Czy to nie było za szybko ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to nie było za szybko ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Czy to nie było za szybko ?

Niedawno na imprezie poznałam naprawdę sympatycznego chłopaka. Pisaliśmy ze sobą przez ponad miesiąc aż w końcu doszło do kolejnego spotkania,tak jakoś wyszło, że znowu na imprezie...Tańczyliśmy dosyć namiętnie i bardzo blisko siebie,dosłownie nie umieliśmy się od siebie odkleić aż zaczęliśmy się całować. I tak parę razy. Wspomnę także, że troszeczkę wypiłam (On nie wypił nic).
No i teraz znowu do mnie pisze,a mi jest bardzo głupio
Pisze, że Mu na mnie zależy, że chce coś więcej, a ja jestem zażenowana tą sytuacją, bo boję się, że wyszłam na "łatwą"
Chciałabym coś więcej, ale jeśli to tak szybko się zaczęło, to może szybko się skończyć
Pomóżcie!  Co Wy byście zrobiły na moim miejscu i co o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to nie było za szybko ?

Cześć:)

Zadam Ci pytanie, a czy w Twoim mniemaniu byłaś "łatwa"?

3

Myślę, że trochę tak hmm

4

Przesadzasz. Czy całujesz się z każdym chłopakiem poznanym na imprezie? Zakładam, że nie. A z nim całowałaś się, bo ci się spodobał, prawda? Więc nie, nie jesteś łatwa. Nie komplikuj wszystkiego, odrzuć poczucie winy i kontynuuj fajną znajomość smile

5

Też mi się wydaję, że przesadzasz.

Jeżeli Facet Ci pisze, że Mu zależy no to chyba Mu zależy i nie uważa Cię za "łatwą".
Uwierz Faceci są na tym punkcie strasznie uczuleni i gdyby Cię za taką uważał, to by się już nie odezwał.

Może też tak być, że faktycznie uważa Cię za "łatwą" i chce się z Tobą przespać i dlatego takie coś Ci piszę, aczkolwiek to jest naprawdę mało prawdopodobne.

Po prostu napisz do Niego , a najlepiej to się z Nim spotkaj  i wtedy przekonasz się o co Mu naprawdę chodzi.

6

Domi1 napisał/a:

Pisze, że Mu na mnie zależy, że chce coś więcej

Ja tego nie czaje, takie rzeczy pisać, wiedzieć czy czuć po tym jak się z kimś tańczyło 2 razy na imprezie.

7

DiMatteo napisał/a:
Domi1 napisał/a:

Ja tego nie czaje, takie rzeczy pisać, wiedzieć czy czuć po tym jak się z kimś tańczyło 2 razy na imprezie.

Tylko, że Oni ze sobą też pisali, czyli jednak coś tam o sobie wiedzą... .

8

DiMatteo napisał/a:
Domi1 napisał/a:

A nie słyszałeś, że przytulanie przywiązuje? To możliwe. Mi też kiedyś na kimś zależało po 2 imprezach, ale oczywiście nie przyznałam mu się do tego.

9

Ja też bym się spotkała jak Ci się chłopak podoba. zgadza się ze są dwie opcje. Albo mu się naprawę spodobałaś i wtedy znajomość się może fajnie rozwinąć. druga opcja to że chce się z Tobą przespać, ale jak to wyczujesz to przecież możesz od razu zerwać znajomość. Będziesz wiedziała na czym stoisz. nie uciekaj w poplochu. A co do łatwości to jeżeli on okaże się być w porządku to nie będziesz tego żałować, a jeżeli nie to będziesz wiedziała jakich błędów nie popełniać.
Ja osobiście jestem zwolenniczką trochę innego poznawania, ale to każdy ma swoje zdanie
Pozdrawiam.;)

10

Może faktycznie przesadzam
Pewnie macie racje
Dziękuję Wam za odpowiedzi big_smile
Już się nie będę tak bardzo przejmować wink
Zobaczymy, co z tego będzie ^^

11

DiMatteo napisał/a:
Domi1 napisał/a:

Nie tylko tańczyliśmy
Były rozmowy itd

12 Ostatnio edytowany przez Domi1 (2015-08-16 22:20:40)

GdyKochamy napisał/a:

Przesadzasz. Czy całujesz się z każdym chłopakiem poznanym na imprezie? Zakładam, że nie. A z nim całowałaś się, bo ci się spodobał, prawda? Więc nie, nie jesteś łatwa. Nie komplikuj wszystkiego, odrzuć poczucie winy i kontynuuj fajną znajomość smile

Pewnie masz rację,wielkie dzięki za radę big_smile

13

Adellaa napisał/a:
DiMatteo napisał/a:
Domi1 napisał/a:

A nie słyszałeś, że przytulanie przywiązuje? To możliwe. Mi też kiedyś na kimś zależało po 2 imprezach, ale oczywiście nie przyznałam mu się do tego.

Nie jestem sama :3
Zależy mi na tej znajomości,więc będę się starać
Dziękuję za odpowiedzi big_smile

14

Domi1 napisał/a:
GdyKochamy napisał/a:

Pewnie masz rację,wielkie dzięki za radę big_smile

Oczywiście ostrożność w sprawie czy nie chce cię wykorzystać zawsze wskazana, ale o swoją postawę się nie martw. Nie zrobiłaś niczego złego. smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to nie było za szybko ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024