rozterki zakochanego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » rozterki zakochanego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mistyczny01 (2015-07-02 21:35:10)

Temat: rozterki zakochanego

Drogie Panie, potrzebuję pomocy/ porady. Jestem w związku z dziewczyna już ponad 2 mies. Jest to moja pierwsza miłość i pierwsza dziewczyna ( liczę że jedyna..) ona też nigdy wcześniej nikogo nie miała. Problem leży w tym że pojechała z koleżanką do pracy nad morze na 1,5mies.. dziś mija dopiero 6 dzień od jej wyjazdu. Nie mam kompletnie co ze sobą zrobić, a dopiero co wakacje się zaczęły, ale mniejsza o to. Dzwoniła do mnie i mówiła mi że jakiś chłopak prosił ją o numer telefonu, ale mu odmówiła i kazała zostawić się w spokoju. Dziś pracowała z jakąś nową dziewczyną, jest zadowolona bo się z nią dogaduje. Zadzwoniła do mnie czy nie będę miał nic przeciwko jeśli pójdzie z nią do klubu. Boję się bardzo, że moja dziewczyna bardzo się zmieni od tego wyjazdu, bo nie piła wczesniej, ani nie chodziła po klubach. Powiedziałem że nie mam nic przeciwko, bo jej ufam, ale odczuwam wew. niepokój, że coś zacznie częściej chodzić do klubów czego nigdy wczesniej nie robiła, i coś się zmieni/ ona się zmieni. Broń boże niczego jej nie bronię, ma prawo dobrze się bawić, ale czy ja jestem jakiś nienormalny że jestem pełen obaw. Już ledwo sobie radzę, nie mam komu się wygadać kogo się poradzić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozterki zakochanego

Witaj smile
1,5 miesiąca to długa nieobecność... ile macie lat ?
Wiec plusem jest to że Ci o wszystkim mówi a nie utrzymuje tego w tajemnicy, przynajmniej wiesz na czym stoisz.

Może zaproponuj jej że ją odwiedzisz jeśli sytuacja Ci na to pozwala i wtedy gdy będziesz na miejscu zobaczysz sam czy wszystko jest ok, czy niczego nie unika i czy zachowuje się naturalnie.
Musisz jej powiedzieć o swoich obawach, zdecydowanie powinna wiedzieć że się martwisz i wcale nie będzie to oznaczać braku zaufania lecz obawę i strach przed utraceniem swojej jedynej miłości. Mów jej o tym że tęsknisz i kochasz... Jeśli jej uczucie jest równie prawdziwe co Twoje to nie zrobi nic głupiego...

3

i?

4 Ostatnio edytowany przez maniek_z_maniek (2015-07-03 14:35:54)

Wiesz wszystko moze sie zdazyc i moim zdaniem powienes byc kolo niej. Pisane np., ze "Broń boże niczego jej nie bronię, ma prawo dobrze się bawić" swiadczy o Twoja ogromnej naiwnosci i niedojrzalosci bo takie zabawy bez drugiej polowy moga skonczyc sie adoracja i nawiazaniem stosunkow emocjonalnych z innym. Twoje obawy sa wiec jak najbardziej sluszne. Pytanie tylko czy sklonia Cie one do dzialania, pojedziesz tam i bedziesz obok, czy nic nie zrobisz a sprawy potocza sie swoim torem?

5 Ostatnio edytowany przez niesia631 (2015-07-03 14:49:52)

Jak dla mnie to jesteś za bardzo zaborczy. Ja rozumiem ze ją kochasz ale musisz mieć jakieś zaufanie a nie na każdym kroku umierać ze strachu bo ona gdzieś idzie. A pomyśl sobie inaczej, to jest próba waszego związku,  jeżeli ona Cię zdradzi to lepiej żeby zrobiła to teraz niż później.  Proponuje trochę zmienić myślenie. smile
Z jednej strony to bardzo dobrze ze mowi Ci o wszystkim, jednak nie rozumiem w jakim celu mówi Ci ze jakiś chłopak prosił ja o nr telefonu. Skoro nie podała to nie ma o czym mówić.
Ja myślę że ona trochę celowo podkreca atmosferę i dobrze wie ze się o nią boisz i trochę to wykorzystuje smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » rozterki zakochanego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024