Hej,
jestem dziewczyną (18 lat) i szukam sposobów na podzianie czasu. Oprócz tego, że może niebawem zaangażuję się w wolontariat, a niekiedy pójdę do pracy, chciałabym mieć po prostu kogoś znajomego do wyrwania się na piwo, pogawędkę, posłuchania muzyki czy spokojnego milczenia... Oj tak, do niedawna byłam odludkiem, ale mam tego dosyć.
Nie lubię pisać przez internet, tylko realne spotkanie i kropka, bo mam dosyć ślęczenia przed tym radioaktywnym urządzeniem.
Tak ogólnikowo, tagowo lubię: cięższe brzmienia, folk/muzykę etniczną (szczególnie z Rosji, Ukrainy); zabytkowe miejsca - bardzo mnie przyciągają opuszczone
, słowiańską kuchnię (najlepsza), poezje (zapaleńcem czytania nie jestem, ale książki czytam - nienawidzę romansów, nie lubię fantasy ani sci-fi; wolę literaturę faktu, reportaże).
Osoby ćwierć-wiekowe (i wyżej) proszę nie - nie piszcie, nie! Po prostu jakoś się Was boję. ![]()
No to tyle.. ![]()
1 2015-06-21 11:45:26 Ostatnio edytowany przez BabyJane (2015-06-21 11:46:49)
Hmm. Planuje zamieszkać(nwm jak to bedzie jeszcze) w Wawie w lipcu. No i nowe znajomo$ci czemu nie. Podaj nr gg czy co$ , a się odezwę.
Wczoraj dałam dupy. ![]()
To ciekawe bardzo, heh.
Hej
jakiś czas temu napisalas w moim poście że chcialabys sie ze mną poznac
ja rowniez chetnie, jestem z okolic Wawy
napisz do mnie aniik019@o2.pl
mialam do Ciebie napisac,ale zablokowalas swojego maila.
Odezwij sie do mnie, chetnie Cie poznam! ![]()