Romantyczny wieczór we dwoje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Romantyczny wieczór we dwoje.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Romantyczny wieczór we dwoje.

Witam . Moja dziewczyna własnie wraca z wakacji. Chciałbym ją jakoś zaskoczyć i zrobić dla niej jakiś mega dzień. Zabrać ja na noc na działkę ( ponieważ mieszkam z rodzicami) przygotować jakąś romantyczna kolację.I planuje teraz jak ma wyglądać ten dzień , na pewno przyjadę po nią z kwiatami. Potem spędzimy dzień z miłymi rzeczami dla niej, zabiore ją gdzieś itp. Pod koniec dnia zamierzam zawiązać jej oczy i zaporwadzic na działke. I tu pytanie jak to ma wyglądac bo w tych sprawach jestem zielony pierwszy raz organizuje cos takiego. Na pewno chce kupić świeczki zapachowe, olejek do masażu ponieważ planuje jej zrobić masaż,puścić jej ulubioną myzke, może porozrzucac płatki róż po domku ? Rozłożyc koc w nocy pooglądać gwiazdy. Jakie niespodzniaki moge jej jeszcze sprawić , proszę o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Romantyczny wieczór we dwoje.

Uuuu, ale romantyk big_smile Myślę, że nawet jeśli zrobisz to, co piszesz, to już osiągniesz mega sukces. Ja o takim wieczorze mogę tylko pomarzyć ...

3

Własnie zawsze chciałem dla niej coś takiego sprawić, ale nigdy tego nie zrobiłem. A jesteśmy już razem 1,5 roku. Male pole do popisu bo nie mam własnego mieszkania , ale w sumie mało kto w 18 ma mieszkanie.  Ale chciałbym jeszcze więcej pomysłów żeby zobaczyć łzy szczęscia w jej oczach.

4

To zależy od tego jak bardzo chcesz się w organizację zaangażować. Nietypowe pomysły wymagają sięgnięcia po nietypowe środki. wink

5

Baardzo chcę się zaangażować, tylko czas goni big_smile. Dawajcie pomysły to wybiorę te możliwe do zrealizowania.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Romantyczny wieczór we dwoje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024