kobiety 40+ zróbmy coś razem- Warszawa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kobiety 40+ zróbmy coś razem- Warszawa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: kobiety 40+ zróbmy coś razem- Warszawa

Witam kobiety ok 40-stki. Ja jestem w podobnym wieku. Chciałabym coś robić, aktywnie spędzać czas, korzystać z lata, cieszyć się życiem. Brakuje mi tylko towarzystwa, bo razem raźniej!
Zapraszam więc do kontaktu sympatyczne kobiety, które mają pasję i chcą coś robić w życiu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kobiety 40+ zróbmy coś razem- Warszawa

Jak to? Nie ma chetnych?

3

witam

ostatnio też poczułam to co ty,że chcę coś robić,ja po 40-stce prawie rok ,jestem chętna,jeszcze nie wiem co,ale jak się chce to już jest dużo smile

4

Autorko, możesz podać jakieś przykłady co konkretnie  chcesz robić razem z osobami tu poznanymi?
Bo za bardzo się nie da, można jedynie pisać albo grać korzystając z internetu.

5

O, super że ktoś się odezwał. Wreszcie.

6

No ja mam na myśli znajomość w realu. Tutaj tylko początek. A potem już do dzieła. Co robić? Mam na myśli aktywność sportową typu: bieganie, rower, spacery itp.
Wypady weekendowe poza miasto, na tzw. łono przyrody.
I inne tym podobne wg uznania i pomysłu oraz inicjatywy i zapotrzebowania

7

Witaj,
Masz jeszcze chęć na robienie "coś" razem - w realu. Ostatnio za bardzo zaczęła doskwierać mi samotność, pomimo tego, że posiadam męża i dzieci smile. Jakoś tak wyszło, że w realu przyjaciół brakło. A należę do osób, które zdecydowanie wolą porozumiewać się w tzw. "face to face" , a nie za pomocą internetu. Z chęcią wybrałabym się na spacer bądź właśnie rower w miłym towarzystwie - bieganie raczej odpuszczę:).

Podbijam więc wątek, może po tak długim czasie odezwiesz się, a może ktoś jeszcze się zdecyduje?

8

Witam,

chętnie wezmę udział w joggingu, spacerze, bądź ploteczkach przy kawie.

9

Witajcie jeszcze raz.
W ubiegłym tygodniu jedna z Was napisała do mnie. Wysłałam maila na adres zwrotny, ale niestety nie dostałam odpowiedzi. Jeszcze dosyć nieudolnie poruszam się po tym forum, więc nie wiem, czy brak odpowiedzi spowodowany jest moim błędem, czy po prostu ktoś sobie odpuścił(?) Na wszelki wypadek, proszę o ponowny kontakt i ewentualne instrukcje. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kobiety 40+ zróbmy coś razem- Warszawa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024