Nieufność? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nieufność?

Jestem ze swoim chłopakiem 3 lata, ale ja zaczęłam się (wypalać?) Nie potrafię ocenić tego, co do niego czuję. Być może po prostu mam kryzys związany z tym, że spędzamy ze sobą bardzo mało czasu. Ja miałam studia, więc widywaliśmy się jedynie w weekendy, a chociaż teraz wróciłam do rodzinnych stron, to i tak widujemy się rzadko. On ma ciężką, fizyczną pracę. Ostatnio to już w ogóle cały czas narzeka tylko na nią, jest wiecznie zmęczony. Ja zapewniam, że go rozumiem, że ma prawo, ale tak naprawdę w głębi siebie jestem wściekła o to, że z tego powodu nie przyjedzie do mnie, że nie spędzimy ze sobą czasu. Oddaliliśmy się od siebie i to konkretnie. On swoje życie, ja swoje. TO JA ciągle wszczynam kłótnie, wiem o tym. Ale po prostu nie czuję się ok. Chcę, by on dosłownie nie widział świata poza mną - chore? Dziecinne? Możliwe. Jednak inaczej nie uwierzę, że mnie kocha i że mu zależy mimo tych kilku lat. Jestem miła i uczuciowa wobec niego tylko w przypadkach, gdy on od dłuższego czasu jest taki wobec mnie. Inaczej potrafię być wredna i opryskliwa, wiecznie się obrażam o byle g*ówno. Sama nie zacznę i nie wyciągnę ręki. Nie mam ochoty się z nim całować jak kiedyś, trzymać za ręce, nie potrafię nawet się do niego przytulić.  Mimo to on ciągle mi mówi, że mnie kocha.

Powstała jakaś bariera, zaczęłam się wstydzić okazywać mu uczucia. Jego słowa "kocham" mi nie wystarczą, nie czuję tego w środku, nie czuję by od niego owe uczucie biło, chociaż on nie robi pozornie niczego złego.

Czy ja mam problem ze sobą?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nieufność?

masz.

3

Czerwona-malina napisał/a:

masz.

Dzięki.

4

I właśnie dlatego taka jesteś - bo mimo wszystko Cię kocha. A jak się wkurzy to wtedy palniesz się w głowę i nie będziesz mogła zrozumieć, o co Ci chodziło, co Ci nie pasowało.
A poza tym tak to jest jak facet zmęczony i ma pracę, która nie daje mu satysfakcji.

5

Iga9 napisał/a:

I właśnie dlatego taka jesteś - bo mimo wszystko Cię kocha. A jak się wkurzy to wtedy palniesz się w głowę i nie będziesz mogła zrozumieć, o co Ci chodziło, co Ci nie pasowało.
A poza tym tak to jest jak facet zmęczony i ma pracę, która nie daje mu satysfakcji.

Tak, zdaję sobie sprawę, że jest dużo racji w tym, co mówisz. Niestety nie wiem co mam zrobić, by było inaczej, bo skoro "coś" mi nie pasuje, to te "coś" burzy nasz związek. W tym tygodniu widzieliśmy się tylko jeden raz. Miał być wczoraj, ale odezwał się dziwnym trafem dopiero późniejszym wieczorem. Nie dałam mu nawet szans na jakiekolwiek wytłumaczenia. Dla mojego mózgu dostarczył informację, że zostałam olana. I ściana między nami, nie odzywam się do niego. Jestem niedostępna, uniosłam się dumą. A on najprawdopodobniej zasnął - dlatego tak późno się odezwał. Bądź co bądź  takie sytuacje zdarzają się ciągle. Nie ma go, nie żyjemy razem, tylko obok siebie. Wypalam się.

6

Facet musi coś czuć, bo inaczej już dawno byłoby po sprawie. Osobiście bym uciekł.
Nie bądź wampirem emocjonalnym!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024