ból pleców - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ból pleców

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: ból pleców

Witam od 2 lat bola mnie plecy jednak do lekarza nie poszłam ale od 6 miesiecy leczę sie problem w tym ze mam początki odwodnienia dysku kręgi lędźwiowe l4 l5 oraz s1 to mi wyszło na badaniu komputerowym.dlatego pisze do was ponieważ plecy bola mnie cały czas nie moge za długo siedziec stać leżęc chodzić a lekarz rozkłada ręce.z tego co wiem nie moge także dźwigać .wiec moje pytanie czy jest tu ktos na forum kto wie jak ten ból wyleczyć i to odwidnienie .prosze o konkretne odpowiedzi

2

Odp: ból pleców

Nie bardzo rozumiem do lekarza nie poszłam, a lekarz rozkłada ręce, napisz z większym sensem.

3

Marcelinka napisałaś, że leczysz się od 6 miesięcy.
Co konkretnie oznacza to leczenie?
Przyjmujesz jakieś leki, może masz rehabilitację?

Odwodnienie krążka (dehydratacja) w konsekwencji jest przyczyną powstania dyskopatii.

Jeśli nie miałaś robionego jeszcze rezonansu, to poproś lekarza o skierowanie.
Badanie to pokaże pełny obraz tego, co dzieje się z Twoim kręgosłupem.

4

Na początku brałam zastrzyki jednak nic nie pomogły potem akupunkture masaże i kompletnie nic nie pomogło lekarz stwierdził ze wybrałam juz wszystko i on nie wie co dalej a mnie ból pleców nie przestaje .rezonas tez miałam robiony

5

Nie wiem, co to za lekarz, jeśli on nie wie co dalej.
Może trzeba pomyślec nad zmianą lekarza.

Miałaś robiony rezonans, to co konkretnie wyszło w tym badaniu?
Bo chyba nie samo odwodnienie krążka.

6

No właśnie, co jeszcze wyszło w badaniach?

7

na bol plecow polecam basen, polecam troche ruchu chociaz spacery, super mami poduszke ortopedyczna, wygodne i stabilne buty

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ból pleców

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024