Proszę, by ktokolwiek mi pomógł to zdiagnozować. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Proszę, by ktokolwiek mi pomógł to zdiagnozować.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Proszę, by ktokolwiek mi pomógł to zdiagnozować.

Cześć, mam taki problem, który nie wiem jak określić. Mianowicie jak patrze i spotykam jakiś wyraz np. Drzewo, to muszę je przeliterować i dobrać środkową literę z ostatnią, jeżeli wyraz jest nie parzysty to skupiam się na tej środkowej, która jest sama. Czym to jest spowodowane? Jak mogę to wyleczyć? Ma ktoś taki problem, czy jestem w tym zupełnie sama?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę, by ktokolwiek mi pomógł to zdiagnozować.

to jakaś mania prześladowcza idz do psychologa albo psychiatry ,.Jest tak ,że czasem jakaś np.piosenka się przyczepi i przez tydzień masz ją w głowie mimo ,że nie chcesz takie natrętne jest.

3

jolapl napisał/a:

to jakaś mania prześladowcza idz do psychologa albo psychiatry ,.Jest tak ,że czasem jakaś np.piosenka się przyczepi i przez tydzień masz ją w głowie mimo ,że nie chcesz takie natrętne jest.

Mania prześladowcza to przekonanie, że żyje się w ciągłym zagrożeniu. Warto czasem poczytać, zanim się coś napisze.

Moniko, często Ci się to zdarza? Bo szczerze, to czasem mi się zdarzy, że np. z nudów liczę sobie do 10, 20, 30. Albo liczę kamienie, etc.
Jeśli Cię to martwi i nie potrafisz nad tym zapanować, to faktycznie, wizyta u psychiatry jest dobrym pomysłem. Możliwe, że rozwija się u Ciebie nerwica natręctw. Miałaś ostatnio trochę stresów?

4

mania natręctw , zaburzenie leczy się u psychiatry

5

Popieram dziewczyny ze może to być natrectwo.  Trzeba iść do psychiatry.  Bo jest to uciążliwe zwłaszcza dla Ciebie.  Z tego się wychodzi tylko trzeba walczyć.  Myślę że rolę ważna odegra tu psycholog

6

A jakie jeszcze masz objawy?

7

Psychiatra nie jest w stanie tego wyleczyć. Radzę psychologa i omówienie innych problemów jakie masz bo prawdopodobnie to co piszesz jest przez nie spowodowane. Gdy dasz sobie radę z innymi problemami takie rzeczy, o jakich piszesz, zmniejsza się.

8

Nerwica natręctw, jeśli mimo natręctwa funkcjonujesz bez większych problemów to udaj się do psychologa. Jeżeli znacznie utrudnia Ci życie udaj się do psychiatry i do psychologa.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Proszę, by ktokolwiek mi pomógł to zdiagnozować.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024