czy można na nowo wzbudzić wygasłą miłość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy można na nowo wzbudzić wygasłą miłość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: czy można na nowo wzbudzić wygasłą miłość?

hej kobitki  smile
po wielu rozmowach z moim ukochanym, powiedział, że jego miłość wygasła , rozmawialiśmy i znaleźliśmy przyczyny tego , co było powodem. Wiem, że nas nie skreśla, chce żebyśmy cofnęli się do początku. Dlatego moje pytanie brzmi, czy jestem w stanie rozbudzić jego miłość do mnie na nowo ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jaMajkaa (2015-06-19 02:34:01)

Odp: czy można na nowo wzbudzić wygasłą miłość?

Witaj.Patrząc po Twoim nicku, nie wiem czy by sie Tobie chciało wink wink bo to ciężka praca...i kluczem jest chęć dwojga.Sama obecnie to przerabiam
Jest różnie, czasem ciężko-wychodzą stare przyzwyczajenia...dawne rany.Ale jest do przodu...bo działa komunikacja..i chchęć sluchania.
Ile lat jesteście razem?
Mieszkacie wspólnie?

3

Spokojnie mój nick nie przeszkadza smile jestem swiadoma , ze czeka mnie ciężka praca nad budowaniem tej relacji od nowa.  Jestesmy ze soba 3 lata i nie mieszkamy razem.  A Tobie jak sie udaje do tej pory ?? Myslisz , ze jest nadzieja.?

4

Witaj Obiboku:)
Szczerze..wszystko zalezy od danej osoby.
U mnie jest tak, ze partner jest osoba, ktora wszystko odbiera jako atak.Czesto wtedy nie słucha. Każdą krytyke ,uwagę odpiera.Wiec u nas  pierwsze co bylo-nauczenie się mowic do Niego. (Dawac konkretne przyklady, ktorych nie może odeprzeć)
Zależy jakim związkiem jesteście. I jakimi ludźmi. Zacznij od komunikacji.Bez tego ani rusz.
Co najbardziej Cię "męczy"w związku?

5

A jak długo juz tak zyjecie , walcząc o wasza relacje ?? Mnie co męczy ? Chyba to , że na własne życzenie wszystko zniszczyłam byciem tak bardzo zaborcza i chcaca kontrolować całe jego życie.

6

Hmmm  co jakiś czas musimy pracować nad związkiem. O to chodzi, ze o związek trzeba dbać non stop. To ciezka praca..zwłaszcza w pierwszych latach. Toruje sie wtedy zasady i zachowania.
Czyli głównie obarczasz siebie za pogorszenie relacji.Partner dawał Tobie jakieś powody do takiego zachowania?
Czy może to wyniesiony uraz z poprzednich związków?

7

Tylko o to były kłótnie , ze zakazywalam jemu wyjść , ze ma same koleżanki w każdej doszukiwalam sie , ze chce mi go odebrac. Wydaje mnie sie , ze przez to jego miłość sie wypalila .

8

Szczerze. ..ciężkie słowa. ..miłość się wypaliła. Czyli nie ma tej milosci? Czyli On juz Cię nie kocha?
Ile macie lat?

9

Mamy po 26 lat. Tak powiedział , ze nie kocha, ale ze chce sie nadal spotykać dal mi nadzieje , na to , ze to wszystko moze wrócić ....

10

obibok napisał/a:

Mamy po 26 lat. Tak powiedział , ze nie kocha, ale ze chce sie nadal spotykać dal mi nadzieje , na to , ze to wszystko moze wrócić ....

Obiboczku...spójrz na to co napisałaś. .On nawet słowa Tobie nie dał. ..a Ty karmisz się nadzieją.
Jak często się spotykacie?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy można na nowo wzbudzić wygasłą miłość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024