Hej kobietki.Mam do Was pytanie. Co sądzicie o maszynkach do golenia z biedronki nie pamiętam dokladnie nazwy ale 10szt za malą cenę. Próbował ktoś z Was?
Hej kobietki.Mam do Was pytanie. Co sądzicie o maszynkach do golenia z biedronki nie pamiętam dokladnie nazwy ale 10szt za malą cenę. Próbował ktoś z Was?
Siostra mi kupiła nie wiem czy o te chodzi 2 ostrzowa ? Różowe . Dla mnie są kiepskie teraz leżą mi w szafie i czekam jak spotkam się z siostrą i je oddam.
Ja mam damskie, różowe. Cudów się po nich nie spodziewałam, a że potrzebuję dosyć sporadycznie, to za tę cenę nie poczułam się zawiedziona.
Za tę cenę spoko ![]()
Kiedyś zdarzyło mi się je kupic
szału i cudów nie zdziałały także dla mnie pass.
Dla mnie lipa. Nie polecam. Kiedyś kupiłam i wyskoczyły mi krosty nie wiem czy to konkretnie od nich ale lepsze maszynki się sprawują w porządku więc coś może było na rzeczy.
Ogólnie jak ktoś ma tak wrażliwą skóre jak ja to radzę nie eksperymentować.:)
Dokładnie szału nie ma ale trudno się spodziewać cudów po takiej cenie. Jeśli chodzi o golenie nóg i pach to sprawdzają się dość dobrze. Jeśli chodzi o bikini to hmmm ja dostałam chyba uczulenia czy maszynka mi po prostu podrażniła te miejsce, wyskoczyły krostki i swędzi.
Ja lubię te maszynki,jak dla mnie cena za taką ilość jest rewelacyjna.
mnie z maszynkami chyba ciężko idzie, bardzo często się zacinałam. te też miałam i było podobne. od jakiegoś czasu jestem związana z jednym modelem i jest ok. nie wiem czy to zależy od ostrzy czy od budowy maszynki, ale przy niektórych maszynkach nagminnie miałam rany na nogach ![]()
Ja miałam parę razy, ale dość szybko się tępią. Dlatego jak już mam mniej kasy i kupuję te biedronkowe, to wybieram te niebieskie, męskie.
Widzicie różnice między meskimi a damskimi? Moim zdaniem to tylko przeplacanie za maszynke w kolorze różowym lub miętowym ;D
Widzicie różnice między meskimi a damskimi? Moim zdaniem to tylko przeplacanie za maszynke w kolorze różowym lub miętowym ;D
Jak nie mam swoich, to podbieram mężowi i prawdę mówiąc nie widzę
.
Maszynki z biedronki sa strasznie tepe, nie nadaja sie
a tak ogolnie to mysle, że najlepsze sa jednak meskie maszynki, a damskie to tylko chwyt marketingowy ![]()
Dla mnie sa do kitu..
na ogolenie jesdnej nogi zuzywam 2 maszynki, wiec wole kupic jedna dobra i ogolic dwie nogi ![]()
Ja jestem zadowolona z Seyo. Niedawno się pojawiły w Naturze i jak brałam żel pod prysznic to wzięłam na próbę damskie i męskie. Jedne i drugie są ok. ![]()