Dziewczyna boi się angazowac emocjonalnie . Co robić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna boi się angazowac emocjonalnie . Co robić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dziewczyna boi się angazowac emocjonalnie . Co robić ?

Witam serdecznie ;D Miesiąc temu poznałem bardzo fajną dziewczynę , chwile po wzięciu numeru umówiłem się z nią na spotkanie . Pierwsze spotkanie bardzo udane , więc po dwóch dniach postanowiliśmy się jeszcze raz spotkać . Drugie spotkanie również przyjemne , doszło już nawet do namiętnych pocałunków big_smile Wtedy zastała cisza , nie odzywała się 4 dni , a po czterech dniach zadzwoniła i powiedziałą że jestem fajny i wogle jej się podobam , ale nie chce się emocjonalnie angażować . Powiedziała zebysmy sie narazie nie spotykali sad odpowiedziałem jej wtedy że to nie jest rozmowa na telefon i żebysmy o tym pogadali w cztery oczy . Zaproponowalem spotkanie na nastepny dzien , zgodzila sie . Dzwonie do niej w dzien umówionego spotkania i się pytam o której i wogle , ona odpowiedziała ze po mnie przyjedzie i da mi jakos znac ze sie jeszcze spiszemy . Nie odzywała się , dzwoniłem do niej , ale nie odbierała . Do tej pory się nie odezwała . Dodam jeszcze że wczesniej byla 2 lata w związku , lecz nie wyszlo i zerwała z chłopakiem , a od rostania mineło pół roku . W każdym bądż razie nie wiem co mam robić , zależy mi na niej i chciałbym ją jakoś przekonać czy coś . Aha , dodam jeszcze że z tydzien temu wysłałem jej takiego sms'a ,,Jest mi bardzo przykro że olałaś ostatnie spotkanie ;(. W każdym bądż razie chciałbym ci podziękować za dwie bardzo przyjemnie spędzone randki , mimo tej całej sytuacji bardzo przyjemnie spominam nasze spotkania ;D Jak to wszystko sobie przemyślisz i bedziesz gotowa porozmawiać to śmiało zadzwoń lub napisz sms . Rozumiem że jest ci ciężko po ostatnim roztaniu. Trzymaj się big_smile. Pozdrawiam .''.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez LonelyGirl (2015-06-07 01:35:51)

Odp: Dziewczyna boi się angazowac emocjonalnie . Co robić ?

Jedynym wyjściem jest dać jej trochę czasu. Jeśli będzie chciała to się odezwie, jeśli nie - odpusć.
Możliwe, że Eks zranił ją i boi się, że ty również.  Taki mały paradoks: jeszcze nie zaufała  a już boi się, że zostanie oszukana.
Jeśli tak jest wszystko małymi kroczkami. Dziewczyna musi uświadomić sobie, że nie każdy facet jest taki sam. Powodzenia wink

3

LonelyGirl napisał/a:

Jedynym wyjściem jest dać jej trochę czasu. Jeśli będzie chciała to się odezwie, jeśli nie - odpusć.
Możliwe, że Eks zranił ją i boi się, że ty również.  Taki mały paradoks: jeszcze nie zaufała  a już boi się, że zostanie oszukana.
Jeśli tak jest wszystko małymi kroczkami. Dziewczyna musi uświadomić sobie, że nie każdy facet jest taki sam. Powodzenia wink

Dzięki za odpowiedż , doceniam to . Po jakim czasie nie odezwania się z jej strony powinienem sobie odpuścić?

4

Tak z miesiąc, napisz czy się odezwała smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna boi się angazowac emocjonalnie . Co robić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024