Poszukiwana koleżanka z Warszawy???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukiwana koleżanka z Warszawy????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Poszukiwana koleżanka z Warszawy????

Witam was mam 25 lat i aktualnie mieszkam w Warszawie. Przeprowadziłam się tutaj 2 miesiące temu z narzeczonym gdyż on jest z Warszawy. I szukam koleżanki na wspólne pogaduchy,wyjście na kawę,zakupy i takiej z którą można porozmawiać o wszystkim. Jestem bardzo samotna mój każdy dzień wygląda tak samo praca dom praca dom i tak w kółko. Może tutaj uda mi się poznać kogoś z kim mogę na prawdę porozmawiać. Pozdrawiam????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukiwana koleżanka z Warszawy????

Cześć smile
Mam na imię Kasia, mam 21 lat i jestem z Warszawy. Też szukam koleżanki/przyjaciółki więc bardzo chętnie Cie poznam smile
Jeśli też byś chciała to napisz na maila smile

3

Hej Dziewczyny,
mam 23 lata, studiuję i pracuję. Chętnie Was poznam, niestety obie macie zablokowane opcje wysłania e-maila i mogę odezwać się tylko tutaj;)

4

Już odblokowalam maila smile

5

Hej dziewczyny fajnie ze się odezwałyście ta nuda która mnie otacza jest straszna. Moje wszystkie koleżanki zostały w mieście z którego pochodzi a tutaj jestem calkiem sama mój ukochany pracuje praktycznie od rana do wieczora. Musimy się poznać . Możemy zacząć od wspólnej kawy ????

6

Kasia94 napisał/a:

Już odblokowalam maila smile

Napisałam do ciebie Kasiu na maila ????

7

kociara22 napisał/a:

Hej Dziewczyny,
mam 23 lata, studiuję i pracuję. Chętnie Was poznam, niestety obie macie zablokowane opcje wysłania e-maila i mogę odezwać się tylko tutaj;)

Hej napisz do mnie na maila albo go odblokuj smile Pozdrawiam

8

Nie wiem czy mi się udało odblokować tego maila, Kasiu, jak to zrobiłaś? big_smile Apolonia89, Twój dalej widnieje jako zablokowany big_smile

9

kociara22 napisał/a:

Nie wiem czy mi się udało odblokować tego maila, Kasiu, jak to zrobiłaś? big_smile Apolonia89, Twój dalej widnieje jako zablokowany big_smile

Profil - Prywatność - Pokazuj adres email smile

10

Juz odblokowałam adres email

11

Hej do mnie tez mozesz pisać jestem z Twojego miasta-) jak Ci sie mieszka w Warszawie? ewwa@interia.eu

12 Ostatnio edytowany przez Apolonia89 (2015-07-15 15:21:35)

Ewwa7 napisał/a:

Hej do mnie tez mozesz pisać jestem z Twojego miasta-) jak Ci sie mieszka w Warszawie? ewwa@interia.eu

Hej w Warszawie mieszka mi się dobrze tylko samotność dobija brakuje mi koleżanki. Brakuje mi pogaduszek o babskich sprawach ????

13

Nigdy nie myślałam ze samotność tak może dobijać. Staram sie organizować sobie czas pójdę pobiegać na siłownię czy trening ale co z tego wolała bym wyjść z koleżanka/przyjaciółka na kawę czy spacer tracę juz nadzieję ze jeszcze kiedyś będę miała taka osoba z którą będę mogla normalnie pogadać. Mam narzeczonego ale nie ma go całymi dniami bo siedzi w pracy wraca do domu to jest godzina 18. Tak bardzo chciałabym miec koleżankę ????

14

Kasia94 napisał/a:
kociara22 napisał/a:

Profil - Prywatność - Pokazuj adres email smile

Dzięki, myślałam, że mam odblokowany;) Napisałam do was obu wiadomość:)

15

Witam
Nadchodzi weekend niby zaplanowany, kolejny weekend spędzać będę na działce z narzeczonego rodzicami wow ale frajda zamiast iść z koleżanka gdzies do kina na kawę wyjść gdzies wieczorem ojej a wy jak spędzacie weekend? czy tez w takiej nudzie ? przecież jezeli bardzo chcemy to zmienić i miec osobę z którą można gdzies wyjść to zróbmy to ????.

16

Hej smile
Mam 22 lat i mieszkam od niedawna w Warszawie, fajnie byłoby mieć koleżankę smile

17

aaspeen napisał/a:

Hej smile
Mam 22 lat i mieszkam od niedawna w Warszawie, fajnie byłoby mieć koleżankę smile

Wysłałam Ci maila smile

18

Witaj smile

obecnie mam 27 lat, jestem świeżo po ślubie. Jestem szczęśliwa ale ... brakuje mi towarzystwa drugiej osoby, dziewczyny (oby w przyszłości przyjaciółki!) aby pogadać o plotkach, pójść na kawę, do kina czy na małe zakupy!
Zapraszam do kontaktu dziewczyny! smile

19 Ostatnio edytowany przez Paulina90 (2015-09-01 02:10:23)

Czesc:* mam na imię Paulina mam 25 lat od niedawna mieszkam w waw.  mam 3letnia córeczkę i ukochanego faceta z którym mieszkam. Jednak czuje się trochę samotna bo wszystkich znajomych zostawiłam w Lublinie. Brakuje mi koleżanki z którą mogę pogadać pójść do kina na kawę czy spacer. Jestem lojalną osobą bardzo honorową i szczerą. podam email na który fajnie by było jak by odpisała jakaś fajna kobietka gdzieś w moim wieku...:)) mail bez spacji. bo nowy użytkownik nie może załączac linków a . s c i e r k a małpa w p . p l

20

Hej dziewczyny, ja też chciałabym spotkać tutaj fajną koleżankę na wspólne wypady, lub po prostu na zimowy spacer!

21

hej, więc i ja się dołączam. Jestem tu zupełnie nowa i nie jestem przekonana czy szukanie znajomych w internecie jest dobrym pomysłem... Aaale może warto spróbować? Mam 23 lata i studiuję na uczelni artystycznej. Mieszkam w stolicy od kilku lat, jednakże większość znajomych osiedliła się w różnych zakątkach polski... Ta nostalgiczna pogoda rozbudziła we mnie chęć poznania kogoś nowego! Chętnie poznam ciekawe dziewczyny. A może też interesujesz się sztuką, muzyką, psychologią albo gotowaniem...?

Dodam, że nie szukam tutaj partnera, bo już go mam. Miło by było poznać kogoś nowego , może akurat nadajemy na podobnych falach? wink

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukiwana koleżanka z Warszawy????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024