Facet na imprezie z kumplami :/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet na imprezie z kumplami :/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Facet na imprezie z kumplami :/

Witam Was to znowu ja big_smile Bardzo pomagacie mi swoim radami więc zwracam się do Was znów smile Otóż jestem z moim facetem w związku już od ponad 3 lat. Mamy do siebie bezgraniczne zaufanie. Lecz jedną rzecz mnie martwi: zawsze gdy on wychodzi  z kumplami czy do baru czy na mecz czy normalny "męski wieczór" to ja odczuwam taki wewnętrzny lęk jakby lekką zazdrość choć wiem że nie mam powodu bo podczas tego wypadu zawsze jest pod telefonem, z jego kumplami mam wspaniały kontakt ale jakiś niepokój jest. Oczywiście nie zabronię mu tego bo wiem że facet czasem potrzebuje trochę wolności smile Nigdy także nie dawał mi powodu do zazdrości. Jak sobie z tym poradzić? tongue

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet na imprezie z kumplami :/

Hahahaha, tu nie ma złotej rady. Po prostu mu ufaj. Pamiętaj, ze jesteś dla niego idealną partnerką i nawet jak byłby z samymi dziewuchami to i tak by nic nie zrobił smile.

3

Może spytaj go kiedyś, byś mogła mu towarzyszyć, by zobaczyć na czym polegają takie wieczory? Na pewno to go trochę odstraszy, bo my -podobnie jak kobiety- mamy swoje tematy, o których za bardzo nie rozmawia się przy kobietach, a ponadto on nie będzie się zachowywał tak, jak się zwykle zachowuje, ale może to pomoże w utrzymaniu wewnętrznego spokoju?

Jeśli poprosisz, to powiedz że to ważne dla Ciebie, że chciałabyś się wybrać, choć raczej nie wspominaj o Twoich obawach bo mógłby to źle odebrać.

4

Po co wpychać się na męski wieczór? Odmówiłabym gdyby facet wciskał by mi się na babski.
Jest zaufanie albo go nie ma. Bez jakiegoś durnego sprawdzania. Niech nie zapomni sprawdzić jego pracy, uczelni i wszystkich koleżanek na fejsie.

5

Co innego pchał, a co innego poprosił.

Ja też przy męskim wieczorze nie widzę swojej dziewczyny, bo ani ja bym się nie czuł w 100% komfortowo, ani reszta znajomych, ale jeśli NAPRAWDĘ by tego chciała (bez krzyków, złośliwości, po prostu bym zobaczył że jej na tym zależy) to prawdopodobnie bym ją zabrał, uprzedziwszy kolegów poprzednio.

Chociaż rozumiem co masz na myśli. Jestem zdania że jak ktoś naprawdę kocha, to reszta osób staje się dla niego aseksualna. A jak ktoś ma zdradzić, to żadna kontrola w tym nie pomoże

6

Evens napisał/a:

Może spytaj go kiedyś, byś mogła mu towarzyszyć, by zobaczyć na czym polegają takie wieczory? Na pewno to go trochę odstraszy, bo my -podobnie jak kobiety- mamy swoje tematy, o których za bardzo nie rozmawia się przy kobietach, a ponadto on nie będzie się zachowywał tak, jak się zwykle zachowuje, ale może to pomoże w utrzymaniu wewnętrznego spokoju?

Jeśli poprosisz, to powiedz że to ważne dla Ciebie, że chciałabyś się wybrać, choć raczej nie wspominaj o Twoich obawach bo mógłby to źle odebrać.

Ale czego to ma dowieść? Przecież logiczne, że NAWET GDYBY facet zachowywał się niewłaściwie na tych męskich wypadach to nie pokaże tego przy swojej partnerce.

Moim zdaniem autorko powinnaś wrzucić na luz i zamiast rozmyślać o tym co porabia Twój facet, umów się ze swoimi koleżankami na babski wieczór.

7

Evens: Towarzyszyłam mu kiedyś w takim właśnie męskim grillu ba nawet sam mnie na niego zaprosił smile i nie był skrępowany czy coś nawet mnie pocałował przy kumplach. Macie rację trzeba wyluzować smile

8

mamamija  normalny facet a babka zaczyna już węszyć ! dziewczyno wyluzuj , bo jak zaczniesz czepiać się to masz jak w banku że zaczniesz mu się nudzić , " zajmij się może  dzierganiem " smile

9

Haha dzierganiem big_smile A może szydełkowanie haha big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet na imprezie z kumplami :/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024