Szef GIS trollem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-07-21 14:13:43)

Temat: Szef GIS trollem

Kilka dni temu pojawiła się kontrowersyjna kampania przeciw dopalaczom, chodzi o spot z udziałem raperów, bardzo kiepskich raperów...

Oto on:

Dziś dowiadujemy się że raper Gisu to... szef GIS Marek Posobkiewicz który postanowił potrollować, obiecał że przestanie rapować publicznie, jeśli ludzie przestaną brać dopalacze wink

Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szef GIS trollem

Ja nie biorę... już przestał?

Myślę, że taka bohaterska walka z dopalaczami może być ważna, zwłaszcza dla konta bankowego rzeczonego pana. Myślicie, że robi to charytatywnie, bo się przejmuje losem innych?

3

Tak on zrobił to charytatywnie telefonem komórkowym.

4

Nie wiem, czy mówimy o tym  samym spocie (bo nie wyświetla mi się, to co wstawiłaś), ale to co widziałam kilka dni temu, nie wygląda jak spot zrobiony spontanicznie komórką, a poza tym poszedł w świat i był prezentowany w mediach, gdzie jednak płaci się za reklamę społeczną.

5

Chyba mówimy o innym spocie tongue

6 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-07-21 17:34:21)

Myślę że to kompletna strata czasu, pieniędzy, nakładów, sił i tak dalej. Ci co nie biorą raczej nie wezmą, Ci którzy się wahają ani na to raczej nie trafią a tym bardziej wątpię by przez to przeszła im ochota a Ci co biorą to niech biorą dalej ... W końcu w pewnym momencie będzie święty spokój i nie trzeba będzie ratować jakiegoś kretyna który się przećpał.

7

Kto będzie chciał brać to i tak brał będzie. Jak kogoś przed braniem nie cofają doniesienia o tylu osobach hospitalizowanych i śmierciach to nic go nie cofnie.

8

niestety na głupotę nie ma lekarstwa

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024