Witam was mam 25 lat i aktualnie mieszkam w Warszawie. Przeprowadziłam się tutaj 2 miesiące temu z narzeczonym gdyż on jest z Warszawy. I szukam koleżanki na wspólne pogaduchy,wyjście na kawę,zakupy i takiej z którą można porozmawiać o wszystkim. Jestem bardzo samotna mój każdy dzień wygląda tak samo praca dom praca dom i tak w kółko. Może tutaj uda mi się poznać kogoś z kim mogę na prawdę porozmawiać. Pozdrawiam????
Cześć ![]()
Mam na imię Kasia, mam 21 lat i jestem z Warszawy. Też szukam koleżanki/przyjaciółki więc bardzo chętnie Cie poznam ![]()
Jeśli też byś chciała to napisz na maila ![]()
Hej Dziewczyny,
mam 23 lata, studiuję i pracuję. Chętnie Was poznam, niestety obie macie zablokowane opcje wysłania e-maila i mogę odezwać się tylko tutaj;)
Już odblokowalam maila ![]()
Hej dziewczyny fajnie ze się odezwałyście ta nuda która mnie otacza jest straszna. Moje wszystkie koleżanki zostały w mieście z którego pochodzi a tutaj jestem calkiem sama mój ukochany pracuje praktycznie od rana do wieczora. Musimy się poznać . Możemy zacząć od wspólnej kawy ????
Już odblokowalam maila
Napisałam do ciebie Kasiu na maila ????
Hej Dziewczyny,
mam 23 lata, studiuję i pracuję. Chętnie Was poznam, niestety obie macie zablokowane opcje wysłania e-maila i mogę odezwać się tylko tutaj;)
Hej napisz do mnie na maila albo go odblokuj
Pozdrawiam
Nie wiem czy mi się udało odblokować tego maila, Kasiu, jak to zrobiłaś?
Apolonia89, Twój dalej widnieje jako zablokowany ![]()
Nie wiem czy mi się udało odblokować tego maila, Kasiu, jak to zrobiłaś?
Apolonia89, Twój dalej widnieje jako zablokowany
Profil - Prywatność - Pokazuj adres email ![]()
Juz odblokowałam adres email
Hej do mnie tez mozesz pisać jestem z Twojego miasta-) jak Ci sie mieszka w Warszawie? ewwa@interia.eu
12 2015-07-15 15:20:04 Ostatnio edytowany przez Apolonia89 (2015-07-15 15:21:35)
Hej do mnie tez mozesz pisać jestem z Twojego miasta-) jak Ci sie mieszka w Warszawie? ewwa@interia.eu
Hej w Warszawie mieszka mi się dobrze tylko samotność dobija brakuje mi koleżanki. Brakuje mi pogaduszek o babskich sprawach ????
Nigdy nie myślałam ze samotność tak może dobijać. Staram sie organizować sobie czas pójdę pobiegać na siłownię czy trening ale co z tego wolała bym wyjść z koleżanka/przyjaciółka na kawę czy spacer tracę juz nadzieję ze jeszcze kiedyś będę miała taka osoba z którą będę mogla normalnie pogadać. Mam narzeczonego ale nie ma go całymi dniami bo siedzi w pracy wraca do domu to jest godzina 18. Tak bardzo chciałabym miec koleżankę ????
kociara22 napisał/a:Nie wiem czy mi się udało odblokować tego maila, Kasiu, jak to zrobiłaś?
Apolonia89, Twój dalej widnieje jako zablokowany
Profil - Prywatność - Pokazuj adres email
Dzięki, myślałam, że mam odblokowany;) Napisałam do was obu wiadomość:)
Witam
Nadchodzi weekend niby zaplanowany, kolejny weekend spędzać będę na działce z narzeczonego rodzicami wow ale frajda zamiast iść z koleżanka gdzies do kina na kawę wyjść gdzies wieczorem ojej a wy jak spędzacie weekend? czy tez w takiej nudzie ? przecież jezeli bardzo chcemy to zmienić i miec osobę z którą można gdzies wyjść to zróbmy to ????.
Hej
Mam 22 lat i mieszkam od niedawna w Warszawie, fajnie byłoby mieć koleżankę ![]()
Hej
![]()
Mam 22 lat i mieszkam od niedawna w Warszawie, fajnie byłoby mieć koleżankę
Wysłałam Ci maila ![]()
Witaj ![]()
obecnie mam 27 lat, jestem świeżo po ślubie. Jestem szczęśliwa ale ... brakuje mi towarzystwa drugiej osoby, dziewczyny (oby w przyszłości przyjaciółki!) aby pogadać o plotkach, pójść na kawę, do kina czy na małe zakupy!
Zapraszam do kontaktu dziewczyny! ![]()
19 2015-09-01 02:07:12 Ostatnio edytowany przez Paulina90 (2015-09-01 02:10:23)
Czesc:* mam na imię Paulina mam 25 lat od niedawna mieszkam w waw. mam 3letnia córeczkę i ukochanego faceta z którym mieszkam. Jednak czuje się trochę samotna bo wszystkich znajomych zostawiłam w Lublinie. Brakuje mi koleżanki z którą mogę pogadać pójść do kina na kawę czy spacer. Jestem lojalną osobą bardzo honorową i szczerą. podam email na który fajnie by było jak by odpisała jakaś fajna kobietka gdzieś w moim wieku...:)) mail bez spacji. bo nowy użytkownik nie może załączac linków a . s c i e r k a małpa w p . p l
Hej dziewczyny, ja też chciałabym spotkać tutaj fajną koleżankę na wspólne wypady, lub po prostu na zimowy spacer!
hej, więc i ja się dołączam. Jestem tu zupełnie nowa i nie jestem przekonana czy szukanie znajomych w internecie jest dobrym pomysłem... Aaale może warto spróbować? Mam 23 lata i studiuję na uczelni artystycznej. Mieszkam w stolicy od kilku lat, jednakże większość znajomych osiedliła się w różnych zakątkach polski... Ta nostalgiczna pogoda rozbudziła we mnie chęć poznania kogoś nowego! Chętnie poznam ciekawe dziewczyny. A może też interesujesz się sztuką, muzyką, psychologią albo gotowaniem...?
Dodam, że nie szukam tutaj partnera, bo już go mam. Miło by było poznać kogoś nowego , może akurat nadajemy na podobnych falach? ![]()