rozwód...formalności - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód...formalności

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: rozwód...formalności

witajcie.
nie mam z mężem kontaktu od 2011 roku.wreszcie postanowilam sie rowiesc.niestety 600 złotych to dla mnie duża kwota.czy żeby złożyć wniosek musze uiścić tą kwotę.jak wygląda podanie o zwolnienie z kosztów?byłabym wdzięczna za pomoc

2 Ostatnio edytowany przez Paweło (2015-07-19 17:14:33)

Odp: rozwód...formalności

Masz http://dokumenty.nf.pl/dokument/pozew-o-rozwod-z-wnioskiem-o-zwolnienie-z-kosztow-sadowych-7233-550819?f=2108daac37eddbf32fe862b8db13cb7a

3

Ja złożyłam pozew o rozwód niestety z kasą u mnie nie jest łatwo dlatego adwokat napisał wniosek o zwolnienie mnie z kosztów sądowych. Musisz tam wpisać co posiadasz .

4

Z tego co wiem, wraz z pozwem o rozwod dajesz wniosek o zwolnienie kosztow Sadowych, wraz z oswiadczeniem majatkowym, mozna pobrac z neta lub w info w Sadzie, jednakze, trzeba umiejetnie to napisac by nie dostac odmowy, bardzo czesto sa darmowe porady u radcow prawnych i oni moga Ci pomoc napisac. Najlepiej w kosztorysie utrzymania warto ze szczegolami wydatki m-nie wypisac, wiadomo by nie wpisywac kosmetyczka itd. I zeby kwoty nie byly z kosmosu bo Sedzie tez czlowiek wie ile co kosztuje.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód...formalności

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024