Jakich rekawiczek uzywa ginekolog? Sa to zwykle lateksowe? Otoz potrzebuje do okolic intymnych i nie wiem czy zwykle lateksowe beda bezpieczne, bo znalazlam w dziale kuchennym w rossmannie
wiem ,ze w aptece sa jalowe, pakowane oddzielnie? Czesto mam infekcje wiec musze sie dowiedziec ![]()
Pozdrawiam!
A po co Ci rękawiczki do okolic intymnych?
A po co Ci rękawiczki do okolic intymnych?
Mam dlugie paznokcie, tipsy, a musze zaaplikowac globulke lactovaginal
nie chce sie podrapac a podraznie na pewno ani przeniesc jakichs bakterii bo wiadomo, pod paznokciami nawet jak czyste to miliony sie kryje.
A znalazla w rosmannie akurat 10 sztuk lateksowe, bezpudrowe. Napisane ze do prac domowych. No ale lateks to lateks nie? Ginekolog chyba tez zwyklych lateksowych uzywa?
A moze kup sobie w aptece aplikator do globulek?
Z tego co widze to dosc tani nie jest jak mam go uzyc z 3 razy
dlatego o rękawiczki pytam. Tylko o to jakich uzywa gin. Czy te z rossmanna będą bezpieczne:D
6 2015-06-19 16:40:56 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-06-19 16:41:11)
Ale to trochę dziwne bo tutaj do aplikowania potrzebne Ci rękawiczki,a ja się podmywasz,myjesz to już nie?
Ale to trochę dziwne bo tutaj do aplikowania potrzebne Ci rękawiczki,a ja się podmywasz,myjesz to już nie?
No ale globulke wkladam gleboko do srodka to chuba roznica..? Pytalam tylko o rekawiczki, czy takie sa odpowiednie. Wg Ciebie oprocz aplikatora jakie mam wyjscie
? Na sama mysl tak dlugiego paznokcia w pochwie...grrr
Cayenne81 napisał/a:Ale to trochę dziwne bo tutaj do aplikowania potrzebne Ci rękawiczki,a ja się podmywasz,myjesz to już nie?
No ale globulke wkladam gleboko do srodka to chuba roznica..? Pytalam tylko o rekawiczki, czy takie sa odpowiednie. Wg Ciebie oprocz aplikatora jakie mam wyjscie
? Na sama mysl tak dlugiego paznokcia w pochwie...grrr
No tak na samą myśl robi się nie przyjemnie ![]()
Ale chyba lepszy aplikator bo te paznokcie chyba i tak będą przeszkadzać mimo że rękawiczki nałożysz.
Jezu, takie glupie pytanie
haha
No beda, ale mniej inwazyjnie. Jestem zdecydowana na rekawiczki bo to na wakacje i mam sporo wydatkow. Orientujesz sie czy zwykle lateksowe niepudrowane sa ok
? Bo lekarz chyba takich uzywa. Aczkolwiek moge kupic sterylne pakowane oddzielnie w aptece, ale czy to nie zaszkodzi w takim miejscu?
w ogole nie ufam aplikatorom, ze na wlasciwe miejsce trafi ![]()
Nikt nie wie jakich rekawiczek uzywa ginekolog?