Witam serdecznie drogie NetKobietki! Z góry przepraszam za umiejscowienie topicu (nie wiedzialem gdzie dac, jakby co prosze moderacje o przeniesienie tematu). Ale o co mi chodzi? Mam pewien problem... Otoz za jakiś czas moja znajoma kończy 25 lat. Cchcialbym kupic jej prezent tyle że... w ogóle nie wiem jaki
Co byłoby dobre dla dziewczyny ktora lubi koty i interesuje sie fantasy?? Proszę, pomóżcie mi... ![]()
Cześć!
W jakim sensie interesuje się fantasy? Filmami? Książkami?
No i w jakim przedziale cenowym szukasz tego prezentu? Czy raczej symboliczny drobiazg czy grubsza sprawa?
Można na przykład zafundować jej pakiet do jakiegoś day spa. Masaże, jakiś super manicure i tego typu bajery. Kobiety często żałują pieniędzy na takie przyjemności, więc tego typu pakiety często okazują się idealne na prezenty.
Cześć!
Cześć!
W jakim sensie interesuje się fantasy? Filmami? Książkami?
I jedno i drugie plus do tego gry
No i w jakim przedziale cenowym szukasz tego prezentu? Czy raczej symboliczny drobiazg czy grubsza sprawa?
Sam nie wiem... Z jeden strony nie jestesmy mega dobrymi znajomymi ale z drguiej strony podoba mi się... ![]()
Książkę, dvd, może jakiś biały kruk? Unikatowy gadżet, związany z ulubioną historią? Może dobrym pomysłem byłaby biżuteria z motywem księżki czy coś takiego. Możesz też poszukać czeoś związanego z kotami. Może jakiś obraz, album lub element dekoracji? Postaw na kreatywnosć, a na pewno zauważy twoje starania i załapiesz plusa ![]()
Powodzenia!
Fantasy i koty.. a może zabrać do kina na jakiś dobry seans fantasy i dorzucić jakiś drobiazg? książkę, dodatek do gry, gadżet z kotem ![]()