prawda czy fikcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: prawda czy fikcja?

Byłam w związku z facetem przez bardzo długi czas. Przez ten okres dwa razy ze mną zerwał a ja głupia do niego wracałam. W końcu postanowiłam że to ja zerwę bo on mnie nie kocha, ale ja go kocham i miłość była silniejsza od zdrowego rozsądku i postanowiłam do niego wrócić. Gdy wróciłam wszystko było super, klepał mnie po tyłku, zachciewało mu się igraszek, ja go masowałam. Nie wiedziałam tylko dlaczego nie chciał mnie w łóżku, specjalnie dla niego kupiłam seksowną bieliznę i wypinałam tyłek gdy z nim spałam. Wszystko na nic.

Kilka dni później zaaranżował rozmowę telefoniczną z Azjatką (był na wymianie w Korei) w momencie gdy wracałam z pracy. Nie pytałam kto to a i on nie powiedział sam od siebie choć zwykle ze wszystkiego mi się tłumaczy gdzie idzie kiedy wróci i tak dalej. Potem sytuacja powtórzyła się przy obiedzie. Zamiast zjeść wspólnie obiad zadzwonił do tej ladacznicy i mówił jej że jestem tylko koleżanką i że śpię w innym pokoju. Gdy byłam w kuchni specjalnie głośno mówił do słuchawki żebym wszystko słyszała. Wyszłam gdy tylko zjadłam obiad ledwo powstrzymując się od płaczu.

W późniejszej rozmowie przyznał że on nie chce być ze mną, że ten związek nie ma szans na przetrwanie. Gdy go spytałam co miały znaczyć te igraszki on mi powiedział że on tak traktuje wszystkie przyjaciółki i nie ja powinnam czuć się urażona tylko ta dziewczyna. Kilka dni temu zmienił zdjęcie profilowe na Facebooku na którym pozuje z Koreanką. Ona miała go oznaczonego że są w związku a on nie. Wczoraj to konto zostało usunięte i Koreanka zniknęła. Niedawno wyjechał z rodziną do stanów więc wykorzystałam moment i przegrzebałam jego komputer. Spośród setek zdjęć miał tylko cztery z tą Koreanką a niby to taka wielka miłość. Nie ma jej na Skype, także na Facebooku z nią nie rozmawiał (sprawdziłam zanim usunęła konto).

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale on zdjęcie zmienił po tym jak zabrał mi telefon i schował się z nim w łazience. Niby chciał przejrzeć zdjęcia ale nie jestem pewna czy nie przeczytał smsa od mojego kolegi z którym umawiałam się na plażę z butelką wina.

Myślicie że ta Koreanka istnieje naprawdę czy może on specjalnie otworzył takie konto żeby sprawić mi ból? Jeszcze na dodatek przed chwilą wysłał mi wiadomość że jest w L.A w tym teatrze gdzie się poznaliśmy...

Zobacz podobne tematy :
Odp: prawda czy fikcja?

Serio? nikt?

3

Odp: prawda czy fikcja?

To sa jakieś dziecinne rozgrywki. Ile Wy macie lat, żeby się tak zachowywać? Zostaw go jeśli potrafisz.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024