drugie i widzę dużą różnicę - włosy są gładkie, lśniące i się nie rozdwajają.

4 Ostatnio edytowany przez Werapoznan (2015-08-31 13:48:07)

U fryzjera może nie jest,  ale czytałam ze można zrobić samemu w domu i wtedy koszt jest ok 70 zł.     www.basiasmoter.pl/2014/10/12.html?m=1#   tutaj dziewczyna opisuje jak to zrobić.  smile

5

hm a takie prostowanie u fryzjera keratynowe ile się "trzyma" ?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Znacie jakieś kosmetyki prostujące włosy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024