Zmiana przyjaźni w związek. POMOCY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana przyjaźni w związek. POMOCY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Zmiana przyjaźni w związek. POMOCY

Witam!
Otóż na początek powiem że jestem chłopakiem  młodym (w styczniu bd miał 16).
Pół roku temu zaprzyjaźniłem się z jedną dziewczyną i niestety mi się spodobała. Jestem naprawdę bardzo nieśmiałym człowiekiem. Nie wiem co jej powiedzieć i czy wogle coś mówić. Niedawno jak próbowałem zmienić temat rozmowy nas samych ona zmieniła odrazu temat na zupełnie co innego. Nie wiem czy domyślił się do czego to dąży czy tak poprostu przez przypadek.
Nie chcę zagrozić naszej przyjaźni!

Dziękuję i liczę na pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana przyjaźni w związek. POMOCY

Zakochany, znacie się trochę ponad pół roku. To nie jest jeszcze zbyt wiele. Skoro dogadujecie się i jesteście blisko, to super. Ciesz się z tej przyjaźni i korzystaj z uroków posiadania bliskiej osoby. Spędzajcie razem dużo czasu, poznawajcie się. Nie spiesz się z niczym. Do bycia w związku trzeba dojrzeć. Może ona nie jest jeszcze na to gotowa, może nie chce jeszcze deklaracji. Nie przyśpieszaj tego.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana przyjaźni w związek. POMOCY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024