Mam wilki kłopot moja dziewczyna boi sie uprawiać ze mną sex ten problem był od zawsze jesteśmy ze sobą już trzy miesiące i nie mogę namówić ją do sexu.... zawsze zaczynam od gry wstępnej(całowanie maskowanie przytulnie się itp.) następnie przechodzę dalej i wkładam jej rękę w majtki i zaczynam robić jej placówkę (zawsze czuć że jest mokra i widzę że ma wielką ochotę) później siadam i wyciągam swojego penisa A ona zaczyna"walić mi konia" i w tym miejscu pojawia się problem zawsze ona chwilę będzie bawić się mym członkiem i po chwili nagle odwraca się wstaje i siada gdzieś dalej smutna i obrażona to ja chowam członka i zdziwiony podchodzę do niej zapytać co się stało przytule ja czule obejme i pytam dlaczego przerwała, dlaczego jest smutna itp. ona za każdym razem odpowiada mi ze boi się pójdzie coś nie tak i nie chce tego zepsuć a ja jej za każdym razem tłumaczę ze jzeą kocham i napewno się uda i będzie cudownie bo.będzie z nią ,(swojej cipki też nie chce mi pokazać dlatego muszę robić jej "dobrze" przez spodnie). Naprawdę nie wiem co robić jak mam jej wytłumaczyć żeby się nie wstydziła i nie bała?
2 2015-07-15 12:25:24 Ostatnio edytowany przez niki12345678 (2015-07-15 12:27:12)
Nie rób niczego na siłę. Wydaje mi się, że Twoja dziewczyna się wstydzi i dlatego nie chce seksu. Albo zapytaj się jej czy możesz pocałować ją "tam" bo bardzo byś chciał, ale jak się wstydzi pokazać to z oralem będzie ciężko. Ale małymi kroczkami wszystko powinno być ok. A ile ma lat?
Piszesz, że nie możesz ją namówić? Tak to zabrzmiało jak byś chciał tylko seksu z nią i tyle. Czasem samo "kocham Cię" nie wystarczy. Udowodnij jej, że zależy Ci na niej a nie na seksie.
Dziewczyna niegotowa jest. A tyjeszcze presję wywierasz
Jak dla mnie to co piszesz jest śmieszne -.- skoro jesteście DOPIERO trzy miesiące razem, to czego Ty oczekujesz? ewidentnie widać, że się wstydzi i boi. Co masz robić? czekać ! ![]()
Polecam zmianę płci przez dziewczynę. To gwarancja, że będzie chcieć seksu.
Nic na sile, widocznie dziewczyna nie jest jeszcze gotowa. Jak ci na niej zalezy to poczekasz. Autorze ile ona ma lat?
Mam wilki kłopot moja dziewczyna boi sie uprawiać ze mną sex ten problem był od zawsze jesteśmy ze sobą już trzy miesiące i nie mogę namówić ją do sexu.... zawsze zaczynam od gry wstępnej(całowanie maskowanie przytulnie się itp.) następnie przechodzę dalej i wkładam jej rękę w majtki i zaczynam robić jej placówkę (zawsze czuć że jest mokra i widzę że ma wielką ochotę) później siadam i wyciągam swojego penisa A ona zaczyna"walić mi konia" i w tym miejscu pojawia się problem zawsze ona chwilę będzie bawić się mym członkiem i po chwili nagle odwraca się wstaje i siada gdzieś dalej smutna i obrażona to ja chowam członka i zdziwiony podchodzę do niej zapytać co się stało przytule ja czule obejme i pytam dlaczego przerwała, dlaczego jest smutna itp. ona za każdym razem odpowiada mi ze boi się pójdzie coś nie tak i nie chce tego zepsuć a ja jej za każdym razem tłumaczę ze jzeą kocham i napewno się uda i będzie cudownie bo.będzie z nią ,(swojej cipki też nie chce mi pokazać dlatego muszę robić jej "dobrze" przez spodnie). Naprawdę nie wiem co robić jak mam jej wytłumaczyć żeby się nie wstydziła i nie bała?
Może wstydzi się tego że inne dzieci z waszego przedszkola na to patrzą.
Jesteś pewny że ta wilgoć, którą czujesz podczas wkładania ręki w majtki to nie biegunka?