niechęć do sexu??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » niechęć do sexu???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: niechęć do sexu???

Jestem mężatką od 9 lat,a w związku od 11 lat.Po urodzeniu dziecka coś się zmieniło,nie miałam ochoty na sex,po miesiączce chęć wzrastała,ale tylko na początku.Teraz mało kiedy mi się chce,mąż jest wyrozumiały ale widzę że go to męczy,nie wiem co zrobić żeby poprawić te nasze relacje,i pobudzić podniecenie?niby jest wszystko ok ale brak tej bliskości.a mam dopiero po 30 lat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niechęć do sexu???

A co leży u podstaw braku chęci? Może jesteś przemęczona obowiązkami domowymi, stresem i ogólnym zmęczeniem? Często się zdarza, że po urodzeniu libido drastycznie spada by po pewnym czasie powrócić do normy. U jednych kobiet trwa to krócej a u innych nawet powyżej dwóch lat - nie ma zasady. To, że masz wyrozumiałego męża to bardzo dobrze choć nie wierzę, by nie załatwiał sprawy choćby od ręki.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » niechęć do sexu???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024