kocham go ale nie wiem co zrobic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kocham go ale nie wiem co zrobic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: kocham go ale nie wiem co zrobic

Jesteśmy ze soba ponad 2lat i wszystko było dobrze ale teraz cos zaczelo się miedzy nami psuc. Wiem ze on mnie kocha ale ile można wysluchiwac ze jestem gluia, jebnieta, ze nic nie robie,  wspomina mi wszystko nawet to co zjem.  bylo bardzo duzo slow z jego strony ale to juz lepiej nie pisac Mieszkamy razem a od 3dni w ogóle nie rozmawiamy. Co ja mam z nim zroc ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kocham go ale nie wiem co zrobic

Podałaś mało faktów, jednak sam fakt ubliżania Ci powinien dać Ci wiele do myślenia czy chcesz ciągnąć dalej ten związek.

3

Raczej juz chce odejśc od kkogoś to mnie nie szanuje

4

Więc odejdź... to będzie dobra decyzja

kara123 napisał/a:

Raczej juz chce odejśc od kkogoś to mnie nie szanuje

No tak. Ale jak sie zaczal wasz zwiazek? Dlaczego nawiazalas relacje z kims, kto Cie nie szanuje. Czy czasem nie zaczelo sie do seksu? Gdyby tego nie bylo (seksu) to wczesniej zwrocilabys uwage na negatywne aspekty jego zachowania. Na przyszlosc, powinnas kierowac sie swoimi, wybranymi kryteriami wyboru chlopaka a nie "brac" pierwszego lepszego, ktory sie zainteresuje.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kocham go ale nie wiem co zrobic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024