Rekawiczki lateksowe ,jakich uzywa ginekolog? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Rekawiczki lateksowe ,jakich uzywa ginekolog?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Rekawiczki lateksowe ,jakich uzywa ginekolog?

Jakich rekawiczek uzywa ginekolog? Sa to zwykle lateksowe? Otoz potrzebuje do okolic intymnych i nie wiem czy zwykle lateksowe beda bezpieczne, bo znalazlam w dziale kuchennym w rossmannie big_smile wiem ,ze w aptece sa jalowe, pakowane oddzielnie? Czesto mam infekcje wiec musze sie dowiedziec big_smile
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rekawiczki lateksowe ,jakich uzywa ginekolog?

A po co Ci rękawiczki do okolic intymnych?

3

bbasia napisał/a:

A po co Ci rękawiczki do okolic intymnych?

Mam dlugie paznokcie, tipsy, a musze zaaplikowac globulke lactovaginal smile nie chce sie podrapac a podraznie na pewno ani przeniesc jakichs bakterii bo wiadomo, pod paznokciami nawet jak czyste to miliony sie kryje.
A znalazla w rosmannie akurat 10 sztuk lateksowe, bezpudrowe. Napisane ze do prac domowych. No ale lateks to lateks nie? Ginekolog chyba tez zwyklych lateksowych uzywa?

4

A moze kup sobie w aptece aplikator do globulek?

5

Z tego co widze to dosc tani nie jest jak mam go uzyc z 3 razy big_smile dlatego o rękawiczki pytam. Tylko o to jakich uzywa gin. Czy te z rossmanna będą bezpieczne:D

6 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-06-19 16:41:11)

Ale to trochę dziwne bo tutaj do aplikowania potrzebne Ci rękawiczki,a ja się podmywasz,myjesz to już nie?

7

Cayenne81 napisał/a:

Ale to trochę dziwne bo tutaj do aplikowania potrzebne Ci rękawiczki,a ja się podmywasz,myjesz to już nie?

No ale globulke wkladam gleboko do srodka to chuba roznica..? Pytalam tylko o rekawiczki, czy takie sa odpowiednie. Wg Ciebie oprocz aplikatora jakie mam wyjscie big_smile? Na sama mysl tak dlugiego paznokcia w pochwie...grrr

8

netkobieta4444 napisał/a:
Cayenne81 napisał/a:

No ale globulke wkladam gleboko do srodka to chuba roznica..? Pytalam tylko o rekawiczki, czy takie sa odpowiednie. Wg Ciebie oprocz aplikatora jakie mam wyjscie big_smile? Na sama mysl tak dlugiego paznokcia w pochwie...grrr

No tak na samą myśl robi się nie przyjemnie big_smile
Ale chyba lepszy aplikator bo te paznokcie chyba i tak będą przeszkadzać mimo że rękawiczki nałożysz.

9

Jezu, takie glupie pytanie big_smile haha
No beda, ale mniej inwazyjnie. Jestem zdecydowana na rekawiczki bo to na wakacje i mam sporo wydatkow. Orientujesz sie czy zwykle lateksowe niepudrowane sa ok big_smile? Bo lekarz chyba takich uzywa. Aczkolwiek moge kupic sterylne pakowane oddzielnie w aptece, ale czy to nie zaszkodzi w takim miejscu? big_smile w ogole nie ufam aplikatorom, ze na wlasciwe miejsce trafi big_smile

10

Nikt nie wie jakich rekawiczek uzywa ginekolog?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Rekawiczki lateksowe ,jakich uzywa ginekolog?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024