czy pragnę żyć. depresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy pragnę żyć. depresja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: czy pragnę żyć. depresja

Zapraszam na mojego bloga
czypragnezyc.blogspot
Powiem wam o tym co mnie martwi dla czego zachorowałam. Zależy mi na tym ponieważ chce sama zwalczyć swoje słabości bez pomocy lekarzy czy tabletek. Mam nadzieję że dzięki waszemu wsparciu dam radę. Chętnie wysłucham rad I tez uszanuje krytykę. Mam nadzieję że też będę mogła wesprzeć osoby które podzielą się ze mną swoją historią.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy pragnę żyć. depresja

To zawsze jest jakiś sposób. Gdy ja miałem depresję, musiałem z siebie wyrzucić swoją historię i to, co czułem. Zawsze to lepsze niż duszenie w sobie. Są ludzie, którzy potrafili wyjść z depresji, bez lekarzy, ale nie jestem przekonany, czy da się z niej wyjść w pojedynkę. Ja potrzebowałem pomocy osoby, która przez to wszystko przeszła i wiedziała, jak ze mną postępować. W razie czego możesz szukać we mnie wsparcia. To dziwne, ale jak miałem 18 lat, też od psychologa usłyszałem coś podobnego. "Czy pragnę żyć...".
Gdybyś potrzebowała pogadać, kontakt do mnie masz niżej, lub możesz użyć maila. Trzymam kciuki. smile
No i do twojego linka trzeba dopisać .com, bo inaczej nikt się nie dostanie.

3

Odp: czy pragnę żyć. depresja

Jezeli masz rzeczywiscie depresje-nic sama nie zwalczysz.i przestan sobie roic takie pomysly.Co masz do tabletek?Nie rozumiem.Pomogly milionom ludzi chorym na depresje.Ludzie zawsze pieprza bzdury a szczegolnie ci ,ktorzy nie maja zielonego pojecia czym jest depresja.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy pragnę żyć. depresja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024