Witam drogie Panie... Chce sie was doradzic w pewnej sprawie... Otoz temat zaczne kim jestem... Mam 20 lat, atrakcyjny brunet, inteligentny, mily, uprzejmy, dbajacy o siebie, cwicze na silowni od 4 lat, niektorzy wrecz mowili ze taki przystojny i jeszcze nie ma dziewczyny? oraz jak to mowia, do tanca i do rozanca, niedawno skonczylem szkole (technikum), zdalem mature i zaczalem prace oraz tez pomagam rodzicom w gospodarstwie gdyz mieszkam w podmiejskiej wsi, jestem dosyc majetny ale milionow nie mam. Okolo pol roku temu bo od Sylwestra poznalem fajna dziewczyne rok mlodsza, (zajmuje sie modelingiem, uczy sie dobrze na studiach, lubi wygody ale moj stan majetny rozumiala)... no i wiadomo jak pozniej sms-ki, spotykalismy sie troche... iskrzylo... pierwsze pocalunki... poznala mnie takze z swoimi znajomymi. bylismy w sobie bardzo zauroczni, nawet sie z niej zakochalem
jednakze wszysko zaczelo sie psuc od pewnego momentu kiedy zaprosila mnie na grila do jej domu aby mnie poznac z jej rodzicami... wypytywali sie mnie wszysko i mowilem wszystko prawde... ze pracuje i zarabiam ok 2000zl na miesiac, ze pomagam rodzicom, ze nie mialem nic za darmo, na wszystko musialem pracowac... jednakze oni nie byli bardzo zadowoleni bo jej rodzice sa ojciec (sedzia) i mama (wysokiej rangi urzedniczka)... podtekstem dali mi do zrozumienia ze nie jestem kandydatem do reki jej corki... troche mnie to zniechecilo i kontakt z dziewczyna sie nieco pogorszyl, rozmawialem z jej najlepsza przyjaciolka i zwierzyla mi ze ona chce byc ze mna ale boi sie troche rodzicow bo juz podobno rodzice znalezli jej idealnego chlopkaka, podobno brzydki jak noc, no ale za to bogaty. Nie wiem co robic czy odwarzyc sie i powiedziec wprost TO KONIEC NIE SPOTYKAJMY SIE, czy BRNAC W TO DALEJ MYSLAC ZE NIGDY PEWNIE NIE BEDZIEMY RAZEM.
Chcialem tez dodac ze nie miala wczesniej zadnego chlopaka ani nie byla w zadnym zwiazku z nikim wczesniej
Moze troche chaotycznie napisalem ale mysle ze zrozumiecie to co chcialem przekazac
Prosze o wasza ocene oraz pomoc w mojej sytuacji
DZIEKUJE ![]()