Dziewczyna z sympatii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Dziewczyna z sympatii

Jakiś czas temu założyłem konto na sympatii, ale szybko zrezygnowałem, później jeszcze kiedyś wszedłem i spodobała mi się jedna dziewczyna - taka normalna, wcale nie taka piękna, ale miała to coś. Założyłem na nowo konto dałem niezły opis (może trochę zbyt ambitny) i dobre zdjęcie. W ocenach niektórych dziewczyn dostałem od 7-9/10 z tego zdjęcia, więc chyba było niezłe. Ona miała tam napisane dwa swoje ulubione zajęcia i napisałem coś w stylu czym się zajmuje jak jest zimno i kiepska pogoda. Odesłała mi oczko, więc domyślam się że nie miała wolnej wiadomości. Na drugi dzień chyba kliknąłem "Podoba mi się" nie wiem po co, a niedługo później już zawiesiła konto - pamiętam ja jeszcze jak wcześniej też zablokowała. Dzisiaj tak dość przypadkiem zauważyłem jej profil na Facebooku.
Mam takie uczucie, że fajna osoba i by mi odpowiadała, coś bym zrobił, ale wiem, że to długie troszkę. Zapomnieć o tym, czy napisać do niej (co)?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna z sympatii

kto nie ryzykuje ten nie pije szampana

3

Owszem zawsze warto próbować. Tylko w tym przypadku sam fakt, że wiem jak się nazywa itp. może być dla niej dziwny, a jakiś powód musiała mieć, że zablokowała konto - może kogoś poznała, chociaż w profilu na FB i instagramie nie wynika.
Dodam, że mam 21 lat a ona 20.

4 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-03 21:17:57)

może ma ukryte. Po mojemu wyjdziesz na desperata albo stalkera ;D

5

Dla mnie akurat też to tak wygląda. Myślałem jedynie nad "przypadkowym" wysłaniem zaproszenia lub jakąś wiadomością w stylu: Przypadkiem zauważyłem Twój profil, też usunąłem tam konto..." coś w tym stylu.

6 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-04 01:12:09)

Przypadkowe zaproszenie? big_smile
Pomyśli sobie, ze ją szpiegujesz w sieci.

7

Zacznij łowy w realu, a nie w "sieci" gdzie pełno jest niedomówień. Nie chce Ci się wyjść z domu?;)

8

Skup się na jakiejś rzeczy z jej profilu z Sympatii i powiedz, że z tego ją zapamiętałeś i po prostu zacznij normalną gadkę!!! Bez żadnego głupiego świrowania.

9

A czemu nie spróbować? Z tego co widzę po Twoim wpisie, jesteś normalnym facetem, po prostu spodobała Ci się dziewczyna, więc powinieneś to kontynuować. Co Ci szkodzi? Najwyżej nie zaakceptuje Twojego zaproszenia albo napisze, żebyś się odczepił. A nawet, jeżeli tak się stanie, to co stracisz? Przynajmniej będziesz wiedział, że musisz o niej zapomnieć. A kto wie, może ona Ciebie też kojarzy i rozpoczniecie znajomość?

Zawsze warto spróbować. Ja z takiego założenia wychodzę. Ja też szukałam partnera przez internet, na początku nie byłam przekonana do takiej formy rozpoczynania znajomości, jakoś nie ufałam za bardzo takim portalom, ale w końcu założyłam konto na mydwoje, pomyślałam, że co mi szkodzi, po prostu dam sobie dodatkową szansę na poznanie kogoś ciekawe. I rzeczywiście udało się, rozpoczęliśmy znajomość przez portal, później spotkania i tak to już się potoczyło. A jakbym nie zaryzykowała, to nie wiem w jakim miejscu teraz bym była. Uważam, że życie jest zbyt krótkie, żeby zastnaawiać się przed każdym zrobionym krokiem czy warto, co będzie jeśli... itp. Nie zagadasz, to nie przekonasz się czy jest jakaś szansa na znajomość z nią.

Tak jak napisałeś, możesz wysłać taką subtelną wiadomość, że też usunąłeś konto czy, że kojarzysz ją z portalu czy coś w tym stylu. Nie bądź nachalny, ale wyślij wiadomość, przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz:)

10 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-05 00:38:12)

masz dziewczyne no to jak to tak... konto na sympatii?

11 Ostatnio edytowany przez RomanticMen (2015-08-05 11:12:27)

followme!12 napisał/a:

Zacznij łowy w realu, a nie w "sieci" gdzie pełno jest niedomówień. Nie chce Ci się wyjść z domu?;)

To jest osobny temat, jedno to nie mam za bardzo gdzie wyjść, a drugie to ciężko mi zagadać do obcej dziewczyny póki co. Obecnie przez najbliższe dwa tygodnie również nie mogę wychodzić z domu z powodów medycznych. big_smile Myślę, że od października już będą ciekawe okazje na poznanie kobiet, ale po co zamykać się skoro już się widzi kogoś interesującego.

Pokazywałem ją koleżance oceniła ją jako przeciętną, ale sympatyczną. Z kolei patrząc na jej polubienia widać, że ma poukładane w głowie. Interesuje się sportem, a akurat ja też mam taką dziedzinę, którą uprawiam - myślałem, aby dać sobie link do swojego endomondo na profil niż napiszę. smile

Dziękuję Wam za odpowiedzi. Może nie mam problemu, żeby napisać i ponieść ewentualne ryzyko olania. Chodzi o to, że jak się za coś zabieram to jak snajper a nie na oślep, bo po co mam pisać sporo wiem, że to bez sensu. Chyba najsensowniej jeszcze brzmi ta pierwsza wersja, chyba, że samo zaproszenie. Sam nie wiem.

P.S. A dziewczyny obecnie nie mam i dupkiem nie jestem. smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024