Moja była zdradza nowego partnera ze mna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja była zdradza nowego partnera ze mna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 44 ]

Temat: Moja była zdradza nowego partnera ze mna

Cześć.

Bylem z dziewczyną 4 lata. Rostalismy się w złości i emocjach zbyt pochopnie. Kilka dni ciszy, nawinal się mojej byłej inny. Spotyka się z nim 4 miesiące, nie byli deklaracji, nie są parą ale tak się zachowują.

Chciałem do niej wrócić ale nie dało rady, nie chciała. Nie chce ranić tamtego bo jest dla niej zbyt dobry i chyba się zakochał. Gdyby on odpuścił to by chciała do mnie wrócić.

Uprawia seks z nim, ale uprawia tez ze mną tak ze 2-3 razy w miesiącu. Nie planujemy tego nigdy ale tak się jakoś dzieje gdy się przypadkiem spotkamy a mieszamy blisko. Ciągnie nas do siebie nadal. Wiem ze nie powinienem ale nie potrafię się oprzeć.

Ona mówi ze jestem w porządku ze mu nic nie mowie i ze się mi dziwi bo gdybym mu powiedział to pewnie by to zalatwilo sprawę.

Nie chciałem tego robić ale coraz bardziej się zastanawiam czy mu nie powiedzieć ze z nią uprawiam seks. Nie mam pojęcia czy ona czasem nie zacznie za nim latać i go przepraszać. Poradźcie co zrobić.

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja była zdradza nowego partnera ze mna
flurred napisał/a:

Uprawia seks z nim, ale uprawia tez ze mną tak ze 2-3 razy w miesiącu

A co to według Ciebie oznacza? Brakuje jeszcze żebyście razem się styknęłi we trójkę.

flurred napisał/a:

Ona mówi ze jestem w porządku ze mu nic nie mowie i ze się mi dziwi bo gdybym mu powiedział to pewnie by to zalatwilo sprawę

Czyli co? Sadzi, że uwolniłbyś ją od niego? Bo ona ma wyrzuty? Bo jest z nim z litości? Bo on jest dla niej dobry? Czy czasem nie próbuje Ciebie wykorzystać by w białych rękawiczkach załatwić sprawę? Nie jesteś w porządku. Przede wszystkim wobec siebie.

flurred napisał/a:

Nie chciałem tego robić ale coraz bardziej się zastanawiam czy mu nie powiedzieć ze z nią uprawiam seks

Może sobie to powiedz stojąc w lustrze. Rozumiem, że nic do tej dziewczyny nie czujesz. A co czujesz do siebie Flurred?

3

Razem się nie stykniemy. Ja ją nadal kocham, nikogo nie mam, lubie z nią seks. Nie wiem co to dla niej oznacza ale ona tez tego chce.

Oboje nie jesteśmy w porządku. Nie wiem co ona ma w głowie dlatego pytam tutaj jak to można postrzegać. Boje się ze gdy mu powiem to ona zacznie za nim latać i to ja będę tym najgorszym.

Właśnie jest problem bo ja do niej czuje bardzo wiele. Nie potrafię tak zapomnieć tych lat chociaż juz jest coraz lepiej. Do siebie nie mam nic, wiem ze nie powinienem uprawiać z nią seksu ale jest to silniejssze ode mnie.

4

Powiedz mu...będziecie żyć długo i szczęśliwie...no chyba,że dowiesz się,że daje doopki innemu.Ale to tylko seks...co tam.

5

flurred napisał/a:

nikogo nie mam

Czy Ty próbujesz się usprawiedliwiać?

flurred napisał/a:

Nie wiem co to dla niej oznacza ale ona tez tego chce.

Czego? Seksu z Tobą i z nim? Czy tylko z Tobą? Czy może ona ma wyrzuty sumienia, że chłopak się zaangażował a ona na to pozwoliła? A teraz nie wie jak z tego wybrnąć? Przecież to proste. Powiedzieć mu, że nie chce z nim być.

flurred napisał/a:

Nie wiem co ona ma w głowie dlatego pytam tutaj jak to można postrzegać. Boje się ze gdy mu powiem to ona zacznie za nim latać i to ja będę tym najgorszym

Jak to nie wiesz jak to postrzegać. Odpowiedziałeś sobie przecież na to pytanie...

flurred napisał/a:

Oboje nie jesteśmy w porządku

6

Coraz bardziej przychylam się do tezy, że nastąpił wakacyjny wysyp trolli.

7

hmm związek z kobietą która ma dwóch facetów i z dwoma sypia? Co to o niej świadczy?
Wyobraź sobie taki obrazek: jesteście 5 lat razem po  ślubie i nakrywasz ją z kochankiem. W pokoju obok śpi dziecko. Co zrobisz? Ta kobieta nie potrafi dochować wierności jednemu ani załatwić do prządku sprawy. Z nim jest z litości bo jest dobry a z Tobą uprawia sex bo byliście 4 lata razem a Ty wykazujesz chęci do powrotu do związku. Ot latawica zwykła. Ona ZDRADZA swojego obecnego partnera a zdrady nic nie tłumaczy, nawet tak długi były związek. Wątpię że będzie komukolwiek wierna.

8 Ostatnio edytowany przez Eileen (2015-08-14 14:59:01)

Uprawia seks z nim, ale uprawia tez ze mną tak ze 2-3 razy w miesiącu. Nie planujemy tego nigdy ale tak się jakoś dzieje gdy się przypadkiem spotkamy a mieszamy blisko.

Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy, że jak można właściwie niechcący uprawiać seks? Tak wiecie, przypadkiem, bez planowania, a tu bum i seks! big_smile big_smile big_smile Nie wiem, spada z szafy na autora i się nadziewa przypadkiem czy jak?

9

Eileen napisał/a:

Uprawia seks z nim, ale uprawia tez ze mną tak ze 2-3 razy w miesiącu. Nie planujemy tego nigdy ale tak się jakoś dzieje gdy się przypadkiem spotkamy a mieszamy blisko.

Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy, że jak można właściwie niechcący uprawiać seks? Tak wiecie, przypadkiem, bez planowania, a tu bum i seks! big_smile big_smile big_smile Nie wiem, spada z szafy na autora i się nadziewa przypadkiem czy jak?

UPS! no wpadł na nią kutafonem...proste lol

10 Ostatnio edytowany przez Eileen (2015-08-14 15:10:15)

Potknął się, jak szli PRZYPADKIEM o tej samej porze do sklepiku osiedlowego... Cóż poradzić. :3

11

Bawi cię chłopcze poprawianie po innym? No w sumie to się nie wymydli prawda smile Zacznij myśleć koleżko czymś innym niż serducho i prącie. Wiesz czym, też to masz( bardziej lub mniej uzwojone, ale powinno zadziałać).

12

Kobitka zakłada harem,a co kobietom nie wolno?Dziś ten,jutro drugi big_smile

13

Doom napisał/a:

Bawi cię chłopcze poprawianie po innym? No w sumie to się nie wymydli prawda smile Zacznij myśleć koleżko czymś innym niż serducho i prącie. Wiesz czym, też to masz( bardziej lub mniej uzwojone, ale powinno zadziałać).

To naprawdę sie nie wymydli ? hmmm.... smile Eureka !

14

excop jesteś mega
Co wolałeś najbadziej Glocka 17, Wathera czy Czy Colta 1911?

15

To nie jest troling. Napisałem jej facetowi smsa. Nic nie odpisał. Ona sie nie odzywa.

16

flurred napisał/a:

To nie jest troling. Napisałem jej facetowi smsa. Nic nie odpisał. Ona sie nie odzywa.

A co mu napisaleś?

17 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-08-16 02:33:08)

emde napisał/a:

excop jesteś mega

Nie musiałem, Emde, poprawiać sobie samopoczucia wielkimi pistoletami, jak niektórzy wielkimi samochodami, jeśli wiesz, co mam na myśli. smile
Gdybym miał wybierać, stawiałbym na Tokariewa TT 7,62.
Lekki, zgrabny, nie boi się kurzu i świetnie leży w dłoni. Wycofano go jednak, a niepotrzebnie.

Miałem P-64. Ten pistolet to porażka, ale na szczęście użyłem go tylko raz, na postrach. Jego modyfikacja, czyli P-83, jeszcze gorszy, choć bardziej ergonomiczny.

PS.
Przepraszam z off top.  smile

18

Sponi napisał/a:
flurred napisał/a:

A co mu napisaleś?

Napisałem ze uprawialem z nią seks przez ten czas który on się z nią spotyka. Kazałem sprawdzić jej fb żeby wiedział ze mowie prawdę. dodałem tez jedna sytuacje i zapytałem jak myśli co się wtedy stało w nocy?

Ogólnie nie wiem na kogo wyszedłem ale ona już nie chce mieć ze mną kontaktu bo za dużo zrobiłem i powiedziałem.

A ja sądzę że powiedziałem prawdę..

19 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-08-16 10:55:02)

I jak się teraz z tym czujesz?
I dlaczego to zrobiłeś?

20

Zastanawiam się czy to był dobry krok, czy aby nie odepchnalem jej tym. Z drugiej strony chyba skończyłem pewien etap który nie wiem jak długo by się ciągnął gdybym mu nie napisal. Seks z była to nie dla mnie.

Czuje tez ze coś straciłem. Z jednej strony mówiła ze by do mnie wróciła gdybym mu powiedział bo by się pewnie wycofał. No ale chyba nie wycofał się.

Czemu to zrobilem? Chciałem aby sytuacja w końcu była jasna. Albo ja albo on. Zebrało sie we mnie kilka negatywnych emocji i to była chwila. Napisałem..

21 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-08-16 12:39:38)

Sam widzisz... Ona chciala zebys zalatwil sprawe za nia. Przeciez to juz o niej swiadczy.
Czy Ty naprawde nie pojmujesz kim jest ta dziewczyna? Sypiales z kims kto po wyjsciu od Ciebie lazl do lózka innego? Tak chcialbys rozumowac zwiazek?

Czego sie boisz? Że nikogo nie spotkasz? Ze nigdy tak się nie zaangazujesz? Czy moze czujesz, ze poniosles kleske w walkce o nia?

22

Nie wiem czy chciała żebym zrobił to za nia. Powiedziała 'dziwie się ze jesteś taki wporzadku i nic mu nie mówisz, przecież to by rozwiązało sprawę'.

Powstrzymywalem się ale nie dałem rady, zbyt mocno bolało gdy znów ja widziałem z nim a dzień wcześniej uprawialismy seks.

Ja się nie boję chyba już niczego, po prostu żal mi tych lat. Tyle wspomnień a tu jest ktoś ważniejszy teraz. Ona nie chce się odzywać, obojętność boli ale też muszę się przestać odzywać i wyciszyć emocje w takim razie.

23

Excop napisał/a:
emde napisał/a:

excop jesteś mega

Nie musiałem, Emde, poprawiać sobie samopoczucia wielkimi pistoletami, jak niektórzy wielkimi samochodami, jeśli wiesz, co mam na myśli. smile
Gdybym miał wybierać, stawiałbym na Tokariewa TT 7,62.
Lekki, zgrabny, nie boi się kurzu i świetnie leży w dłoni. Wycofano go jednak, a niepotrzebnie.

Miałem P-64. Ten pistolet to porażka, ale na szczęście użyłem go tylko raz, na postrach. Jego modyfikacja, czyli P-83, jeszcze gorszy, choć bardziej ergonomiczny.

PS.
Przepraszam z off top.  smile

Dzięki!
Jestem uzależniony od strzelnicy.
Ale tam gdzie chodzę mają głównie dziewiątki i 0.45ACP

Też przepraszam za offtop.
Najlepszego.

24

flurred napisał/a:

Nie wiem czy chciała żebym zrobił to za nia. Powiedziała 'dziwie się ze jesteś taki wporzadku i nic mu nie mówisz, przecież to by rozwiązało sprawę'.

Powiedziała tak bo tym sposobem próbowała zrzucic na Ciebie odpowiedzialność za swoje obrzydliwe zachowanie. Cos w rodzaju: to twoja wina, ze uprawiam seks z dwoma na zmianę.

flurred napisał/a:

....po prostu żal mi tych lat. Tyle wspomnień a tu jest ktoś ważniejszy teraz.

Rozumiem, że żal. Ale to Ty i ona wespół doprowadziliscie do tego, że się rozstaliście. Czy to była walka na siłę? Coś w rodzaju: ja ci pokażę? Bo pisałeś, że rozstaliscie się w złości.

Widzisz sam jak się czujesz ze świadomością, ze teraz ją ktoś inny dotyka. Czy tego właśnie chcesz? Postawić na swoim i pokazać, że możesz ją zdobyć? Pokazać tamtemu?
Jesteście obaj kozłami ofiarnymi kobiety, która zwyczajnie czuje się niczyja i wszystkich.

25

Sponi napisał/a:
flurred napisał/a:

Powiedziała tak bo tym sposobem próbowała zrzucic na Ciebie odpowiedzialność za swoje obrzydliwe zachowanie. Cos w rodzaju: to twoja wina, ze uprawiam seks z dwoma na zmianę.

flurred napisał/a:

Rozumiem, że żal. Ale to Ty i ona wespół doprowadziliscie do tego, że się rozstaliście. Czy to była walka na siłę? Coś w rodzaju: ja ci pokażę? Bo pisałeś, że rozstaliscie się w złości.

Widzisz sam jak się czujesz ze świadomością, ze teraz ją ktoś inny dotyka. Czy tego właśnie chcesz? Postawić na swoim i pokazać, że możesz ją zdobyć? Pokazać tamtemu?
Jesteście obaj kozłami ofiarnymi kobiety, która zwyczajnie czuje się niczyja i wszystkich.

Ach te kobiety smile

26 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-08-16 20:35:20)

Że cohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif

27

Same problemy w wami , jak nie zdradzacie , to chłopów z domu wywalacie i na końcu życie uprzykrzacie. Człowiek normalnie sobie życia z młodziutka kochanka nie może ułożyć bo zaraz larum wielkie.No wielkie mi hallo tongue

28

Invisible Man napisał/a:

Same problemy w wami , jak nie zdradzacie , to chłopów z domu wywalacie i na końcu życie uprzykrzacie. Człowiek normalnie sobie życia z młodziutka kochanka nie może ułożyć bo zaraz larum wielkie.No wielkie mi hallo tongue

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Zabrać mi go stąd bo uduszę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

29

Sponi , to złap mnie tongue

30 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-08-16 21:03:38)

Invisible Man napisał/a:

Sponi , to złap mnie tongue

Ja? Staruszka smile Letę jużhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif

Przez żartobliwe wpisy być może płoszymy Autora i tym samym daję mu do zrozumienia, że nie traktuję jego problemu powaznie. Przepraszam...

31

No dobrze , nie poganiam Cie bo tracisz oddech tongue ale o 24-tej tam gdzie zwykle wink

32

Sponi napisał/a:
flurred napisał/a:

flurred napisał/a:

Pokłóciliśmy się o pierdołę, ona szła w zaparte tamtego dnia i robiła wszystko na złość. Byliśmy w gronie znajomych i nie rozmawiała ze mną tylko własnie z tym nowo poznanym jej obecnym facetem. Mi puściły nerwy i padło zbyt wiele niepotrzebnych słów po powrocie do domu. Już wtedy poczułem się odrzucony przez nią, na tym spotkaniu. Później się nie odzywaliśmy a ona brnęła z nim w tą relacje.

Ostatnie dni pisała mi, że czuje, że źle zrobiła. Że popełniła błąd, że jest z nim a mimo to wyjechała z nim w ten weekend w pewne miejsce. Ja nie wytrzymałem i napisałem jej facetowi całą prawdę. Teraz ona się nie odzywa. Myślałem, że on odpuści. Mam zamiar z nią porozmawiać jakoś w tygodniu na czym stoimy.

Sponi napisał/a:

Ja nikomu nic nie chce pokazać, brakuje mi jej jako osoby. Jest dla mnie ważna. Przez ten czas przewinęło się u mnie kilka innych kobiet i teraz moge powiedzieć jak bardzo jej nie doceniłem. Była moją pierwszą, nigdy jej nie zdradziłem, chociaż zawsze jakaś ciekawość innego u mnie była i ona o tym doskonale wiedziała.

Zastanawiam się na ile szczere było jej zachowanie przed weekendem, bo jeszcze do mnie przyszła i płakała, że ona czuje, że powinna jechać na ten weekend ze mną a nie z tamtym. I nagle ja mu napisałem sms i zmiana totalna.

33

flurred napisał/a:
Sponi napisał/a:
flurred napisał/a:

flurred napisał/a:

Pokłóciliśmy się o pierdołę, ona szła w zaparte tamtego dnia i robiła wszystko na złość. Byliśmy w gronie znajomych i nie rozmawiała ze mną tylko własnie z tym nowo poznanym jej obecnym facetem. Mi puściły nerwy i padło zbyt wiele niepotrzebnych słów po powrocie do domu. Już wtedy poczułem się odrzucony przez nią, na tym spotkaniu. Później się nie odzywaliśmy a ona brnęła z nim w tą relacje.

Ostatnie dni pisała mi, że czuje, że źle zrobiła. Że popełniła błąd, że jest z nim a mimo to wyjechała z nim w ten weekend w pewne miejsce. Ja nie wytrzymałem i napisałem jej facetowi całą prawdę. Teraz ona się nie odzywa. Myślałem, że on odpuści. Mam zamiar z nią porozmawiać jakoś w tygodniu na czym stoimy.

Sponi napisał/a:

Ja nikomu nic nie chce pokazać, brakuje mi jej jako osoby. Jest dla mnie ważna. Przez ten czas przewinęło się u mnie kilka innych kobiet i teraz moge powiedzieć jak bardzo jej nie doceniłem. Była moją pierwszą, nigdy jej nie zdradziłem, chociaż zawsze jakaś ciekawość innego u mnie była i ona o tym doskonale wiedziała.

Zastanawiam się na ile szczere było jej zachowanie przed weekendem, bo jeszcze do mnie przyszła i płakała, że ona czuje, że powinna jechać na ten weekend ze mną a nie z tamtym. I nagle ja mu napisałem sms i zmiana totalna.

No tak była szczera ze pojechała sie p...... ! zadałeś sobie pytanie po cholerę Ci taka lampucera co innego chłopa szlifuje.

34 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-16 21:57:32)

Invisible Man napisał/a:

No tak była szczera ze pojechała sie p...... ! zadałeś sobie pytanie po cholerę Ci taka lampucera co innego chłopa szlifuje.

no dokładnie ta dziewczyna to jaka mega puszczalska. A ten drugi koleś nadal ją chce? O.o

35

może dobra jest w te klocki , dawaj namiary ! smile

36

flurred napisał/a:

Ona nic nie musiała. A na pewno nie wyjeżdżać z nim. Sądzisz, że zabrał ją ze sobą siłą? Nie wiem w jakim wieku jesteście, ale stawiam na jakieś 22 może 23 lata. Powiedz, że się mylę.

37

Wiadomo, ze nic nie musiala. Ale miala to wczesniej zaplanowane i jednak pojechala. Moze to manipulacja z jej strony, ze mi plakala, a jednak z nim pojechala.

Chce z nia porozmawiac w tym tygodniu zeby wiedziec co i jak. Ponizam sie tylko caly czas.

A lat faktycznie mamy 23, w tym roku stuknie 24.

38

Invisible Man napisał/a:

może dobra jest w te klocki

i co z tego co to za materiał na partnerkę?

39

alpengold napisał/a:
Invisible Man napisał/a:

może dobra jest w te klocki

i co z tego co to za materiał na partnerkę?

Właśnie próbuje mu uświadomić , żeby trzymał sie od tej "królewny" z daleka , chyba że ma wytworzone przeciwciała na "Filipińskie" choroby.

40

Jak była ze mną w związku to nie zdradzala i jestem tego pewien. Zawsze była za mną i latala patrząc na mnie przez różowe okulary. Mnie to rozleniwilo, nie dawałem tyle ile powinienem.

Ta dziewczyna jest wg mnie tego warta. Minęło trochę czasu, ja poznaje inne, bawię się z innymi itd a była nadal siedzi mi w głowie i nie może z tamtad wyjść. Byliśmy ze sobą bardzo blisko, mieliśmy bardzo dobry kontakt..

41

flurred napisał/a:

Jak była ze mną w związku to nie zdradzala i jestem tego pewien. Zawsze była za mną i latala patrząc na mnie przez różowe okulary. Mnie to rozleniwilo, nie dawałem tyle ile powinienem.

Ta dziewczyna jest wg mnie tego warta. Minęło trochę czasu, ja poznaje inne, bawię się z innymi itd a była nadal siedzi mi w głowie i nie może z tamtad wyjść. Byliśmy ze sobą bardzo blisko, mieliśmy bardzo dobry kontakt..

Ja dałam szansę i nic to nie dało... Teraz z perspektywy czasu wiem, że nie było warto...
Ale historia każdego z nas jest inna, każdy z nas jest inny.

Jeśli jesteś na tyle silny, to możesz spróbować.

42

flurred napisał/a:

Chce z nia porozmawiac w tym tygodniu zeby wiedziec co i jak..

Czy udało się Tobie z nią porozmawiać?

43

Sponi napisał/a:
flurred napisał/a:

Chce z nia porozmawiac w tym tygodniu zeby wiedziec co i jak..

Czy udało się Tobie z nią porozmawiać?

Udało, ale to nie była przyjemna rozmowa. Zaczęło się wypominanie wszystkiego co zrobiłem źle gdy byliśmy razem. Jeszcze 3 dni wcześniej pisała ze chyba zaczyna żałować ze się rozeszlismy, była miła, chciała się widzieć, sama zagadywala a teraz taka zmiana..

Powiedziałem jej ze napisałem tego smsa bo to miało rozwiązać problem no i powiedziała ze Przecież rozwiązało. Ze ona wybrała jego.

Mówiła po mi z nią kontakt, chociaż sama pisała wcześniej i dawała mi nadzieje. Teraz mówi ze możemy zostać przyjaciółmi

Jej nowy facet prawdopodobnie postawił jej ultimatum. Albo zrywa kontakt albo z nią nie będzie. Wcześniej nie potrafiła zerwać kontaktu, teraz się nie odzywa wiec chyba potrafi.

To boli.. strasznie boli... ale nic nie poradzę..

44

flurred napisał/a:

To boli.. strasznie boli... ale nic nie poradzę..

Boli. Jasne, że boli. Tylko co bardziej? To, że wykorzystała Ciebie nie bedac już z Tobą czy to, że zostawiła Ciebie?

W tej chwili jeszcze nie zdajesz sobie sprawy jaką przysługę zrobiła Tobie ta dziewczyna. Bo własnie chyba boli Ciebie nowe życie. Na pewno lepsze od tego jakie miałbyś przy niej...

Posty [ 44 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja była zdradza nowego partnera ze mna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024