Chce tylko miłości... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce tylko miłości...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Chce tylko miłości...

Hej!
Mam duży problem i nie wiem co robić. Od jakiś 5 tygodni znam wspaniałego chłopaka. Jest dla mnie idealny. Poznałam jego w internecie. Po 2 dniach znajomośc chieliśmu sie spotkać, ale coś mu wyskoczyło....3 razt mnie w ten sposób wystawił. Mówi, że chcialby ze mna "coś" wiecej...ale jak? W internecie? Powiedziałam ze czekam na jego ruch az wkoncu sie spotkamy. On od tygodnia w tej sprawie milczy. Co robić? Walczyć? Czuję ze mogłoby się to przerodzić w miłośc gdybycmy sie spotykali. Czasami wisimy na telefonie i obojgu nam sie nudzi. Dlaczego nie wsiądzie w auto i nie przyjedzie? Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :
Odp: Chce tylko miłości...

Po tym co piszesz widać o co chodzi z tym "coś więcej"
Gość chcę sobie pobzykać xD

3

Fay D. Flourite napisał/a:

Po tym co piszesz widać o co chodzi z tym "coś więcej"
Gość chcę sobie pobzykać xD

Ale jak skoro się nie spotkaliśmy? i nie widzę checi z jego strony, aczkolwiek codziennie piszemyy...nie wiem co o tym myśleć

4

Chcieć to móc. ..a jemu chyba ewidentnie się nie chce. .albo ma kogos

5

A moze jego o to spytaj, nie nas???

Jak taki idealny, to na pewno sie dogadacie.....

6

oldorando napisał/a:

Pytałam. Powiedział ze w tym tygodniu(już minął) sie spotkamy...i cisza na ten temat
Co o tym sądzisz?

7

Na dwoje babka wróżyła:

1. możesz olać temat, nie proponować, nie dociekać- jeśli chce się spotkać, to wyjdzie z inicjatywą, a jeśli nie- to nie zrobi z tym nic
2. możesz sprawę postawić na ostrzu noża- postawić warunek, że albo spotykacie się w określonym miejscu i czasie, albo kończycie znajomość- jakoś się powinien określić

No i 5 tygodni i 'coś' więcej nasuwa pytanie czym to 'coś' jest. Bo z tą miłością to wniosek baaaardzo daleko posunięty.
Wystudź głowę, jeśli jeszcze jesteś w stanie...

8

lili200023 napisał/a:
oldorando napisał/a:

Pytałam. Powiedział ze w tym tygodniu(już minął) sie spotkamy...i cisza na ten temat
Co o tym sądzisz?

Ze mu nie zalezy.
Ze ty sie nakrecasz, a on nie koniecznie
Ze on nie podziela twojego entuzjazmu
Ze ty czujesz sie w rozmowach z nim lepiej, niz on z toba

Tak sadze....

9

ad rem napisał/a:

Na dwoje babka wróżyła:

1. możesz olać temat, nie proponować, nie dociekać- jeśli chce się spotkać, to wyjdzie z inicjatywą, a jeśli nie- to nie zrobi z tym nic
2. możesz sprawę postawić na ostrzu noża- postawić warunek, że albo spotykacie się w określonym miejscu i czasie, albo kończycie znajomość- jakoś się powinien określić

No i 5 tygodni i 'coś' więcej nasuwa pytanie czym to 'coś' jest. Bo z tą miłością to wniosek baaaardzo daleko posunięty.
Wystudź głowę, jeśli jeszcze jesteś w stanie...

Warunek? nie chce wymuszać tego

10

oldorando napisał/a:
lili200023 napisał/a:
oldorando napisał/a:

Co o tym sądzisz?

Ze mu nie zalezy.
Ze ty sie nakrecasz, a on nie koniecznie
Ze on nie podziela twojego entuzjazmu
Ze ty czujesz sie w rozmowach z nim lepiej, niz on z toba

Tak sadze....

Dziękuję chyba masz racje

11

lili200023,

Nikt nie jest w stanie stwierdzić o co mu chodzi. To wie tylko on. Reszta to domysły i przypuszczenia.
Napisałaś "Czasami wisimy na telefonie i obojgu nam się nudzi." to znaczy, że jest cisza na linii? Jeśli tak, to jest tak jak napisała Oldorando - jemu nie rozmawia się z Tobą tak dobrze jak Tobie z nim.
Jak daleko od siebie mieszkacie?
Po ile macie lat?

Miej na względzie, że jeśli w końcu się spotkacie to pozostanie jeszcze jego zachowanie, niewerbalne (które będziesz oceniać intuicyjnie i mimowolnie), więc nie możesz się tak nakręcać i spodziewać miłości.
Zaczekaj na ruch z jego strony, niech wykaże inicjatywę. Jeśli nie, to jego strata.

12

Po prostu Adam napisał/a:

lili200023,

Nikt nie jest w stanie stwierdzić o co mu chodzi. To wie tylko on. Reszta to domysły i przypuszczenia.
Napisałaś "Czasami wisimy na telefonie i obojgu nam się nudzi." to znaczy, że jest cisza na linii? Jeśli tak, to jest tak jak napisała Oldorando - jemu nie rozmawia się z Tobą tak dobrze jak Tobie z nim.
Jak daleko od siebie mieszkacie?
Po ile macie lat?

Miej na względzie, że jeśli w końcu się spotkacie to pozostanie jeszcze jego zachowanie, niewerbalne (które będziesz oceniać intuicyjnie i mimowolnie), więc nie możesz się tak nakręcać i spodziewać miłości.
Zaczekaj na ruch z jego strony, niech wykaże inicjatywę. Jeśli nie, to jego strata.

Dziękuje. Bardzo mi pomogłeś :*

13

Nic z tego nie będzie! Daję Ci 100 procent gwarancji!

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce tylko miłości...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024