Co zrobić aby moja dziewczyna przestała bać się seksu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co zrobić aby moja dziewczyna przestała bać się seksu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co zrobić aby moja dziewczyna przestała bać się seksu?

Mam wilki kłopot moja dziewczyna boi sie uprawiać ze mną sex ten problem był od zawsze jesteśmy ze sobą już trzy miesiące i nie mogę namówić ją do sexu.... zawsze zaczynam od gry wstępnej(całowanie maskowanie przytulnie się itp.) następnie przechodzę dalej i wkładam jej rękę w majtki i zaczynam robić jej placówkę (zawsze czuć że jest mokra i widzę że ma wielką ochotę) później siadam i wyciągam swojego penisa A ona zaczyna"walić mi konia" i w tym miejscu pojawia się problem zawsze ona chwilę będzie bawić się mym członkiem i po chwili nagle odwraca się wstaje i siada gdzieś dalej smutna i obrażona to ja chowam członka i zdziwiony podchodzę do niej zapytać co się stało przytule ja czule obejme i pytam dlaczego przerwała, dlaczego jest smutna itp. ona za każdym razem odpowiada mi ze boi się  pójdzie coś nie tak i nie chce tego zepsuć a ja jej za każdym razem tłumaczę ze jzeą kocham i napewno się uda i będzie cudownie bo.będzie z nią ,(swojej cipki też nie chce mi pokazać dlatego muszę robić jej "dobrze" przez spodnie). Naprawdę nie wiem co robić jak mam jej wytłumaczyć żeby się nie wstydziła i nie bała?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez niki12345678 (2015-07-15 12:27:12)

Odp: Co zrobić aby moja dziewczyna przestała bać się seksu?

Nie rób niczego na siłę. Wydaje mi się, że Twoja dziewczyna się wstydzi i dlatego nie chce seksu. Albo zapytaj się jej czy możesz pocałować ją "tam" bo bardzo byś chciał, ale jak się wstydzi pokazać to z oralem będzie ciężko. Ale małymi kroczkami wszystko powinno być ok. A ile ma lat?

Piszesz, że nie możesz ją namówić? Tak to zabrzmiało jak byś chciał tylko seksu z nią i tyle. Czasem samo "kocham Cię" nie wystarczy. Udowodnij jej, że zależy Ci na niej a nie na seksie.

3

Dziewczyna niegotowa jest. A tyjeszcze presję wywierasz

4

Jak dla mnie to co piszesz jest śmieszne -.- skoro jesteście DOPIERO trzy miesiące razem, to czego Ty oczekujesz? ewidentnie widać, że się wstydzi i boi. Co masz robić? czekać ! wink

5

Polecam zmianę płci przez dziewczynę. To gwarancja, że będzie chcieć seksu.

6

Nic na sile, widocznie dziewczyna nie jest jeszcze gotowa. Jak ci na niej zalezy to poczekasz. Autorze ile ona ma lat?

bobi115 napisał/a:

Mam wilki kłopot moja dziewczyna boi sie uprawiać ze mną sex ten problem był od zawsze jesteśmy ze sobą już trzy miesiące i nie mogę namówić ją do sexu.... zawsze zaczynam od gry wstępnej(całowanie maskowanie przytulnie się itp.) następnie przechodzę dalej i wkładam jej rękę w majtki i zaczynam robić jej placówkę (zawsze czuć że jest mokra i widzę że ma wielką ochotę) później siadam i wyciągam swojego penisa A ona zaczyna"walić mi konia" i w tym miejscu pojawia się problem zawsze ona chwilę będzie bawić się mym członkiem i po chwili nagle odwraca się wstaje i siada gdzieś dalej smutna i obrażona to ja chowam członka i zdziwiony podchodzę do niej zapytać co się stało przytule ja czule obejme i pytam dlaczego przerwała, dlaczego jest smutna itp. ona za każdym razem odpowiada mi ze boi się  pójdzie coś nie tak i nie chce tego zepsuć a ja jej za każdym razem tłumaczę ze jzeą kocham i napewno się uda i będzie cudownie bo.będzie z nią ,(swojej cipki też nie chce mi pokazać dlatego muszę robić jej "dobrze" przez spodnie). Naprawdę nie wiem co robić jak mam jej wytłumaczyć żeby się nie wstydziła i nie bała?

Może wstydzi się tego że inne dzieci z waszego przedszkola na to patrzą.
Jesteś pewny że ta wilgoć, którą czujesz podczas wkładania ręki w majtki to nie biegunka?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co zrobić aby moja dziewczyna przestała bać się seksu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024