Wszyscy wychodza zamaz, a ja nie! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wszyscy wychodza zamaz, a ja nie!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wszyscy wychodza zamaz, a ja nie!

Witajcie,
Mam 32 lata, zawsze bylam w związku... I zawsze się wydawało że na poważnie. W tym jestem od 4.5 lat,  mieszkamy razem od 4 lat, ciągle plany ślub dzieci, ale co do czego to jest to odkładanie... W około koleżanki się pobrany rodza dzieci a ja nie. Jestem zazdrosna. Przez ostatnie pół roku klucimy się o to, ostatnio spimy w osobnych pokojach. Chcę się wyprowadzić ale on ciągle mówi że kocha i chce zemna spędzić resztę życia, ale ja już nie chce czekac!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wszyscy wychodza zamaz, a ja nie!

A czy chcesz wyjść za mąż, bo czujesz taką potrzebę z tym człowiekiem, kochasz go i nie wyobrażasz sobie życia bez niego, czy dlatego, że "koleżanki wychodzą"?

3

A ja Cię rozumiem Autorko. Masz 32 lata od kilku lat stałego partnera, wokół wszyscy mają rodziny, więc to oczywiste że Ty też dążysz do stabilizacji i chciałabyś tą rodzinę mieć. Jednak kłótnie w tym temacie mogą doprowadzić tylko do rozpadu, bo już razem nie śpicie!! A rozmawiałaś z nim o tym? i w jaki sposób to robiłaś? Bo jeśli podawałaś mężczyźnie argument, że chcesz z nim wziąć ślub i mieć dziecko bo inne koleżanki już mają rodziny.. no to tak naprawdę to żaden argument, i nie powinno być to motywacją. A jak wygląda Wasze życie na co dzień? Kiedy według Twojego partnera jest odpowiedni czas na to, żebyście założyli rodzinę? ile Twój partner ma lat?

4

To kobieca intuicja, szosty zmysł sie odezwał.
Jestes kolejną dziewczyna wpedzaną w lata przez niezdecydowanego faceta.
Byc może on sam ma problem z wejsciem w 100% dorosłośc lub jest niezdecydowany wobec Ciebie.
A co z argumentami, ze po 35 roku życia kobiecie trudniej jest zajść w ciązę, a i u męzczyzny obserwuje się mniejszą żywotnośc plemników.
To fakty medyczne. Oczywiscie nie kazdy tak ma, są wyjatki, ale jest to zjawisko powszechne.
Odkryj zagadkę.
Co stoi mu na na przeszkodzie  w załozeniu rodziny mając u boku kochająca kobietę, która pragnie mieć męża i dzieci?
Odkryjesz to- będziesz wiedziała co robić.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wszyscy wychodza zamaz, a ja nie!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024