Cyclotest- zwrot towaru - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Cyclotest- zwrot towaru

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Cyclotest- zwrot towaru

Witajcie!
Mam pewien problem- niedawno zamówiłam Cyclotest 2 Plus, głównie po to żeby monitorować swój cykl oraz żeby posłużył również jako metoda antykoncepcji. Niestety, byłam rozczarowana jego wyglądem i wykonaniem, dodatkowo mój mąż (jest elektrykiem) również skrytykował ten cieniutki i lichy kabelek z czujnikiem i ogólnie jego wykonanie, stwierdził że za prawie 700 zł nie warto. Oczywiście nie używałam tego urządzenia tylko ze 2 razy włączyłam- nie robiłam żadnych pomiarów, nic. Obejrzałam, przemyślałam sprawę i po 3 dniach odesłałam je z powrotem wraz ze stosownym oświadczeniem. Zdecydowałam, że jeszcze trochę poczekam, uzbieram kasę i kupię Lady Compa. Wyobraźcie sobie, że ludzie z Cyclotestu odmówili przyjęcia towaru, argumentując to tym, że mogło być używane! ale jak inaczej mogłam je obejrzeć i dotknąć- musiałam je wyjąć z opakowania! i tym sposobem nie mam ani pieniędzy ani urządzenia, gdyż podobno tydzień temu wysłali je Pocztą Polską do mnie, ale jeszcze nie dotarło hmm myślicie, że jest sens walczyć o swoje? poradźcie co robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cyclotest- zwrot towaru

Zwróć się do rzecznika praw konsumenta. Zwykle urzęduje on w urzędzie miasta/gminy. Pomoże Ci napisać stosowane pismo.

3

Z tego co wiem to jeżeli zakup czy podpisanie umowy ma miejsce poza siedzibą firmy to w przeciągu 14 dni można odstąpić od zakupy/umowy.
A z tego co doczytałam to zamówiłaś przez internet, więc chyba się to pod to podpina.

Najlepiej właśnie zgłosić się do rzecznika prawa konsumenta.

4

Eli88 i jak zakończyła się sprawa? Mam cyclotest od ok 3 lat i jestem bardzo zadowolona, ale pytam z czystej ciekawości.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Cyclotest- zwrot towaru

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024