Jestem jeszcze żoną fajnego faceta. Natyle fajnego ze ma tlumy przyjaciolek i dlatego juz niedlugo nie będe jego żoną. Mam 27 lat a czuje sie na 80. Moje zycie się skonczyloca on wygląda jak nowonarodzony. Boli mnie to wszysko :-(
Hej! Jak to twoje zycie sie skonczylo? Ma wiele przyjaciolek ale ty jestes jego zona. Skad ten pomysl ze juz niedlugo...
Witaj Alicjo...
To trzeba jak najszybciej zacząć obniżać ten wiek,najlepiej do tego biologicznego.Głowa do góry.
Może pora o sobie pomyśleć by wreszcie czuć się na swój wiek lub młodziej? ![]()
Nie może, a na pewno ![]()
Niech ona będzie tego pewna. ![]()
W mju zlozylam pozew o roZwod. W listopadzie tamyego roku sie wyprowadzilam, czakam na termin sprawy. Przez siedem lat wybieralm meza i dzieci zamiast kolezanek i teraz zostala mi jedna.
Nie ogarniam swoich uczuć. Nie wroce do meza bo to oznaczaloby kolejne cierpienia. Mimo to ze jakoś staram sie budować zycie od nowa. Cierpię i jestem samotna. Ze względu na wspólnego syna miewamy kontakty podczas ktorych daje sie manipulowac ze mąż niby mnie kocha po czym kilka dni pozniej wrzuca na fb zdjecie z niby kolezanką.
A co bylo powodem rozstania? Gdzie teraz mieszkasz?
hej alicjo,chciala bym cos mondrego napisac,napewno zycze ci bys sie juz niesmucila,ja sama pejna smutku jestem,dlatego zycze ci wiele wpisuw od silnych szczesliwych dziewczyn,od kturych bendziesz czerpac radosc i entuzjazm,i znuw bendziesz szczesliwa
A co bylo powodem rozstania? Gdzie teraz mieszkasz?
Powodem byly jego codziennie wychodzenie z domu zaraz po prcy i wracanie w nocy. Brak zainteresowania domem mną i dziecmi i to ze juz nie moglam dluzej znossic jego kolezanek.
Teraz mieszkam u mojej mamy zlapalam pion mam prace mam ekstra synka wszystko się uklada. Tylko ta dziura po sercu boli. Moja naiwność tez z resztą. Za duzo bym chciala. Zeby bylo jak kiedys. Przez osiem lat kochl mnie i dzieci a potem mu sie odmienilo z dnia na dzień
Nie łam się! Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście - głowa do góry i przed siebie. Jesteś młoda, masz świetnego synka - całe życie przed Tobą! ![]()