Krępuje sie dotykać własnego faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krępuje sie dotykać własnego faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez paulla (2009-11-26 00:24:52)

Temat: Krępuje sie dotykać własnego faceta

Nie wiem czy to odpowiedni dział na tego typu watek, ale spróbuje.;] Otóż ze mną chyba jest coś nie tak. Nie byłam nigdy w długim i udanym związku. Tearaz mam taka szanse. Teskniłam za czułym dotykiem, pieszczotami, a kiedy w koncu przychodzi na to czas czuje sie bardzo skrepowana. Długo trwało az pozwoliłam sie dotknąc w intymne miejsca. A teraz mam problem z tym zeby udobruchac mojego faceta. Nie wiem co jest nie tak.:/ tzn. podswiadomie wydaje mi sie, ze z braku doswiadczenia mogłabym niezadowolić swojego faceta. Co ja mam robic?:(

P.S. miałam to dodać do 'seks i seksualność'. B.prosze moderatora o przeniesienie.:]

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krępuje sie dotykać własnego faceta

Myślę, że to całkiem normalne na początku - przynajmniej ja również tak miałam, kiedy zaczynałam wchodzić w świat seksu. Na początku jest jeszcze skrępowanie, nie wiesz co i jak, ale z czasem to samo przychodzi i jest coraz lepiej. Grunt to nie robić nic na siłę i wbrew sobie. Aha - na pewno znaczną rolę odgrywa też stopień zażyłości z partnerem i staż związku. Będzie lepiej, nosek do góry smile

3

Jeśli boisz się że go nie zadowolisz, to porozmawiaj z nim szczerze, niech on cie pokieruje, pokaże ci jak go dotykać, co lubi, co mu sprawia dużą przyjemność. Szczera rozmowa o tym powinna pomóc, trzeba się przełamać, jesteście razem, macie się cieszyć sobą a nie wstydzić.

4

Wszystkiego się nauczysz, przecież nikt nie umie od urodzenia dotykać i uszczęśliwiać faceta, tego trzeba się nauczyć, nabrać wprawy, wszysko będzie ok:)

5 Ostatnio edytowany przez youngwind (2009-11-26 14:06:26)

Paulla- moim zdaniem nie ma się czym martwić smile Każda kobieta świeżo wkraczająca w sekrety seksu będzie czuła się niekomfortowo w sytuacji intymnej. Jak mówi słynne powiedzenie "praktyka czyni mistrza". Najtrudniej jest zrobić ten pierwszy krok, ale gdy już obydwoje z partnerem przełamiecie lody, staniecie się mistrzami w dawaniu sobie wzajemnie rozkoszy. Trzeba najpierw poznać swoje ciała, wybadać, co nam sprawia przyjemność. Wtedy ze spokojnym sumieniem można szlifować swoje łóżkowe umiejętności smile.

Z moim eksem również miałam podobny problem. Tylko ja związek z nim zaczęłam w wieku 16 lat, więc minęło sporo czasu zanim pozwoliłam dotknąć się gdziekolwiek, nie mówiąc już jak wiele czasu zajęło nam poznanie miejsc intymnych wink. Myślę, że z początku każda dziewczyna przeżywa podobne rozterki i nie ma absolutnie powodów do zmartwień. Skoro on jest Twoim partnerem, jesteście razem i naprawdę się kochacie, nie ma mowy o czymś takim jak brak zaspokojenia. Jeśli nawet jednak poczujecie, że seks sam w sobie czy choćby intymne pieszczoty, nie do końca sprawił/y Wam przyjemność, po prostu rozmawiacie o tym i szukacie szczegółów, które moglibyście zmienić i które mogłyby ulepszyć Wasze pożycie. Związek i seks to ciągłe modyfikacje. Nie zawsze przecież będziesz laikiem smile.

Nawiasem pisząc, pieszczoty intymne, czy po prostu sam seks, to nie tylko cielesne zaspokojenie, ale także duchowe. Bliskość z partnerem i poczucie zaufania sprawia, że przestaje być ważne to, czy jesteście profesjonalistami a la duet w postaci Christopha Clarka i Lure Sinclair (aktorzy wytwórni Marc Dorcel, dla ciekawych wink ), czy po prostu zwykłą parą początkujących kochanków. Jesteście dla siebie, zaufaliście sobie i to da Wam wewnętrzny komfort smile.

Pozdrawiam!

6

to chyba nawet lepiej:) przynajmniej facet wie, że nie byłaś przed nim z tuzinem mężczyzn:) porozmawiaj z nim i powiedz ze to cie martwi, że obawiasz się nie dać mu satysfakcje..zapytaj go jak lubi, jakby chiał myślę że jeśli facet jest konkretny to zrozumie:) powodzenia:)

7

Dzieki Chyba macie racje. Nie bede sie tym zadreczac, a po prostu porozmawiam z nim na ten temat. Mam nadzieje, ze On temu jakoś zaradzi.;]

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krępuje sie dotykać własnego faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024